Hoşgeldin rodum

ay ay ne kadar tatlı yaaaopuyorumnanaktan

yanlız ikinci resimde kadir inananır bakışı yapmışşkaydirigubbakcemile3

benim de bir rottum var birbuçuk yaşında...çok sadık çok akıllı...iyiki almışsınız derim ben...kaydirigubbakcemile5

arkadaşımsorma cevrem ne yapıcaksında cok masrafda hic biyuere gidemezsinde büyüyünce kemeik vercekmişsimn hepde kaynatıp,cok yemek yiyormuşda ay sorma ya cnm nasıl sıkıldı biara versemmi dedim ama gecemiyorum alışdım cok

Maşallah pek sevimli boncuk boncuk gözleri :)

1 sene besledim ben de rotweiller.. Çok akıllı köpekler.. Eğitim verilmesi çok kolay.. Özellikle tuvalet eğitimini çok güzel alıyorlar..

Maşallah pek sevimli boncuk boncuk gözleri :)

1 sene besledim ben de rotweiller.. Çok akıllı köpekler.. Eğitim verilmesi çok kolay.. Özellikle tuvalet eğitimini çok güzel alıyorlar..

size birşey sorucam benimkide gazateye yapıyor arada dışarı kacırıyor ama yattığı odadan dışarı terasa cıkınca hep yerlere yapıyor gelip gazetesine yapmıyor ne yapmamız gerekiyor acaba

size birşey sorucam benimkide gazateye yapıyor arada dışarı kacırıyor ama yattığı odadan dışarı terasa cıkınca hep yerlere yapıyor gelip gazetesine yapmıyor ne yapmamız gerekiyor acaba

Biz talaş ve kum küveti yapmıştık.. Derin çukur bir küvet.. İçine 1-2 damla amonyaklı bir deterjan damlatmıştık.. Kokusunu idrara benzetip sürekli oraya yapıyorlarmış.. Çok işe yaramıştı.. Siz de belki deterjanlı bez koyabilirsiniz gazetenin üzerine..
Ödül ve ceza yöntemini deneyin bir de.. Gazeteye yaptığı zaman mutlaka ödüllendirin.. 1 tane köpek bisküvisi verin mesela.. Yerlere yaptığı zaman da kızın ve sesinizi yükseltin.. Şiddetli olmamak kaydıyla poposuna hafifçe vurun.. Kızdığınızı belli edin.. Bir süre sonra kendini koşullandırıp gazetenin üzerine yapacaktır..

oy oy oy bızim dier paşamızın resmını eklıyeyım madem rot dan acıldı konu ismiiidddeeeeee TYSON amaaa sizin bebişeee bayıldım ben allhhım bal bal

Son düzenleme:
maşallah güzel kızınıza.

çok küçük olduğu için kaslarını kontrol etmeleri zor oluyormuş, arada kaçırmaları normal.
büyüdükçe düzene girer yüksek ihtimalle. tuvalet eğitimleirnde sorun çıkarmıyorlar pek.

rottların yeri ayrı bende. başkalarının dediklerine kulak asmayın. vermeyi düşünmeyin lütfen.
arastırarak aldıysanız, nelerle karşılaşacağınızı bilirsiniz.
fazla zorluk çıkaracağını sanmıyorum. eğitimini iyi vermeye çalışın.

maşallah güzel kızınıza.

çok küçük olduğu için kaslarını kontrol etmeleri zor oluyormuş, arada kaçırmaları normal.
büyüdükçe düzene girer yüksek ihtimalle. tuvalet eğitimleirnde sorun çıkarmıyorlar pek.

rottların yeri ayrı bende. başkalarının dediklerine kulak asmayın. vermeyi düşünmeyin lütfen.
arastırarak aldıysanız, nelerle karşılaşacağınızı bilirsiniz.
fazla zorluk çıkaracağını sanmıyorum. eğitimini iyi vermeye çalışın.

şuan benim yerimde başkası olsa cokdan vermişdide ben vermemiyorum cok alışdım insanlardan daha sadıklar gecen gün üzgün gibi davranıyım dedim ne yapıcak üstüme atladı ve suratımı yalamaya başladı sanki anladı.benim korkum güzel bakamamamk aslında pek bi bilgimde yok eğitim konusunda tecrubesi olanlardan faydalnıcaz artık.

hehehhe senın kızın da benım oğluşum gıbı olucak şimdi sen onu koruyosun fakat o da ılerde senii koruyacak amın ol en sadık arkdasın olacak

arkadaşlar bugun ilk defa asyamızı gezmeye cıkardık tasmayla sprmayın başımıza geleni bi inat yolda yürmüyor nese parka gittik ordada vardı süsköpekjleri flan bizimki kücük köpekden korkdu şaşdık küçük süs köpegi geliyor o kacıyor:olmaz:.gelişken biraz daha iyiydi ama cektirceksinki gelsin.yılışkmı olcak yoksa ya herkeze gitti eşimde daha kücük ondan diyor.birde orda birrot sahibi daha vardı artık başlayıjn dedi kemiğe ark kemiğe şimdi başlamalımıyız

daha küçük oldgu ıcın ınsanlardan arabalardan köpeklerden korktugu ıcın yurumemiştir

ay cnm saol sende olmasan birde cok yılışık davrandıherkeze gidiyor hiç dinlemiyor bizi biz cekiyoruz o başka yöner gidiyor.birazdan şimdiki halinin fotoları cekip koyucam cnm bakarsın

asyamız 3 aylık oldu bi başdaki resimlerine bakıyorum bi bunlara ne çabuk büyümüş ya
dsc00851.jpg

dsc00863l.jpg

dsc00864v.jpg

Back
X