- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi hippotalamus
- #41
ben yanlıslıkla tuta bastım ama tabiki tutmaya tıklayacaktım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim öncelikle rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin...Ya arkadaşlar bir çoğunuzun tepkisini biliyorum ama yinede sormak istedim. 8 aylık hamileyim ve oruç tutmak istiyorum. İlk hamileliğimde bi kaç gün hariç hepsini tuttum ama o zaman 3 aylıktım. Doktoruma sordum vicdanını rahatlamak için bikaç gün tut kendini dene dedi. Annelerimizden büyüklerimizden kimse sorsam hepsini tuttum diye çocuğunu gösteriyor bak bişey olmadı diye.. şimdiden teşekkür ederim.
yapmayın etmeyin Allah aşkına! en fazla 3 saat aç kalabiliyorsanız belli ki iftarı bulamayacaksınız.
hamileyken oruç tutmamak mı daha rahatsız edici yoksa niyet ettiğiniz orucu bozmak mı?
açıkçası ben hamile olmasam da oruç bozmaktan çok rahatsız olacağım için oruç tutmamayı tercih ederim.
ben oy kullanmadim cunku kendim icin kararsizim.bebegimi emziriyorum.cok hareketli pesinde cok geziyorum yoruluyorum.tutmayi istiyorum.ama korkuyorumda..cok cabuk susuyorum ve acikiyorum.burda 17 saat oruc.ortaokuldan beride hic birakmadim..bilmiyorum napcagimi..
Çok ağır ve kırıcı bir yorum.. böyle bir kelimeyi bile nasıl kullanıyorsunuz böyle bir gecede benimde aklım bunu almıyor.Bebegin ölünce napıcaksın bakalım? Tut tut.
11ayin icinde cok kucuk degil ek gidadan daha duskun emmeye emerek uyuyor cogu zaman cok hareketli hep pesindeyim esim tutma diyor ben tutmak istiyorum bilemedim acliga susuzluga dayanirmiyim emzirmesem zaten tutarim hep tutarimda normaldeKaç aylık bebeğiniz?
Bebeğim 6 aylıkken emzirmiştim çok şükür fazla zorlanmadım. Sütüm akşama doğru biraz etkilendi ama 6 aylık olduğu için ek gıdayla takviye yaptık.ben oy kullanmadim cunku kendim icin kararsizim.bebegimi emziriyorum.cok hareketli pesinde cok geziyorum yoruluyorum.tutmayi istiyorum.ama korkuyorumda..cok cabuk susuyorum ve acikiyorum.burda 17 saat oruc.ortaokuldan beride hic birakmadim..bilmiyorum napcagimi..
bizim maykay boyle aklindakini hemen yazar aldirma takmaÇok ağır ve kırıcı bir yorum.. böyle bir kelimeyi bile nasıl kullanıyorsunuz böyle bir gecede benimde aklım bunu almıyor.
İftara kadar dayanacağım, kendimi zorlayacağım demiyorum ki.
Denemek istiyorum sadece, baktım olmadı bozacağım zaten.
Bozmak için de son raddeye kadar beklemeyeceğim.
Yani tutamayacağım ayan beyansa bile ben denemek istiyorum ve kendime ve bebeğime zarar vereceğimi düşünmüyorum.
Oruç bozmaktan rahatsız olma kısmına cevap vermemişim.
Tutmama izni olduğu gibi bozma izni de var sonuçta.
Rahatsız olmam bundan, aksine denedim olmadı demek daha kolay geliyor bana.
Teşekkürler yorumunuz için ama buranın amacı bu değil mi zaten danışıp fikir alışverişinde bulunmak.. tutmak istiyorum dedim ama daha kesin bir karar vermedim.bizim maykay boyle aklindakini hemen yazar aldirma takma
birinde kaza diğerinde ceza var, ben biraz felsefi yaklaşıyorum olaya bakış açılarımız farklı uzatmayayım
hayırlısı olsun.
İlk kizimda mecbur tutamadım doğum yaptım ramazanda.ama 2. Ye 7 aylık hamileydim tuttum çünkü sonra tutmak çok zor ama doktorumdan izin aldım da tuttum.tutmaya başla zorlarsa ara verirsin.birde besleyici şeyler ye suyu bol tuket:) Allah yardımcın olsunSon günler olmasa hiç düşünmem aslında bi kaç ay önce tuttum bi gün iftara kadar çok iyiydim ama iftardan sonra elim ayağım titredi sonra toparlandım.