- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
Çok sulu yemeklere girmicem o yüzdenValla cok zorlama derim tavsiyem bu yani:) bazi seyler ilk denemede tutar bazisi ise zamanla 10-15 defada tutturabilecegin seyler olur mesela.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sulu yemeklere girmicem o yüzdenValla cok zorlama derim tavsiyem bu yani:) bazi seyler ilk denemede tutar bazisi ise zamanla 10-15 defada tutturabilecegin seyler olur mesela.
Bonfile yap benceÇok sulu yemeklere girmicem o yüzden![]()

Ay daha var buluşmamıza:)yemek ne yaptınız merak ettim![]()
He en zor yemek :)Bonfile yap bence![]()
Aman ne bileyim yaHe en zor yemek :)

Haha:) kizi yakcaniz bu gidisle:)Aman ne bileyim ya![]()
Dışarıdan mı söylese acaba şöyle İskender filanHaha:) kizi yakcaniz bu gidisle:)

Yazdim canim zaten lokantadan alsin.. hem ev yemegi havasi olur.. sen mi pisirdin dicek degil ya:))Dışarıdan mı söylese acaba şöyle İskender filan![]()
Hazır paket dönerler varya ben bazen öyle alıyorum. Tereyağı ile tavada çeviriyorum altına güzel tereyağında yine ekmekleri minik minik kesip çeviriyorum alta onu üste etleri diziyorum . Üzerine salçalı sos gezdiriyorum yanına yoğurt ve biber domates közler koyarım al sana İskenderYazdim canim zaten lokantadan alsin.. hem ev yemegi havasi olur.. sen mi pisirdin dicek degil ya:))
Fisshler olduğunu tahmin etmiştim. En iyisi o sanırımYok ıslatsam ıslatmasam daha çok kısa süre ıslatsam 25 dk filan olabilir . Fisshler
Ama sen beceriklisin :) bu kiz yapamazsa olmaz: (Hazır paket dönerler varya ben bazen öyle alıyorum. Tereyağı ile tavada çeviriyorum altına güzel tereyağında yine ekmekleri minik minik kesip çeviriyorum alta onu üste etleri diziyorum . Üzerine salçalı sos gezdiriyorum yanına yoğurt ve biber domates közler koyarım al sana İskender![]()
Bendekide ondan ve masallah diyorumFisshler olduğunu tahmin etmiştim. En iyisi o sanırım
Evet cidden o benim 6 ve 3 lt olanı var 2 tane yani Kapak tek . Set halinde almıştık biraz pahalı ama değiyorFisshler olduğunu tahmin etmiştim. En iyisi o sanırım
Yok bee ne beceriklisiAma sen beceriklisin :) bu kiz yapamazsa olmaz: (

Gorduk yemek topiclerinde canim :))Yok bee ne beceriklisi![]()
Evet ne kadar beceriksiz olduğumu dimiGorduk yemek topiclerinde canim :))
Yoo ne alaka:)Evet ne kadar beceriksiz olduğumu dimi![]()
Yok ya valla birşey yaptığım yok keşke yapabilsemYoo ne alaka:)
Hahahah valla aynen :))Haha:) kizi yakcaniz bu gidisle:)