- 18 Mayıs 2015
- 231
- 73
- 28
- 35
- Konu Sahibi tagsforlikes
selamlar herkese. yaşadığım bir durumu sizlerle paylaşıp içimi dökmek istiyorum. birinden hoşlandım kalabalık bir ortamda ve daha sonra defalarca karşılaştık aklımdan çıkmadı derin analizlerim sonucu epey bişeyler öğrendim hakkında ve facebooktan konusma başlattım hayatında biri var mı yok mu öğrenmek için hayatında kimsenin olmadığını söyledi ve epeyce yazıştık konuştuk telefonlarımızı aldık falan beni beğendiği söyledi. ama ilgisizdi yani yapısı gereğimi bilmiyorum çok umursamaz bi hali var. beni görmek istediğini falan söyledi neyse birgün bana bir ilişkiye hazır olmadığını söyledi dünyam başıma yıkılmıştı sanki o kadar kaptırmıştım ki kendimi bana normal muhabbet edebileceğimizi söyledi. bende kaybetmemek uğruna kabul ettim. bir akşam telefonla aradım gece 1 gibi konuştuk bana hayatına 2 sene içerisinde kimseyi almak gibi bir niyetim yok acik konusacagim seni begendim benden uzak dur dedi bende ne diyosun bu sen olamazsin dedim sana kiyamam ben farkli beklentilerim olur sen cok guzelsin vede cok masum o yuzden yazik olur dedi ben resmen soguk terler dokuyorum tabiki dedim ki eger kendinden igrendirip uzaklastirmak icin bunu yapiyorsan hic gerek yok yada aklinda biri varsa acikca soyle dedim buyuk yemin etti ikisi icinde epey konustuk ertesi gun madem oyle seni sadece 1 kere gormek istiyorum ilk ve son dedim cunku sen benim icin cok ozeldin bana gore arkadaslik olamaz ya hayatimdasindir yada yoksundur dedim oda kabul etti is cikisi beni aldi bi cafeye gittik kahve ictik cok farkli bi guzelligin asaletin var dedi tesekkur ettim bayaa sohbet ettik ama icimden agladim resmen ve ona kendisine sarilmak istedigimi soyledim arabaya bindik ona oyle bir sarildim ki o anda dayanamadik yakinlastik once alnimdan sonra dudagimdan optu sanki benim bir parcammis vebirazdan o parcam kopup gidecekmis gibi sarildim beni eve birakirken numarani siliyorum birdaha seni rahatsiz etmeyecegim dedim silme rahatsiz olmam dedi ona karsi ne kadar masum bir sevgiyle bagli oldugumu anladi. Eve geldim dus aldim dayanamadim mesaj attim AA NUMARAN ARAMA KAYITLARIMDA KALMIS diye :) oda mesaj atmis hemen him bende eve geldim simdi sen ne yapiyosun yazmis bende evdeyim ayni sekilde dedim 1 hafta oldu bu olaya ve ara ara mesaj atiyorum bazen cevap yaziyor vakit buldukca.. lutfen beni kinamayin ama ben bu adamdan kopamiyorum bile bile gittim yanina biraz uzun oldu kusura bakmayin tesekkurler