Hoşlandigim adama yaptığım saçma hareket

Siz yine de bir daha coskunuza kapılmayın ..iş yeri flortleri insana heyecan verir ,sabahları işe koşa koşa gitme nedenin olur ama ilişkinin adı konulduğunda da çok mudehaleyi açık olur ,herkes bir yorum yapar ..yürüdüğünde çok güzel ama yurumediginde de tarafların birisinin ekmeğinden olması ile sonuçlanabilir.
Ayni is yerinde calismiyoruz

Kız ben ilk buluşmada soyadın çok güzelmiş dedim 😁 bişeyleri düşünerek yola çıkma her zaman plansız olan şey daha güzel oluyor tabi çok fazla düşme üzerine ama kendini farkettirebilirsin çok istiyorsan. kendinden emin ol dik dur sen bilirsin benim için hava hoş gibi bi tavır sergile nasıl pastayı beğendin mi de sonra ilgilenme mesela 😁

Benim takıldığım konu burada kutlama şeklinizi çocukca bulanlar oldu. Yahu doğum günü kutlamanın biçimi mi olur?😄 İnsan içinden nasıl geliyorsa öyle kutlar. Resmi birşey değil sonuçta.
O zaman 50-60 yaşındaki insanların pasta kesip mum üflemesi de komik olur değil mi?
Bence size teşekkür edecek. Cevapsız kalacağını sanmıyorum. İsminizi yazsanız iyi olurdu tabi ama madem benim olduğumu anlar diyorsunuz bekleyin derim o halde.
Tahmin ettiginiz gibi tesekkur etti mahcup oldum tesekkur ederim dedi guzel yorumunuz icin tesekkur ederim

pastanın üstünde kalpli notların olması iyi olmamış çünkü Daha ilişkinin adı konmamış, karşı taraf seviyor mu belli değil.erkekler kendileri hoşlandıklarının peşinden koşmak isterler,kalpli Notlar bu yüzden ters tepmiştir.

ayrıca ikinci bir husus,şahsen pasta bir şey ifade etmiyor bana.isterim ki karşımda insan olsun duygulanayım,heyecan yapayım..vs sonra da teşekkür edeyim.bir şey anca insanla anlam kazanır,sokakta bir başıma sevgilim de olmadığı halde kalp notlu pastayı alıp paranoyaya kapılırım kim neden gönderir hem de korona varken açık bir ürün duruyor karşımda.bunlar benim düşüneceklerim olurdu bu durum karşısında, siz kendinizce bir jest yaptınız ama etraflıca düşünmediğiniz için beklediğiniz tepkiyi göremediğiniz için üzülüyorsunuz.haklısınız kendimizce ama yukarıda belirttiğim ihtimalleri de düşünün,hepten kendinizi çekmeyin.

Yaşamak istediğimiz jestleri başkasına yapmaya meyilli oluyoruz.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Daha ilişkinin adı konmamış, kendinizi fazla kaptırıp sonra hayalkırıklığı yaşamayın derim ben. Erkekler böyle şeylerden anlamıyorlar bence.

Offf kızlar bi gelin ya.Şimdi ben bir adamdan hoşlanmaya başladım.Iş yerine gidip geldikce baya ilgiliydi benimle numaralar alındı verildi bazı bahanelerle.Ara ara yazıştık falan ama çok yol katedemedik.Sonra bir yanlış anlaşılmadan dolayı biraz soğukluk girdi araya konuşmadık bugun doğum günüydü bir tane küçük pastanın üstüne bir mum koydum kenarlarına kalpli not kağıtlarına notlar yazdım aramizda geçen espirili bir şeyleri dpgum gununu kutladim falan sempatik bir şey olduğunu düşünmüştüm kendimce hediye falan almadim cunku sevgili falan degiliz henüz.Neyse sonra bu pastayi arabasinin önüne öylece bıraktım.Hemen görüp aldı yüz ifadesini göremedim uzaktan ve 1 saat oldu hala bir teşekkür mesaji bile atmadi yaaaa o kadar pişmanimki şu anda kızlar yaaaa ben ne yaptım keşke yapmasamaydım insan nezaketen bi tesekkur eder biliyor benim yaptigimi notlarda belli ettim bu kadar kaba bir adammiymis yoksa yaşi 34 bu arada.
Direk yüzüne doğum günün kutlu olsun diyeydin iyiydi. Ama olmuş sonuçta boşver hayatına bak olacağı varsa olrur.

Ara ara yazıştık falan ama çok yol katedemedik.Sonra bir yanlış anlaşılmadan dolayı biraz soğukluk girdi araya konuşmadık

Böyle başlayan ilişkiden birşey olmuyor.
Araya sessizlik giren her durumda başka bir kadın vardır benden söylemesi (%99)
Diğer alternatifleri değerlendirme aşamasıdır bu
Sizden etkilenmiş olsaydı sizin peşinizi bırakmazdı.

Ama gercekten bir arkadaşın yapabileceği çok samimi bir sey gibi geldi bana minicik bir pasta ve notlar birisi bana yapsa gercekten cok hoşuma giderdi

siz kadın olduğunuz için hoşunuza giderdi. erkekler böyle şeyleri çok "kızca" buluyor ve hoşlanmıyorlar. ve bence haklılarda.
bu arada kızca kelimesini aşağılama anlamında kullanmadım kesinlikle. ama bize göre sevimli olan şeyler erkekler için sevimli değil malesef.

siz kadın olduğunuz için hoşunuza giderdi. erkekler böyle şeyleri çok "kızca" buluyor ve hoşlanmıyorlar. ve bence haklılarda.
bu arada kızca kelimesini aşağılama anlamında kullanmadım kesinlikle. ama bize göre sevimli olan şeyler erkekler için sevimli değil malesef.
Evet farklı düşündüğümüz için haklısınız aslında.Çok tecrubeli degilim bu işlerde eger ilerlerse daha kutlarım inş.

Back
X