Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle sağlıksız ilişkileri kesmek insana çok zor gelir. Emin olun bir süre sonra siz istemeseniz de soğuyacaksınız ama o zamanı beklemeyin, şimdiden kesin bu ilişkiyi. diğer arkadaşların dediklerini deyip sizi kırmak istemiyorum, ama siz zaten kullanıldıgınızı biliyorsunuzdur.
Gerçi evlenmeden önce bu denli olmasa da benzer bir ilişki yaşamıştım, dize yatıp eski ilişki anlatmasına kadar benzer hatta 😄 o zamanlar farketmiyor insan nasıl bir saçmalık içinde olduğunu.
Gururunuz daha da hiçe sayılmadan görüşmeyi kesmelisiniz. Hiç gerek yok bu tarz sağlıksız, uçsuz bucaksız ilişkilere. Dışarısı aklı başında, size saygı gösterecek insan dolu.

Adama diyorum ki bu durumdan çok rahatsızım diyorum . Bana diyor ki konuşmayı kestiğimizde üzülmeyecek misin diyor . Ben üzülürüm diyor . Senin başkası ile aynı eve çıkman gerekiyor diyor o zaman böyle şeyler aklına gelmez diyor . En komiği de bana değer verdiğini söylüyor çok değer veriyormuş
Offf sizin için çok üzüldüm
Sizi resmen gömmüş
Bırakın sevmeyi bence hoşlanmıyor bile
Ne demek başkasıyla aynı eve çıkarsan konuşmayı kesebilirsin diyor
Yapmayın Allah aşkına ya

Ne yaptığı açık değil mi?
Ben taaaa buralardan anladım
Tercih sizin
Adam başka birisine aşık olana kadar sizinle vakit geçirip sonra da sizin yapamadığınız şeyi bir çırpıda yapacak
Çok çok çok daha fazla üzülüp, pişmanlık vs yaşayıp büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız
Üzgünüm
Olay bu aslında dimi benimle gezmek dolaşmak istemesi beni sevdiği için değil belki de . Bana şunu diyor seni iki gün görmesem seni özlüyorum sana dokunmak istiyorum diyor

Sen onun için ç. Künü rahatlatan bir varlıksın.. Doyuma ulaşınca gidicek zaten.. Değerin yok sadece cinsel objesin... Kendine gel arkadaşım bu kadar değersiz bir insan mısın? Hayat kadınlarının bile bir değeri ederi var ama senin yok 🤦‍♀️ Kendine değer ver lütfen bu adamı hayatından çıkar at... İllaki seni sen olduğun için sevecek bir adama rast geleceksin...

Bu a
bu adamda ne buluyorsunuz? Nesi iyi...çok mu güzel sevişiyor....nedir yani
Size şunu diyim diyelim geldi öptük birbirimizi inanın sadece öpüşme ile kalıyor bazen çok nadir boynumu öpüyor diğer yerleri saymıyorum çünkü ilgisi yok birde sadece sarılmak vs

Sen onun için ç. Künü rahatlatan bir varlıksın.. Doyuma ulaşınca gidicek zaten.. Değerin yok sadece cinsel objesin... Kendine gel arkadaşım bu kadar değersiz bir insan mısın? Hayat kadınlarının bile bir değeri ederi var ama senin yok 🤦‍♀️ Kendine değer ver lütfen bu adamı hayatından çıkar at... İllaki seni sen olduğun için sevecek bir adama rast geleceksin...
Tokat gibi cevap . Bu algım onda değişmeyecek mi

Valla o an yapmayı düşündüm ama öyle güzel sevmişki o kızı hala anlatırken gözleri doluyordu . Ben ilişkimi kestiğimde neden benden hoşlanmadı ne eksiğim vardı diye hep düşüneceğim.
herkes seni sevmek zorunda mı? bir anda gelişen "one night" gibi anlatmıştın başta, sonra sürekli eve gelen, yatakta pek iyi olmayan, seni tatmin etme derdi de olmayan bir hanzo olduğunu anladık. ne ara bu kadar vazgeçemeyeceğin biri oldu?? 3-5 yıllık sevgilinden ayrılırken bu kadar zorlanmadın gibi görünüyor da yazdıklarından

Böyle sağlıksız ilişkileri kesmek insana çok zor gelir. Emin olun bir süre sonra siz istemeseniz de soğuyacaksınız ama o zamanı beklemeyin, şimdiden kesin bu ilişkiyi. diğer arkadaşların dediklerini deyip sizi kırmak istemiyorum, ama siz zaten kullanıldıgınızı biliyorsunuzdur.
Gerçi evlenmeden önce bu denli olmasa da benzer bir ilişki yaşamıştım, dize yatıp eski ilişki anlatmasına kadar benzer hatta 😄 o zamanlar farketmiyor insan nasıl bir saçmalık içinde olduğunu.
Gururunuz daha da hiçe sayılmadan görüşmeyi kesmelisiniz. Hiç gerek yok bu tarz sağlıksız, uçsuz bucaksız ilişkilere. Dışarısı aklı başında, size saygı gösterecek insan dolu.
O insan ne zaman karşıma çıkacak acaba ;( gerçekten çok üzücü bir durum . Saatlerce o kızı anlattı ya

Olay bu aslında dimi benimle gezmek dolaşmak istemesi beni sevdiği için değil belki de . Bana şunu diyor seni iki gün görmesem seni özlüyorum sana dokunmak istiyorum diyor
Özlemek? Neye özlem bu
Oh adamın keyfi gıcır
Nede olsa gel dediğinde gelen, git dediğinde gidecek hatun var
Yok be arkadaşım ne sevmesi lütfen tekmeyi vur gitsin
Bak ben 11 senelik, 2 çocuk yaptığım adama tekmeyi vurdum bugün
Ne keyifli bi bilseniz

Size şunu diyim diyelim geldi öptük birbirimizi inanın sadece öpüşme ile kalıyor bazen çok nadir boynumu öpüyor diğer yerleri saymıyorum çünkü ilgisi yok birde sadece sarılmak vs
Cinselliği geç...onun dışında nesi var bu adamın..

herkes seni sevmek zorunda mı? bir anda gelişen "one night" gibi anlatmıştın başta, sonra sürekli eve gelen, yatakta pek iyi olmayan, seni tatmin etme derdi de olmayan bir hanzo olduğunu anladık. ne ara bu kadar vazgeçemeyeceğin biri oldu?? 3-5 yıllık sevgilinden ayrılırken bu kadar zorlanmadın gibi görünüyor da yazdıklarından
Bende bunj anlam veremiyorum kendimde neden bu kadar zor geldi yalnız kaldım diye mi burada gurbet ellerde

Valla o an yapmayı düşündüm ama öyle güzel sevmişki o kızı hala anlatırken gözleri doluyordu . Ben ilişkimi kestiğimde neden benden hoşlanmadı ne eksiğim vardı diye hep düşüneceğim.
Hala anlatırken gözleri doluyor ve siz bu insanı kıskanmadan bu adamla sevisebiliyorsunuz 😳 bana bunu birlikte olduğum adam yapsa gözlerini oyardim bendemi tuaflik var

Özlemek? Neye özlem bu
Oh adamın keyfi gıcır
Nede olsa gel dediğinde gelen, git dediğinde gidecek hatun var
Yok be arkadaşım ne sevmesi lütfen tekmeyi vur gitsin
Bak ben 11 senelik, 2 çocuk yaptığım adama tekmeyi vurdum bugün
Ne keyifli bi bilseniz
Özgürlük gibisi yok değil mi . Aynı işyerinde çalışıyoruz belki hep karşılaşacağız ama artık napalıö

Bende bunj anlam veremiyorum kendimde neden bu kadar zor geldi yalnız kaldım diye mi burada gurbet ellerde
yanlızlığın sevişmeden geçmiyor mu?
gurbet - sevişmek ilişksini çözemedim ya, gurbet daha arkadaşlık-ünsiyet ile ilgili bir kavram.

Özgürlük gibisi yok değil mi . Aynı işyerinde çalışıyoruz belki hep karşılaşacağız ama artık napalıö
Arkadaşım siz aynı iş yerindesiniz öyle ya da böyle bi sonu var
Bak ben ömür boyu görmek zorunda kalacağım eski eş kişisini 2 müşterek çocuğumuz var
Bahanelerim arkasına sığınırsanız her zaman korkak savaşırsınız ve kaybeden taraf olursunuz maalesef
Kaliteli olmak gibisi yok biliyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X