Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne is yapiyorsunuz bilmiyorum ama şehir değişikliği yapacağınız bir is ise sehrinizi değiştirin. Tertemiz birini bulup guzel bir sayfa acin bu koca herifin degil kendi çocuğunuzun nazina oynayın. ...
Yok öyle sans diyorsanız iradenizi kullanıp tekmeyi atacaksınız, iki üç gün ağlarsınız gecer bedenini bu koca bebege verme senin bedenin sana ait . Acıyarak acınacak hale düşeceksiniz, o zaman bu herif seni poh pohlayacak mi.
Ye iç gez sen sana yetersin boyle pislik heriflere pirim vermeyin lütfen. Bosuna heves yapıyorsun başkasını bulup o sana tekme atacak .
Olayın sonu bu görünüyor haklısın . Başka bir nedeni olamaz

Sana tabikide değer veriyor ihtiyaçlarini gideriyorsun
Bakın bende bunu anlamıyorum geldiğin de de deli gibi sevişmiyor oturuyor öyle bir saat sonra öpmeye başlıyoruz öpüşür sonra elleri dolaşır bedenimde sonra sürtünme derken bitiyor

Saçma değil. Adamın amacı belli kusura bakma. Senı sevdiği için yanında değil bu bilmem kaçıncı milyonuncu yorum. Kendı ihtiyaçlarını karşılamak, vakıt harcamak, bedavadan ev bulmuş kendısıne yemek hazırlayan ne derse tamam diyip kucak acan birini bulmuş gider mi ya tabıkı üzülür üzülmezmi. Kendıne gel kendini kullandırma artık ya bi ınsan kendıne neden ısrarla bu kötülüğü yapar hıc mi kadınlık gururun yok senin. Bırak kadınlığı insan olarak hıc mı kendine saygın yok
Sanırım bende bunları düşündüğümden artık anlam veremiyorum kendimi kötü hissetmeye başladım

Bakın bende bunu anlamıyorum geldiğin de de deli gibi sevişmiyor oturuyor öyle bir saat sonra öpmeye başlıyoruz öpüşür sonra elleri dolaşır bedenimde sonra sürtünme derken bitiyor
Sürtünme diye yeni bi sevisme sekli mi var arkadaşım ya :) adam statik elektrik üretmeye mi gelio ora. Sok kafasini bi toprağa.

Sevgili olursak üzülürsün mü?
Sen zaten böyle üzülüyorsun
Onun geçmiş travmalarını dinliyorsun oturup
Gerçekten az gurur ya
Bu kadar mı acizsin?
Biz ne dersek diyelim sen bu adam bitti demeden bitirmeyeceksin bu saçma sapan şeyi
Bir insan kendine saygı duymazsa kimse ona saygı duymaz işte
Yakında hoşlandığı kadınları da anlatmaya başlar
Kanka muhabbeti
Gerçekten ya ben napıyorum oofff beynim ya nasıl bu kadar saygısızca davranabiliyprım

Bence seviyor hoslaniyor olabilir bunu biz bilemeyiz ama sorun o degil ki. Sorun bencilligi ve saygisizligi acikcasi. Siz bu iliskide deger gormediginizi hissediyorsunuz. Duzgun erkek olsa o kadar vakit gecirdigi kadina deger gosterir. Saygili davranir. Siz de kendinize deger verseniz aslinda size kralice gibi hissettirecek birini begenir, buna "bu ne ya?" dersiniz. Yargilamiyorum, sadece ozguven sorununuz var diye dusunuyorum... Asarsiniz.

Allahını seven üstüme toprak atsın

Adam seni sevmiyor, gram saygısı da yok nasılsa bunu kullanıyorum ama kafasız işte beni bırakmaz diye başkasına aşkını anlatıyor. Yahu şu saygısızlığa kim evet der??? Git bir doktora artık Allah aşkına
Gerçekten haklısınız ya valla billa haklısınız ben napıyprıö ya

Herkes herkesten hoşlanmayabilir bunu kabul edin.
İğrenc olan sizden hoşlanmıyorsa sevgili olmak istemiyorsa niye vaktini harcıyor.
Hem sizin vaktinizi hem kendi vaktini çalıyor.
Belki her ikinizde başkalarıyla çok mutlu olacaksınız şu an buna da engel oluyor.
İşyerinden başka bir adam vardı bana yazan dün bizi yürürken görünce çok kötü oldu adam ya

Sizin ilişkinizden bağımsız olarak söylüyorum.
Ben hala 5 yıl önceki ilişkisine takıntılı vay unutamadım edemedim diyen insanlardan genel olarak uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.
Unutmak insana verilmiş en güzel hediyedir diye bi söz var.
Herkes her şeyi unutur isterse bu adam takıntılı kendine faydası yok ki size olsun.
Buna benzer değildi ama bende böyle bir durumun içinden çıktım evet zor biliyorum.
Ama imkansız değil bakmayın görmeyin stalk yapmayın emin olun unutulmayacak insan yok yeryüzünde.
Sizden hoşlanan insanlara fırsat verin.
Teşekkür ederim gerçekten çok haklısınız unutuluyor kimler unutuluyor hemde ... inşallah bundan sonra değişeceğim

İşyerinden başka bir adam vardı bana yazan dün bizi yürürken görünce çok kötü oldu adam ya
Sağladığın beleş imkanlardan mahrum olacak dıye kötü olmustur bir daha böyle yağlı kapı nerde bulsun değil mi 🙄 senınle ilgisi olduğundan değil yani. Üstüne alınıp umutlanma

Eski sevgilin başını kapat dedi diye ayrilmissin bu adam senin ağzına tukuruyor Yarabbi Şükür diyorsun ...seni ne zaman sevebilir kendine değer verip sana yakisani yaptığın zaman ..acaba diyebilir..oda küçük ihtimalle
Kesinlikle öyle oldu o kadar özlüyorum ki onu ah diyorum bunlar nasıl insanlar

Teşekkür ederim gerçekten çok haklısınız unutuluyor kimler unutuluyor hemde ... inşallah bundan sonra değişeceğim

Dostum Youtubeda Tulay Kok ve baska bir unlu adam var Beyhan Budak bu forumda ikisi de cok populer onlarin ozguven videolarini izle, eklere dona verdigin parayla bence terapiye git, kendine guzel guzel aktiviteler bul, kendini sev bir deger ver bir nefes al dostum inan ki sen kendini seversen deger verirsen hayatin degisecek sana kotu davranan erkekler artik sana itici gelecek sana kralice gibi davranan erkeklerden hoslanmaya baslayacaksin inan bana bu bir surec senin tek sorunun kendini hakir gormen.

Olay bu aslında dimi benimle gezmek dolaşmak istemesi beni sevdiği için değil belki de . Bana şunu diyor seni iki gün görmesem seni özlüyorum sana dokunmak istiyorum diyor
Laflara değil davranışlara bakmanız lazım. Adamı geçiyorum.bundan gizli bi haz alıyosunuz bunun farkına varın.adam sizi sevmiyor.sevmeyebilir ama insan olarak da ne değer veriyor ne saygı duyuyor.size eşya muamelesi yapıyor.sex shoplarda ki oyuncaktan farklı görmüyor sizi. Siz de böylelikle kendi değersizliğinizi,sevilmezliğinizi ,varoluşsal utancınızı kendi içinizde onaylamış oluyosunuz böylelikle.halbuki asla böyle değil.kendimize nasıl değer vermeye başlarız biliyo musunuz, en öncelikle bize değer vermeyenlerden uzaklaşarak.söylemesi kolay bunu biliyorum ama adamın kafasından çıkın şöyle diyo böyle diyo vs vs .kendinize dönün gücünüzü toplayın kesin ve net olarak kesin iletişimi.siz çok değerlisiniz kimsenin sevgi kırıntılarına boyun eğmek zorunda değilsiniz.yapabilirsiniz bunu sadece kendinize dönün yeterli.

E git onla ol bu da gitsin baskasina sürtünsün akli basina gelir belki, bi kiskandirmayi dene bari.
Hatta bi gün noldu biliyor musunuz işyerinden arkadaşlar ile topluca görüştük bu benden hoşlanan adam da geldi . Birde bu eve gelen adam tam beni bırakmak için yürümeye başladık. İkiside benimle yürüdü benden hoşlanan adamı çok kıskandı bakışlarından anladım sonra ona da sordum ben bu adam ile görüşsem kıskanır mısın diye evet kıskanırım kaldıramam gibi bir şey söyledi . Sonra bu adam ile uzaklaştım bende hatta adam ile dün görüştük bize çikolata alıp gelmişti ama beni bu adam ile görünce watsapta yazdığım meseja bile cevap vermedi çok kötü oldu hissettim

Dostum Youtubeda Tulay Kok ve baska bir unlu adam var Beyhan Budak bu forumda ikisi de cok populer onlarin ozguven videolarini izle, eklere dona verdigin parayla bence terapiye git, kendine guzel guzel aktiviteler bul, kendini sev bir deger ver bir nefes al dostum inan ki sen kendini seversen deger verirsen hayatin degisecek sana kotu davranan erkekler artik sana itici gelecek sana kralice gibi davranan erkeklerden hoslanmaya baslayacaksin inan bana bu bir surec senin tek sorunun kendini hakir gormen.
Tülay kökü iki senedir takip ediyorum ne güzel yazmışsın ya teşekkür ederim . Hatta dün kullanılma ile ilgili videosunu izledim Notlar aldım inşallah başaracağım belki de bu adamlara doğru çekiliyorum bende anlamıyorum neden bunda takılı kaldım ben ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X