• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoslandigim adamla aramdaki boy farki

fatmasimsek55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
126
52
18
36
Merhaba sitenin güzel hatunlari!
Basliktanda anlasilicagi üzere, hoslandigim adamla benim boyum arasinda ucurum var desem yeridir. Ben 1.56 o ise 1.90. Ben cok minyon yapiliyim 54 kiloyum o ise 95 Kilo. Ona yakisiyor ama ben onunla tanistigimdan beri boy kompleksine girdim. Herkesin boyuna bakiyorum. Ben kisayim sanki benden hoslanmiyor, icten ice kisayim diye üzülüyor saniyorum. Ama yüzüme bisey söylemedi. Akil verin bana ne yapmam gerekiyor bu konulari düsünmemek icin?

Merhaba sitenin güzel hatunlari!
Basliktanda anlasilicagi üzere, hoslandigim adamla benim boyum arasinda ucurum var desem yeridir. Ben 1.56 o ise 1.90. Ben cok minyon yapiliyim 54 kiloyum o ise 95 Kilo. Ona yakisiyor ama ben onunla tanistigimdan beri boy kompleksine girdim. Herkesin boyuna bakiyorum. Ben kisayim sanki benden hoslanmiyor, icten ice kisayim diye üzülüyor saniyorum. Ama yüzüme bisey söylemedi. Akil verin bana ne yapmam gerekiyor bu konulari düsünmemek icin?
Aranızdaki boy farkı çok fazla ama karşılıklı sevgi varsa boy, kilo, etnik köken, dini vs gibi farklılıklar sorun olmuyor da sadece sizin hoşlanıyor olmanız yetmiyor , o da seviyorsa takmayın yok eğer sevmiyorsa yol yakınken dönün.

Bosverin boyu falan, onemli olan islevi. Karsilikli hoslanma varsa boy farki onemli degil.

Bazi insan kisa boy sevmez, bazisi uzun boy. Ben de kisa boylu erkek sevmem mesela. Eger adamin bu konuda bir sıkıntısı yoksa bosverin gitsin. Bu yastan sonra boy uzatacak haliniz yok ya.

Şimdi üzmek de istemiyorum ama daha ortada fol yok yumurta yok. Belki adam sizden hoşlanmıyor yani kesin bir şey yok ortada. Anlaştıktan sonra boy farkının çok önemi de yok zaten, birbirinizi beğendikten sonra dışarıya nasıl göründüğünüzün ne önemi var?

Valla cok ekstrem ornekler gorduk. Gayette mutlular ama siz hoslaniyorsunuz suan, karsinizdaki kisinin dusuncesi de onemli.

Sizi üzmek istemem ama biraz mantıklı bakmak gerekirse gerçekten aradaki boy farkı fazla.

Son düzenleme:
Arkadaslar hoslandigim erkekle konusuyoruz. Kendisi söyledi kilosunu. En son bulustugumuzda seni seviyorum dedi. Ama bu boy farki beni deli ediyor. Beni sevdigine bu boy farkindan inanmiyorum. Onunda icinden geciyodur kesin uzun olsaydi diye belkide. Ki tahminim diyodur. Böyle bisey yasiycam hic aklima gelmedi :(

Derhal google'dan shaq o'neal ve karısına bak. Gönüller bir olduktan sonra kim takar boyu :)

Arkadaslar hoslandigim erkekle konusuyoruz. Kendisi söyledi kilosunu. En son bulustugumuzda seni seviyorum dedi. Ama bu boy farki beni deli ediyor. Beni sevdigine bu boy farkindan inanmiyorum. Onunda icinden geciyodur kesin uzun olsaydi diye belkide. Ki tahminim diyodur. Böyle bisey yasiycam hic aklima gelmedi :KK43:

Adam sizi böyle kabul ettiyse neden boy farkını sorguluyorsunuz ki?
Kendi canınızı sıkmaktan başka birşey değil bu..

Kuzenim var 1.90 boylarinda diyor ki hayali 1.50 boylarinda minicik bir kizla evlenmekmis :)

Birkaç santim farklı bizimki ama. Sevgilim 1.94 boyunda ben 1.64. Yürürken yüzlerimizin yan yana olmaması hoş değil :D ama onun dışında bir problem yaşamadık. 4 yıldır beraberiz çok mutluyuz. Eğer doğru kişi olduğuna inanıyorsanız böyle şeylere takılmayın derim. Ki ben topuklu ayakkabı giymeyi sevmiyorum. Çoğu ayakkabım düzdür. Eğer topuklu ayakkabı da giyiyorsanız arada hiç sorun olmaz. Hayatınızı beraber geçirmek istediğiniz kişiyi ararken kriteriniz boy kilo olmasın derim. Doğru kişiyi bu şekilde eleyip mutluluğunuzu bir kenara atabilirsiniz.

Bende 160 boyundayim sevgilimde 190 basketbolcu ve 3 yildir birlikteyiz baslarda ben de senin gibi tereddut etmistim ama karsindaki oyle guzel seyler soyler ki onun gozunde en guzel kadin oldugunuzu hissettirir, aranizdaki bag boyu falan dinlemez..

Back
X