• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşlandığım çocuğun cinsel yönelimi ne???

Herhangi bir erkek arkadaşına iyi göründüğü için of çok fena oldum deyip, sizinle sadece çok eğleniyorsa uzak durun bence.
Genelde tam tersi olur, erkek arkadaşları ile çok eğlenip, iyi görünen kadınları görünce çok fena olmaları gerekmez mi:)
Ya da ne bileyim siz de çok fena görünün bir kere. Size nasıl yaklaştığına bakın.

Herhangi bir erkek arkadaşına iyi göründüğü için of çok fena oldum deyip, sizinle sadece çok eğleniyorsa uzak durun bence.
Genelde tam tersi olur, erkek arkadaşları ile çok eğlenip, iyi görünen kadınları görünce çok fena olmaları gerekmez mi:)
Ya da ne bileyim siz de çok fena görünün bir kere. Size nasıl yaklaştığına bakın.
çok fena görüme fikrini deneyebilirim galiba.. teşekkür ederim yorumunuz beni gülümsetti :))

Ayy diye konusan erkege bende ayar oluyorum ama sadece bu onu gay yapmaz
Yuruyusu durusu bile belli eder
Zaten gay olmasa bile oyle bi izlenim veren erkekten israrla hoslanmaya calismak da tuhaf

Sürekli şakalaşan bir tipse diline yapışmış nasıl desem böyle aşırı cıvık konuşma şekli olabiliyor. Kız arkadaşı sevgilisi yani olmuş mu ?
sormadım aslına bakarsanız çok yeni bir tanışıklığımız olduğundan sınırı aşmak istemedim bir de paranoyaya tutuldum beni yanlış anlar yargıladığımı düşünür diye. ben de aslında şaka mı diye sürekli arada kalıyorum.

sormadım aslına bakarsanız çok yeni bir tanışıklığımız olduğundan sınırı aşmak istemedim bir de paranoyaya tutuldum beni yanlış anlar yargıladığımı düşünür diye. ben de aslında şaka mı diye sürekli arada kalıyorum.
Biraz daha gözlemleyin o zaman kendinizi kaptırmadan

Benim gay arkadasim var cok eglenceli bir gun beraber birseyler yapalim falan gaylerle ilgili bir sorunun olmadigini belli ederek salla birseyler bakalim. Tepkilerinden az cok belli olur gb geldi

+++++
Gayyyyyyyyy

konu sahibi sizden özür dileyerek bu yoeumu yazıcam. Gercekten bir erkek için ayy cok fena oldum diyen birinden hoşlanıyor musunuz? ( Kendimi su an nine gibi hissetsem de ) bence iğrenç bir muhabbet ya :( benim de gerek arkadaş gerek sevgili tanıdıgım insanlar oldu da ne kız ne erkek için böyle demezşerdi bir kadının yanında

Gay oldugunu dusunsugumuz cok efemine bir arkadasimiz bir kizla evlendi, cocugu bile oldu. Hic suphelenmedigimiz baska bir arkadasimizin kocasinin diger erkeklerle mesajlasmasini yakalanmis, tek celsede bosandilar. Meger adam escinselligi anlasilmasin diye paravan evlilik yapmis. Escinseller tvde gordugumuz gibi karikaturize olmuyor, anlamak cok zor. Bence escinsel olup olmadigini sorgulamadan direkt hoslandiginizi soyleyin/belli edin. Gay olmasa bile sizden hoslanacak diye bir sey yok cunku.

Bir erkek başka bir erkek arkadaşına kolay kolay bu tarz espiriler yapmaz gibi geliyor bana. Genelleme yapamam elbette ama bence bir şekilde nabzını ölçmelisiniz. Lgbt gündeminden vs. girebilirsiniz belki konuya.

Kızlarrr selamm. Fakültede hoşlandığım bir çocuk var. Çok yeni tanıştık ve onunla çok eğleniyorum, uzun zamandır da birisiyle böyle rahat şekilde kendimi kasmadan eğlenmemiştim. bana olan ilgi alakası da hoşuma gitti yalan söyleyemem. Bu kadar kibar ve centılmın biriyle uzun zamandır konuşmamıştım. yanlış anlaşılmasın gay olduğunu düşünme sebebim kibarlığı vs değil. gel zaman git zaman hiç de ilişki fikrine sıcak olmadığım bir anda bu çocuktan hoşlandığımı fark ettim. ayrıca ev arkadaşım da konuyu kendisine açmadan önce ikimizi shiplediğini söyledi. şimdi çocuğun mizah şekli vs beni şüphelendirdi. homofobik değilim fakat eğer çocuk gayse de umutlanmak istemiyorm. biraz patavatsız birisi. erkek arkadaşına iltifat olarak çok iyi gözüktüğünü belirtmek için offf -ay çok fena oldumm- dedi. bu gibi başka şakaları da oluyor. ev arkadaşıma ilk bahsettiğimde dışardan öyle durmuyor demişti. peki ben sormadan bu çocuğun yönelimini nasıl anlayabilirim???? lütfen beni aydınlatınnn!!!!! tşkkrlr :))
"Ay","çok","fena","oldumm" erkek arkadaşına şaka dahi olsa normal bir erkeğin diyeceği bir laf değil bu. Daha ne desin?

patavatsız birisi genel olarak şöyle söyleyeyim bazen şakalaşmak için de bayan vs diyip tepki almak için sinir etmeye çalışıyor. ama bu aramızdaki muhabbettin getirdiği rahatlıktan. arkadaşları ile de belki aralarındaki samimiyettendir. sonuçta ben de çok sevdiğim arkadaşlarıma hayatımın anlamı karıcım vs diyorum. fakat bilemiyorum benimle konuşmak için temas için de bi çabası var gibi geldi.. spesifik bir örnek de gelmiyor şu an aklıma sürekli şakamatik kafasında olduğundan dolayı çok muhabbet dönüyor
Siz de bı tuhafsiniz, karıcim ne 🥴

Back
X