• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoslandigim cocuk eximle arkadas oldu:(

Ne alaka ki derslerine odaklıyken gönül işlerine vakit ayrılamıyor mu? Öğrenciyken gönül işlerine vakit bulamayan çalışma hayatında hiç hiç bulamaz. En çok boş vaktin öğrenciyken oluyor. Bence bu tam bir reddetme cümlesi.
yapabilecegim hic mi bir sey yok… umit 0 mi… uzun suredir unutmaya calisiyorum ama hala severken birini unutmam mumkun degil:((

ben de beklerim valla ama ortak arkadasimizdan duyduklarim bunlar hep. genel olarak hareketleri cok farkli yururken kimseye itinayla bakmadan yuruyo, kizlarla takiplesmiyo, full ders odakli. bi ara acaba hastaligi mi var diye dusundum…
Senin kafadakileri ben baya sorunlu buluyorum, lütfen kusura bakma. Buranın meşhur bir üyesi vardır, üniversite yıllarında bi sürü kişiye böyle kanca takmıştı, hepsi için de konu açmıştı. Öyle der gibi baktı, yanımdan yürüyerek geçti, derin düşüncelerde gibiydi, bi şey söylemek ister gibiydi, gözü beni arar gibiydi... sonuç hep ama hep hüsran oldu.
Ne hastalığı Allah aşkına? Çocuk ilgilenmedi, mesafe koydu diye ne gibi bir hastalığı olacağı kanısına vardın?
Yapma bunu kendine ve zamanına, yazık.

Bunu nasıl anladın mesela:KK53:
Öyle mi oldu, böyle mi düşündü falan, geç bunları genç kardeş. Beğenen, hoşlanan, isteyen erkek adım atar; çocuk senin ataklara karşılık vermemiş, isteğini bile kabul etmemiş, ki az da olsa muhabbetiniz olmuş, Instagram'da takipleşmek büyük olay değil, herkes herkesi ekliyor, onu bile kabul etmemesi çok keskin bir sınır bence. Zorlamak olur bundan sonrası.
gurursuzluk yapmak benlik degil ama hic kizla takiplesmedigi icin biraz sansimi denemek istedim. okulda yururken bile ozenle kimseye bakmadan yuruyor, karisik ortamlarda bulunmuyor. yoksa ben de seninle ayni dusunuyorum

bi erkegin iliski istememe ihtimali var mi ki? bana cok garip geliyor
İlişki istemiyor değil; seninle ilişki istemiyor. Halihazırda ilgisini çeken, hoşlandığı biri de yoksa "ilişki istemiyorum" demiş olabilir. Erkek diye direkt kız/ilişki arayışında olmak durumunda mı? Öylesine bi şeyler istemiyor diye "sorunlu" mu oluyor?
Hem "iyi kalpli" olduğu kanısına nereden vardın? İnsanlar eşlerini bile tanıyamıyor.

Senin kafadakileri ben baya sorunlu buluyorum, lütfen kusura bakma. Buranın meşhur bir üyesi vardır, üniversite yıllarında bi sürü kişiye böyle kanca takmıştı, hepsi için de konu açmıştı. Öyle der gibi baktı, yanımdan yürüyerek geçti, derin düşüncelerde gibiydi, bi şey söylemek ister gibiydi, gözü beni arar gibiydi... sonuç hep ama hep hüsran oldu.
Ne hastalığı Allah aşkına? Çocuk ilgilenmedi, mesafe koydu diye ne gibi bir hastalığı olacağı kanısına vardın?
Yapma bunu kendine ve zamanına, yazık.
ahahaha haklisiniz ama yaptiklarina anlam veremiyorum gercekten insanin aklina baska bir sey gelmiyor. bu isin abarti boyutu tabii ki ay cok guldum yazdiginiza cok tatlisiniz tesekkur ederimm

İlişki istemiyor değil; seninle ilişki istemiyor. Halihazırda ilgisini çeken, hoşlandığı biri de yoksa "ilişki istemiyorum" demiş olabilir. Erkek diye direkt kız/ilişki arayışında olmak durumunda mı? Öylesine bi şeyler istemiyor diye "sorunlu" mu oluyor?
Hem "iyi kalpli" olduğu kanısına nereden vardın? İnsanlar eşlerini bile tanıyamıyor.
okulumuz kucuk bi okul ve herkes birbirini taniyor ortak arkadaslarimiz da var aslinda. sadece bu gayretini anlamlandiramamistim. onun disinda cok haklisin zaten

ahahaha haklisiniz ama yaptiklarina anlam veremiyorum gercekten insanin aklina baska bir sey gelmiyor. bu isin abarti boyutu tabii ki ay cok guldum yazdiginiza cok tatlisiniz tesekkur ederimm
Anlam arayıp kafa yorma diyorum işte. Bazen her şey gerçekten dümdüz ve basittir. Biraz bam güm yazmış olabilirim ama sallamak istedim seni. Gencecik kızsın, eminim güzelsindir de, hayatın başındasın, bu kafayla yaklaşma erkeklere ve ilişkilere, yoksa çok kırılırsın.

kizlar selam cok kotu bi batagin icine dustum ve yardiminiza ihtiyacim var:( okula ilk geldigim sene 2 ust donemden serseri tipli bi cocukla 1 ay konustuk ve sonrasinda tamamen bitti. zaten suan okuldan sevgilisi var. bu senenin basinda okulda daha once hic gormedigim bi cocuk gordum ve hayatimda ilk defa boyle hissettim. kafama balyoz yemis gibi oldum resmen. pesini birakmak istemedim ve hakkinda bir suru sey ogrenmekle ugrasmaya basladim. ilk fark ettigim sey onun da 2 ust donemim oldugu ve arkadas grubu olarak da olsa ara sira eximle takildigi oldu, cok uzuldum cunku exim igrenc birisi. ama bunu cok kafama takmadim cunku biliyorum ki cok yakin degiller gecen sene beraber 1 kez bile gormedim. ama gorseniz cocuk 4/4luk eli yuzu duzgun, derslerine odakli, iyi kalpli, cok tatli, beyefendi birisi. arkadasimdan duyduguma gore “iliski istemiyorum, oyle seylerle isim yok” tarzi laflar kuruyomus. okulda da kimseye bakmiyor zaten. unutamadigi birisi, sevgilisi falan da yok. instada ise sadece 2 kiz takip ediyo. bikac defa konusma firsatimiz oldu ben de bu yuzden ona istek attim ve kabul edecegine de nerdeyse emindim ama istegimi sildi. acaba oylesine mi istek attim falan mi sandi diyip duygularimi biraz ona hareketlerimle belli ettim ve sonucunda duzgun bikac arkadasina beni anlattigini fark ettim. duygularimi gosterince elime hicbir sey gecmedigi icin artik geri cekildim ve tum ilgimi aldim. bikac defa ortamlarda gozunun beni aramasi disinda hicbir sey yok, biliyorum bana duygusu da yok. nasil kafasina girerim benden hoslanmasini saglarim bilmiyorum acaba eximle muhabbetleri var diye mi bana boyle yapiyor ama sanmiyorum hem bizim okulda boyle olaylar cok yaygin hem de cok kisa bi sure iliskimiz olmustu ve uzerinden cok sular akti. hayir gay falan da degil yani. napabilirim sizce kendimi cok kaptirdim unutsmuyorum gun gectikce ona daha da baglaniyorum o kadar beyefendi ve tatli birisi ki yerim onu
İlişki istemiyorsa uzaktan surdurdugu bı ilişkisi vardır
Erkekler ilişkisiz durmaz.

Anlam arayıp kafa yorma diyorum işte. Bazen her şey gerçekten dümdüz ve basittir. Biraz bam güm yazmış olabilirim ama sallamak istedim seni. Gencecik kızsın, eminim güzelsindir de, hayatın başındasın, bu kafayla yaklaşma erkeklere ve ilişkilere, yoksa çok kırılırsın.
oyle yapicam haklisin. bana bakis acisi kazandirdin tesekkur ederim

Cocugun aklinda ufacik bile olsaniz sizin adimlariniz karsisinda adim atardi. O yonde bir ilgi alakasi yok demek ki. Bastan ilgisizse tek yapabileceginiz sey ortak ortam ayarlayip sizi tanidikca sizden hoşlanabilecegini ummak, ki bu bile kesin bir sey degil.

Exinizle, ki exiniz bile degil aslinda, bir ay konusup gecmissiniz, aranizda olanlari bildigini sanmiyorum. Exiniz tutup ben su kizla görüştüm bir sure diye durduk yerde anlatmaz muhtemelen.

Cocuk kendinden kaynaklanan sebeplerle ilgisiz. Bu yaslarda oyle normal bir iliski yerine uçarı, daha serbest iliskiler de yasiyor olabilir.

Unutamadigi birisi olmadığından da emin olamazsınız. Alninda yazmiyor sonucta cocugun.
Konudan bağımsız bir erkekle aynı ortamdaysak onun bizden hoşlanmasını nasıl sağlayabiliriz ki? Erkekler hep beni arkadaş olarak görüyor. Hiç hoşlanan yok.

Konudan bağımsız bir erkekle aynı ortamdaysak onun bizden hoşlanmasını nasıl sağlayabiliriz ki? Erkekler hep beni arkadaş olarak görüyor. Hiç hoşlanan yok.
Muhabbetler, ortak ilgi alanlari, espriler, kafalarin uyusmasi gibi seyler ilk goruste ilgimizi cekmese bile zaman icinde o kisiden hoslanmamiza neden olabiliyor. Kadin icin de boyle erkek için de. Fiziken dikkatinizi cekmeyen, dolayısıyla uzaktan gordugunuzda ilgilenmediginiz bir insan, tanidikca ilginizi cekebilir.

Ayni sporu yaptiginiz, benzer hobileriniz olan, ilgi alaninizla ilgili saatlerce konuşabildiginiz bir insandan zaman icinde hoslanabilirsiniz. Karsi taraf icin de ayni sey gecerli tabii. Fiziken begenmek guzel bir sey ama kafalar uymayinca devami gelmez. Halbuki oturup saatlerce vakit gecirmekten keyif aldiginiz bir insanla daha saglam temelleriniz olur.

Muhabbetler, ortak ilgi alanlari, espriler, kafalarin uyusmasi gibi seyler ilk goruste ilgimizi cekmese bile zaman icinde o kisiden hoslanmamiza neden olabiliyor. Kadin icin de boyle erkek için de. Fiziken dikkatinizi cekmeyen, dolayısıyla uzaktan gordugunuzda ilgilenmediginiz bir insan, tanidikca ilginizi cekebilir.

Ayni sporu yaptiginiz, benzer hobileriniz olan, ilgi alaninizla ilgili saatlerce konuşabildiginiz bir insandan zaman icinde hoslanabilirsiniz. Karsi taraf icin de ayni sey gecerli tabii. Fiziken begenmek guzel bir sey ama kafalar uymayinca devami gelmez. Halbuki oturup saatlerce vakit gecirmekten keyif aldiginiz bir insanla daha saglam temelleriniz olur.
Evet aslında doğru. Benim beğendiğim birisi var. Ben espri yapınca kahkahalarla gülüyor. Ama adım yok. Sanırım arkadaş olarak görüyor beni 🥺

Back
X