Hoslandıgım cocuk?

ninis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
130
0
8
22
Aynı sınıftayz bunla , bana istek atmisti ilk geldigm zamanlar sınıfa , (busene geldim 17 yasindayim) neyse iste arada st yanit veriyodu bana yazşyodu hoslanio gibiydi ama sınıfta hic konusmazdik , ama cocukta bildigin su her kıza yazan tipler gercekten hoslanıyomuydu bilmiyorum ama ben ondan hoslanıyordum , bana ikidebir cevrendekiler cok kotu falan diyodu sonra bi gun ben bunn eski sevgilisyle konusmaya basladim bizi gordu , sonra baktim bugun veya dunn bilmiyorum beni takipten cikmis ve kendi takipcilerindende cşkarmis , simdi diyorumki sogusa umrunda olmam direkt takiplesiriz ama yazmaz , ama bilmiyorum en son cuöa gunu konusmustul sonra yazısmadık asiri moralim bozuk ne yapicam biktim aglamak istiyorum

Aynı sınıftayz bunla , bana istek atmisti ilk geldigm zamanlar sınıfa , (busene geldim 17 yasindayim) neyse iste arada st yanit veriyodu bana yazşyodu hoslanio gibiydi ama sınıfta hic konusmazdik , ama cocukta bildigin su her kıza yazan tipler gercekten hoslanıyomuydu bilmiyorum ama ben ondan hoslanıyordum , bana ikidebir cevrendekiler cok kotu falan diyodu sonra bi gun ben bunn eski sevgilisyle konusmaya basladim bizi gordu , sonra baktim bugun veya dunn bilmiyorum beni takipten cikmis ve kendi takipcilerindende cşkarmis , simdi diyorumki sogusa umrunda olmam direkt takiplesiriz ama yazmaz , ama bilmiyorum en son cuöa gunu konusmustul sonra yazısmadık asiri moralim bozuk ne yapicam biktim aglamak istiyorum
Birde eski sevgilisyle konustugm şcşnmi bilmiyorum eskiden de samimi olmasak bile arkadas oldugumuzu biliyorsu ona ragmen yaziyordu yani , ama cok yakin degiliz zaten kiza , gecen cumada yanina falan oturmustum ondan olabilirmi acaba , ama cok sacma bi neden , acaba konustuklarımızı eski sevgilisine anlattigimi falanmi dusundu acaba

Boşver daha 17 yaşındasın ağlama bunun için daha hayatında neler olacak, neler biticek derslerinle ilgilen sen .
Yaaa uzulunce asla ders yapasim gelmiyo tum gun oturup aglayabilirim ufacık seyden cok cabuk etkileniyorum ve toparlanmam zaman aliyor , asiri kotu hissediyoruö

Şimdi yaşça büyükler olarak ne desek biraz havada kalacak farkındayım 😅 çocuk zaten seninle okulda falan konuşmuyormuş pek de ilişki gibi bir durumunuz yokmuş yani ama sen hoşlanmışsın. Biraz üzül ağla sonra yoluna bak dersine bak çocuğun gönlü zaten sende yokmuş ki :(

Ünv de onlardan tonla var

Takma kafana

Gez eğlen

Dünyada bir tane değil ya o

mesleğini eline al ne berkecanlar gelir daha.

Şimdi yaşça büyükler olarak ne desek biraz havada kalacak farkındayım 😅 çocuk zaten seninle okulda falan konuşmuyormuş pek de ilişki gibi bir durumunuz yokmuş yani ama sen hoşlanmışsın. Biraz üzül ağla sonra yoluna bak dersine bak çocuğun gönlü zaten sende yokmuş ki :KK43:
Ama yazısmalarımızı gorsen arkadasimda bence hoslanmis falan dedi ama suan sogumus olabilir dedi , deliricem artik

Soğuduysa soğudu canım. Sana duygu beslenmeyen bir insanla işin kalmamıştır. Bak sana diyeyim, daha 14-15 yaşındayken bir sevgilim vardı lisede. 1-2 ay çıktık sonra çocuk bıraktı beni. Bir hafta ağladım üzüldüm sonra geçti gitti. Şimdi adı geçse gülüyorum. Senin de böyle olacak.

bırak bu işleri de git biraz kitap oku ne yazdığın anlaşılıyo ne kelimelerin doğru

Önceliği Türkçe öğrenmeye verin.

Sevgili yapmis bence.

Bence eski sevgilisiyle ilgili hâlâ umudu olabilir. Barışma gibi bir durumları olursa sana da yazdığı ortaya çıkar, kızla arası bozulur diye korkmuştur. Sonra seni direkt takipten çıkarmıştır.

Buna mı ağlıyorsun? Sen dert görmemişsin, otur dersine çalış, iyi bir okul kazan, şimdi o bayıldığın sümüklüye çanta bile taşıtmaz hale gel.

Bence eski sevgilisiyle ilgili hâlâ umudu olabilir. Barışma gibi bir durumları olursa sana da yazdığı ortaya çıkar, kızla arası bozulur diye korkmuştur. Sonra seni direkt takipten çıkarmıştır.
Ya eski sevgilisiylede anca laf dalasına falan giriyor , bilmiyorum hala seviyorlar birbirlerini gibi ama barıscaklarını sanmıyorum , ama su da var eger onun yuzunden cıkartsaydı daha onceden cıkartmazmıydı zaten

Buna mı ağlıyorsun? Sen dert görmemişsin, otur dersine çalış, iyi bir okul kazan, şimdi o bayıldığın sümüklüye çanta bile taşıtmaz hale gel.
Cok buyuk derdim var falan demedim en ufak seyi buyutuyorum gunumu mahvediyorum benim sorunum bu , gidipte en buyuk dert bende aglayalim falan yazmadim

Back
X