Merhaba öncelikle herkese :))
çocuga karşı önceden içimde bişey yoktu ama sonradan sonraya oluşmaya başladı. kendimi bi an hep onu düşünürken ve düşünürkende sırıtırken buldum :O çocuk beni arkadaşı olarak görüyor bana göre çok samimi değiliz ama konuşuruz dersten ondan bundan. arada göz göze geliyoruz falan böyle ama yinede emin olamıyorum ondan
ona söylemeyi çok düşündüm ama bi türlü cesaret edemedim az çok belli etmeye çalıştım ya anladı ya da anlamazdan geldi. ama bugun bi kızın ondan hoşlandıgını ve bunu ona söylediğini duydum. çocuk o kızın yanındaydı bugun ve o sinirle gidip o kızı dövebilirdimm!aralarında bişey olacagını sanmıyorum ama artık kesin söylemeliyim dedim ama cesaret edemiyorum aslında cesarettende öte hiç bi zaman gidipte söylemedim birine böyle şeyler nasıl karşılar ne düşünür bunlardan emin olamadıgım için kafamı toplayamıyorum. Kızlar bana bi tavsiyede bulunun lütfeen
yardımlarınıza ihtiyacım var.. öpüldünüz
çocuga karşı önceden içimde bişey yoktu ama sonradan sonraya oluşmaya başladı. kendimi bi an hep onu düşünürken ve düşünürkende sırıtırken buldum :O çocuk beni arkadaşı olarak görüyor bana göre çok samimi değiliz ama konuşuruz dersten ondan bundan. arada göz göze geliyoruz falan böyle ama yinede emin olamıyorum ondan