Hoşlandıgım kişi.... lütfen bayanlar yorumlarınıza ihtiyacım var

thisismy

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
16
0
16
Ankara
Merhaba öncelikle herkese :))
çocuga karşı önceden içimde bişey yoktu ama sonradan sonraya oluşmaya başladı. kendimi bi an hep onu düşünürken ve düşünürkende sırıtırken buldum :O çocuk beni arkadaşı olarak görüyor bana göre çok samimi değiliz ama konuşuruz dersten ondan bundan. arada göz göze geliyoruz falan böyle ama yinede emin olamıyorum ondan:( ona söylemeyi çok düşündüm ama bi türlü cesaret edemedim az çok belli etmeye çalıştım ya anladı ya da anlamazdan geldi. ama bugun bi kızın ondan hoşlandıgını ve bunu ona söylediğini duydum. çocuk o kızın yanındaydı bugun ve o sinirle gidip o kızı dövebilirdimm!aralarında bişey olacagını sanmıyorum ama artık kesin söylemeliyim dedim ama cesaret edemiyorum aslında cesarettende öte hiç bi zaman gidipte söylemedim birine böyle şeyler nasıl karşılar ne düşünür bunlardan emin olamadıgım için kafamı toplayamıyorum. Kızlar bana bi tavsiyede bulunun lütfeen :( yardımlarınıza ihtiyacım var.. öpüldünüz

bence sen gidip söyleme bu erkeklerin işine ne kadar kolay yapıyorsunuz , sonra kendilerini birşey sanıyorlar özgüvenleri tavan yapıyor o senden hoşlanoyorsa o mücadeleyi o yapsın , sen yaparsan olmaz şu sözü bilirmisin? kolay elde edilen kolay vazgeçilir ,canım sende sabır et , ve bu arada başka erkeklerlede sohbet ortamıma gir o vakit anlarsın ilgi duyup duymadığını !!

bence sen gidip söyleme bu erkeklerin işine ne kadar kolay yapıyorsunuz , sonra kendilerini birşey sanıyorlar özgüvenleri tavan yapıyor o senden hoşlanoyorsa o mücadeleyi o yapsın , sen yaparsan olmaz şu sözü bilirmisin? kolay elde edilen kolay vazgeçilir ,canım sende sabır et , ve bu arada başka erkeklerlede sohbet ortamıma gir o vakit anlarsın ilgi duyup duymadığını !!

haklısııııın ama ya çekindiği için söyleyemiyosa ya da olumsuz cevap vereceğimi falan düşündüğü için söylemiyosa olabilir mi acaba..

haklısııııın ama ya çekindiği için söyleyemiyosa ya da olumsuz cevap vereceğimi falan düşündüğü için söylemiyosa olabilir mi acaba..

çekiniyorsa zaten bir bayanın ona çıkma teklif etmesi onun gururunuda kırar ve seni tersleye bilir ,ondan bekle gerekli hareketi

zor kizi oynama, iliskiyi oyuna donusturme derim ben. eger aranizda birsey gececekse gercek duygular uzerine kurulu olsun. burnu surtsun de benim degerimi anlasin vs zor kiz olunca rezalet bir kisiligi olan adam hemen mum gibi mi oluyor, sonsuza dek saf asiga mi donusuyor? adam rezilse sen soylesen de ortaya cikacak soylemesen de.
adam senin arkadasin. eger sen ona acilirsan, gidip orda burda sacma sapan konusmayacak biriyse acil. ama baska bir kiz ona acilmis ve o da baskalarina soylemis herhalde ki duymussun. sana da aynisini yapma potansiyeli var belki de. bunu da dusun derim. ama eger bu iyi bir insandir, istemese bile zarari gelmez diyorsan acil derim.

Bence de kolay kız olma sabır zor olsa da meyvesi tatlıdır. Sen söylersen çıksanız bile onun gözünde değerin olmaz kıymetini düşürme oluruna bırak olacağı varsa olur

ondan hoşlandığını belli et bakışlarınla hareketlerinle bunu belli et eğer oda senden hoşlanıyosa zaten bunu anlar sana açılır ama sen gidipte söyleme derim ben o zaman erkeklerin gözünde basit konumuna düşüyo kızlar maalesef

Hareketlerinle, konuşmalarınla bir şey anlamıyorsa söyle sende.
Sonra eğer senden hoşlanmıyorsa bilmiş olursun en azından. Geç olmaz bir şeyler için.
Umut bağlama. Üzülürsün.

zor kizi oynama, iliskiyi oyuna donusturme derim ben. eger aranizda birsey gececekse gercek duygular uzerine kurulu olsun. burnu surtsun de benim degerimi anlasin vs zor kiz olunca rezalet bir kisiligi olan adam hemen mum gibi mi oluyor, sonsuza dek saf asiga mi donusuyor? adam rezilse sen soylesen de ortaya cikacak soylemesen de.
adam senin arkadasin. eger sen ona acilirsan, gidip orda burda sacma sapan konusmayacak biriyse acil. ama baska bir kiz ona acilmis ve o da baskalarina soylemis herhalde ki duymussun. sana da aynisini yapma potansiyeli var belki de. bunu da dusun derim. ama eger bu iyi bir insandir, istemese bile zarari gelmez diyorsan acil derim.

o kızın açıldıgını başka alakasız birinden duydum :) öyle orda burda söyleyecek bi tip değil :)

Back
X