- 17 Nisan 2015
- 22
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi mediumhapyy
-
biraz hızlı anlatayım bir cırpıda dedimde :)Hiçbişey anlamadım valla boşluk birakaydin bidaha okucam
evet beraber çalıştığım iş arkadaşımdan hoşlanıyorum beraber çalışırken sürekli evlilikten laf vurmalar evlilik konusu acmalar beraber calıstıgım ablayla dedikki bu bana bişeyler ima etmeye calısıyor heralde dedik sonra ablaya geliyor diyorki evlenmeyi düşünse abime alırız diyor benden dolayı ablada sen kendine düşünsene diyor babam derki yorgan kalkmadan döşek kalkarmı diyor ablaya agzını ara demiş benden dolayı bende duyunca şok tabi abla da sıcak bakmıyor sen olsan farklı düşünebilirdi demiş hiç sesini cıkarmamıs sonra cok borcum var abla demiş..ben işten ayrıldım gecenlerde aramıs hal hatır sormaya sizce ne düşünüyor beni düşünüyor olabilirmi
yaaaa hep böyle nerde olmaz var gidiyorum buluyorumhoşlandığın kişi senin hakkında 'senden iyi bir yenge olacağını' düşünüyo bebeyim..
pek anlamadım desemSeni yorganla dosek arasındaki çarşaf olarak dusunuyor bence bacim
ya da Behlül fantezisi olur en fazla
şöyle sen kendine düşün denilince yok olmaz gibi cevap vermiyor sen olsan düşünebilirdi denilince de hayır diye karşı çıkmıyor cok borcum var babam derki önce abin der diyor kafamı karıstıran buSen ondan hoslaniyorsun, o seni abisine yakistirmis.
Ee peki daha neyini dusunup dert ettiniz anlamadım.
Açık açık söylemiş zaten
al dedibiraz hızlı anlatayım bir cırpıda dedimde :)
al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi bana
ben de kaynanamla kavga ettim
o yüzden
dedi kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
benim çekicek halim yok dedi
GİBİ OLMUŞ ANLATIM
kim tuhaf ben mi o muNe tuhaf insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?