• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım Kişi

siyahvemavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
491
217
103
Merhaba;

Ben 28 yaşında bir firmada sorumlu personel sıfatıyla çalışan bir kadınım. Çalıştığım iş ile alakalı ortak iş yaptığımız firmadaki bir beyefendiden hoşlanıyorum. Kendisi 30 yaşında. Ayda 1 kere bizim ve onların firma ile alakalı ortak evrakları alıyor ve evrak teslimi yapıyor bana. Bende evraklarla alakalı iletişimdeyim. 1 ay kadar önce evraklarla alakalı konuşmamız mesai saati bitimine denk gelerek, kaç yaşındasın? nerede oturuyorsun? Hafta sonları da çalışıyor musun? tarzı bir sohbete dönüştü. Hatta yaşımı söylediğimde ben seni daha küçük sanıyordum. Ufak duruyorsun falan dedi. O gece evle alakalı işlerim vardı geç yattım ve whatsaap durumuma attığım storye neden diye dönüş yapmış gece 3 gibi. Ardından 2 gün sonra yine storye attığım durumdan instagram hesabımı görüp takip isteği atmış. O hafta yine 1-2 kere işle alakalı konuşmalarımız oldu ancak özel konuşmalar olmadı. O günden itibaren de sohbetlerimiz 3-4 günde bir benim hatırlatmalarım dışında ya da onun işle alakalı mesajları dışında kesildi.
Ben bu beyefendiyi çok beğendim açıkçası ve uzun zamandır da bir ilişkim yok. Ve utangaç bir yapım olduğu için aynı zamanda yüzyüze geldiğimiz içinde tutup naber vs yazamıyorum mesai saatleri dışında.
Yorumlarınızı bekliyorum.

15.10.2021 Güncelleme: dayanamadım ben mesaj attım selamsız sabahsız naber öküz öldü ortaklık bozuldu mu diye :) oda yazmış hayır çok yoğun bir haftaydı uğrayamadım diye. Ben neden gelmedin diye sormadım ama o sebep açıklamak istedi sanırım. Öyle 2-3 mesajlaştık. Gerisi artık ona kalmış. Ben pas attım gole çevirmek onda. Sildiğim kısımlarda işle alakalı detaylar yazıyor ondan karaladım.

Güncelleme 17.10.2021: kendisine hoşlandığımı söyledim ama beyfendi cevap dahi vermedi …

Güncelleme : arkadaşın tercihleri çok farklıymış.

Son düzenleyen: Moderatör:
bir şeyler çıkabilir ama kendisi ilgi duyuyorsa mutlaka devamını getirir. sakin kalıp o adım atarsa karşılık verip devam edin. ama siz adım atmayın yani bu kadarcıktan bişey belli olmaz.

mutlaka araştırın ama evli mi sevgilisi var mıdır vs sosyal medyadan stalklayın bakın yani.

Petek Dinçöz’ün kısmetsizim şarkısını 3 kere söyleyip suya üfleyin. Sonra o suyu en yakın kıbleye dönüp için. Böylelikle kısmet bi şekilde açılıp adam size yeşil ısıgı yakar. Site sakinleri olarak denendi ve onaylandı.

Desemde inanma. Ben okurken heyecanlandım. Adım atmayın. Bekleyin.

bir şeyler çıkabilir ama kendisi ilgi duyuyorsa mutlaka devamını getirir. sakin kalıp o adım atarsa karşılık verip devam edin. ama siz adım atmayın yani bu kadarcıktan bişey belli olmaz.

mutlaka araştırın ama evli mi sevgilisi var mıdır vs sosyal medyadan stalklayın bakın yani.
Stalkladım bekar kendisi :) sevgilisi yok

Petek Dinçöz’ün kısmetsizim şarkısını 3 kere söyleyip suya üfleyin. Sonra o suyu en yakın kıbleye dönüp için. Böylelikle kısmet bi şekilde açılıp adam size yeşil ısıgı yakar. Site sakinleri olarak denendi ve onaylandı.

Desemde inanma. Ben okurken heyecanlandım. Adım atmayın. Bekleyin.
Adım atamıyorum çünkü yüz yüze bakıyoruz 🤦🏼‍♀️

Atmayın bencede. Siz bekleyin biraz.
Bekliyorum zaten
Direkt hoşlandığınızı söylemeyin ama mutlaka belli edin bence.
İşle ilgili aradığınızda da günlük sohbetler edin. Mailden ziyade direkt aramayı ya da Whatsappı tercih edin
Gerektiğinde çok acil olduğunda arıyorum elbet ama işte nasıl belli edeceğim ki
Onun paylaşımlarına beğeni koyabilirsiniz, eğer beğeniyor ise bir yerde adım atmak isteyecektir
Uzun zamandır paylaşım yapmamış çok sık fotoğraf Atan biri değil.
Adamın da ilgisi var bence biraz bekleyin acele etmeyin :KK50:Bence adım atmayın biraz daha gözlemleyin.Ama bence aşırı heyecanlı bir olay 😍😍
Nereden anladınız ki
Sanki adamın da sana ilgisi var bence
Bilmiyorum ki bana öyle gelmedi hani ilkinde güzelce muhabbet edip sonra kendisini çekmesi falan bilemiyorum açıkçası

Merhaba;

Ben 28 yaşında bir firmada sorumlu personel sıfatıyla çalışan bir kadınım. Çalıştığım iş ile alakalı ortak iş yaptığımız firmadaki bir beyefendiden hoşlanıyorum. Kendisi 30 yaşında. Ayda 1 kere bizim ve onların firma ile alakalı ortak evrakları alıyor ve evrak teslimi yapıyor bana. Bende evraklarla alakalı iletişimdeyim. 1 ay kadar önce evraklarla alakalı konuşmamız mesai saati bitimine denk gelerek, kaç yaşındasın? nerede oturuyorsun? Hafta sonları da çalışıyor musun? tarzı bir sohbete dönüştü. Hatta yaşımı söylediğimde ben seni daha küçük sanıyordum. Ufak duruyorsun falan dedi. O gece evle alakalı işlerim vardı geç yattım ve whatsaap durumuma attığım storye neden diye dönüş yapmış gece 3 gibi. Ardından 2 gün sonra yine storye attığım durumdan instagram hesabımı görüp takip isteği atmış. O hafta yine 1-2 kere işle alakalı konuşmalarımız oldu ancak özel konuşmalar olmadı. O günden itibaren de sohbetlerimiz 3-4 günde bir benim hatırlatmalarım dışında ya da onun işle alakalı mesajları dışında kesildi.
Ben bu beyefendiyi çok beğendim açıkçası ve uzun zamandır da bir ilişkim yok. Ve utangaç bir yapım olduğu için aynı zamanda yüzyüze geldiğimiz içinde tutup naber vs yazamıyorum mesai saatleri dışında.
Yorumlarınızı bekliyorum.

instagramdaki en güncel post una veya ilginç bi post una yorum yaz en azından senin de onunla ilgilendiğini anlasın. bi dürtmüş olursun..
devam ettirmek isterse ettirir yoksa zaten öylesine bi sohbetleşmenin ötesine geçmez..
bir şey olursa aranızda da haber et ben merak ederim :D

Sizi beğenen bir erkek her türlü kendini belli edip bir şeyler ima eder. Ayrıca bunda utanılacak bir şey yok bence

instagramdaki en güncel post una veya ilginç bi post una yorum yaz en azından senin de onunla ilgilendiğini anlasın. bi dürtmüş olursun..
devam ettirmek isterse ettirir yoksa zaten öylesine bi sohbetleşmenin ötesine geçmez..
bir şey olursa aranızda da haber et ben merak ederim :KK70:
yeni bir postu yok ki hepsi eski

Back
X