Hoslandigim kisiyle alakali acil yardima ihtiyacim var :(

Yagmurr28

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
4
0
6
35
İstanbul
Merhabaaa merhaba, ben cok dertliyim bu konusa bana yardim edenin elini ayagini opucem yemin ediyorum. Simifta bi cocuk var, ilk basta farketmemisitimsonradan cocuktan hoslanmaya basladim fakat belli etmemek icin elimden geleni yapiyodum. Benimle ugrasmaya basladi takiliyor sinirlendiriyor ama tatlitatli yani oyle ciddiye binmeden. Goze goze geliyoruz surekli falandi herneyse ben bana yardim etmedi icin kiz arkadasimla birlikte cocugun arkadasi ayni zamanda benîm arkadasim olan cocuga durumu anlattim hatta kivirmak icin nasil opebilirim falan diye sordum. O gidip aninda anlatmis alsamina 4 5 saat konustuk hoslandigim cocukla olay ne falan agzimdan laf almaya valisti ve aslinda biliyomus :D opme konusu falan avildi tersledim ama yavsadi ya bildiginiz. Ertesi gun herkes ogrenmis bende o soyledi sandim ama ki o degil o anlattigimiz cocuk yaymis bende bilmeden cocugun uzerinegittim yzerisen orim yapma diye cok istiyosan operim bu kadar kasma falan seklinde ben agzimi bile acmadim diyip cocugu aramaya basladi ben umursamadan izledim cocukla konustular falan ben derse girmeden ciktim gittim mesaj atmisti olayi anlatti bastan yani seviyorum diye biliyodu ben yie iddia oldugunu falan soyledim ne yapmam gerekiyo? Aramiz duzeldi haksizlik yapamadim bi sucu yokken onu nasil etkilerim? Anormal hoslaniyorum bana ardim edin:43:

Back