Hoşlandığımız kişi gelince neden soğuruz?

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
396
156
53
32
Merhaba arkadaşlar heyecan duyduğum cekim yasası ile hayatıma cektıgım kısıye karşı soğuma gelıyor bu hep böyle psikolojık açıdan ele alabilir miyiz suanda eksıklerı görme moduna gectım daha onu tam olarak tanımadan 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Merhaba arkadaşlar heyecan duyduğum cekim yasası ile hayatıma cektıgım kısıye karşı soğuma gelıyor bu hep böyle psikolojık açıdan ele alabilir miyiz suanda eksıklerı görme moduna gectım daha onu tam olarak tanımadan 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ablacim su cekim yasasi vs.. diyorsunuz ya..
Onu da ben anlamiyorum..Yani bir yerde sizi istemeyen birini zorla hayatiniza dahil etmis oluyorsunuz,dogru mu anliyorum ? Hani yasa ya,miknatis gibi cekiyor ya..Bu prnsiple mi calisiyor ? O halde hepimiz begendigimizi cektirip duralim..Bi anlamsiz geliyor acikcasi..
Benim yanimda birisi cekim yasasi dese ilk etapta cuzdanimi kontrol ederim dolandirim mi acaba diyerekten :)
Bu sekilde yaparak hem kendinizin hem de askin kimyasini bozuyorsunuz..

Onu da ben anlamiyorum..Yani bir yerde sizi istemeyen birini zorla hayatiniza dahil etmis oluyorsunuz,dogru mu anliyorum ? Hani yasa ya,miknatis gibi cekiyor ya..Bu prnsiple mi calisiyor ? O halde hepimiz begendigimizi cektirip duralim..Bi anlamsiz geliyor acikcasi..
Benim yanimda birisi cekim yasasi dese ilk etapta cuzdanimi kontrol ederim dolandirim mi acaba diyerekten :)
Çok yanlış anlamışsın 😂konu ıle bilgının olmadıgını farkettım

Çok yanlış anlamışsın 😂konu ıle bilgının olmadıgını farkettım
İnanmiyorum ben..
Anlamsiz geliyor.. :) Hani ogrensem bile bu ogretinin(uydurma geliyor) bana hicbir faydasi olmaz.Zaman kaybim olur sadece.
Bildiginiz nitelikli dolandiricilik bana sorarsaniz..
Yani insan inanmak istiyor ve inaniyor..Fal gibi dusunun..
Fatalistlik,kollektif bilinc..İnanmazsaniz goremezsiniz gibi algilarla insanlari kanalize ediyorlar..
Sizde iyi bir gelisme oldugunda bunu cekime veya itime bagliyorsunuz gibime geliyor..
Hepimiz bir seylere inaniyoruz sonuc olarak. :) Sizinkisi de bu yasa seysi..

sahip olamayınca herşey çekici gelir ya öyle birşey olmuş. Sahip olmadığınızda yüceltmişsiniz sahip olunca hiçde öyle olmadığını görmüşsünüz oyüzden soğumuşsunuz . Hep öyle olur. Bir arkadaşiım ünlü birine aşıktı platonik aşıktı. hayat işte bir anda çalıştığı şirketle o ünlü iş yapmaya başladı tanıştılar ve sevgili oldular. Sonra 2 civarı sürdü benim arkadaşım ayrıldı. Çok ilginç insan psikolojisi

İnanmiyorum ben..
Anlamsiz geliyor.. :) Hani ogrensem bile bu ogretinin(uydurma geliyor) bana hicbir faydasi olmaz.Zaman kaybim olur sadece.
Bildiginiz nitelikli dolandiricilik bana sorarsaniz..
Yani insan inanmak istiyor ve inaniyor..Fal gibi dusunun..
Fatalistlik,kollektif bilinc..İnanmazsaniz goremezsiniz gibi algilarla insanlari kanalize ediyorlar..
Sizde iyi bir gelisme oldugunda bunu cekime veya itime bagliyorsunuz gibime geliyor..
Hepimiz bir seylere inaniyoruz sonuc olarak. :) Sizinkisi de bu yasa seysi..
Ya en basit söyle düşün güne başlarken iyi başlarsak o gün bı sekılde öyle devam edıyor ama modumuz dusukkken başladığımız gün duZelmıyor ,,ne düşünürsen o olur gıbı,, adam da benden hoşlandı kı kendı geldı ımkansız bı durum degıldı sadece enerji ıle yakın ılıskılı

4. Murad demiş ya Irak'ı fethettikten sonra " Sanki ırak'i fethetme isteği ,fethetmekten daha güzeldi "

Çekim yasası nedir, the secret gibi pseudoscience keriz silkelemelik kişisel gelişim zırvalarından mı bahsediyorsunuz? Nerden tutsam elimde kalıyor, hangi birine yorum yapayım bilemedim.

Çekim yasası yalnizca aşkla ilgili bir şey değil.

Çekim yasası yalnizca aşkla ilgili bir şey değil.
Bana genel olarak mantikli gelmiyor..
Bunlar insanlarin motivesini yukseltmek adina inanmak istedigi,kendisi zorlayip kosullandirdigi olgular (tamamen uydurma bana gore) bana sorarsaniz.
Eger boyle bir durum soz konusu olsa idi,simdiye her istedigimize sahip olurduk.Askla da sinirli degilmis madem.
Benim bu konularda sigindigim tek sey dua olur..O da inanclarim dogrultusunda.
Ozunde yasa konsepti dogru gelmiyor bana..
Ben de tarot yapiyorum.3 gun sonra cektigim kart basima geldiginde bunu kartlara degil denk gelmesine yoruyorum.Hayatin cilvesi diyorum.Cektigim kart hayatima yon verdi,gelecegi gordum diyerek yukselmiyorum cunku boyle bir durum yok.Farkindalik onemli.
Sadece hobi olarak iyi ama kosulsuz inanip olmus ve olacaklari buna yormak kotu bence.

İsteyen inansin,bana sacma geliyor.Onu soyluyorum ben.
Spirituel yasam koclugu cikmis misal.Yan komsum avuc dolusu para verdi ve sonuc 0..
Ne is yapiyor diyorum dogru bir cevap bile alamiyorum.Astral seyahat yapiyorlarmis. Buradan dunyanin bir ucu olan Cin'e gitsem,ustelik biletimi de F.C alsam yine kocuna verdiginin 4'de 1'i etmiyor :) Bir rahatlama var mi diyorum o da yokmus.

Yani insanlar arzu ettigine inanirda bana anlamli gelmiyor.

Son düzenleme:
Back
X