• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığınız birine ......

dey dey ne güzel imrendim umarım benimde başıma kötü bişi gelmez duygusal anlamda hislerime karşılık bulurum çok heyecanlıyım :Sbilmiyorumkismile

canım son yazdığını da şimdi okudum
cesaretlendirmek adına yazayım
ki sana söylemiş özlediğini ve senden de böyle bişey bekliyordur muhtemelen
sende direk hoşlanıyorum vs deme
ama ufak ufak belli et,alttan alttan küçük sözcüklerle ifade et kendiniaklinialirimsmile
açılış konuşması için daha fazla bekleyemeyecektir diye tahmin ediyorumkaydirigubbakcemile3
inşallah güzel bir başlangıç ve devamında güzel bir ilişkiyle karşılaşırsın canımboshayallersmile

dey dey canım bende özledim dedim o öle deyince o arkadaşlığımızın bitmesinden korkup açılamıo bence bana öyle geliyor..çünkü çıktığım insanı falan bile anlatırdım ona oda yazık beni dinlerdi bi kaç sene önce..yani benim ona hissim olduğunu aklının ucundan geçiremez..bu durumda benim bişiler yapmam lazım sanırım:kedi:

dey dey canım bende özledim dedim o öle deyince o arkadaşlığımızın bitmesinden korkup açılamıo bence bana öyle geliyor..çünkü çıktığım insanı falan bile anlatırdım ona oda yazık beni dinlerdi bi kaç sene önce..yani benim ona hissim olduğunu aklının ucundan geçiremez..bu durumda benim bişiler yapmam lazım sanırım:kedi:

benim de öyle olmuştu canım,aynen seninki gibi.arkadaşımdı zaten. ben artık baya belli ettim,itiraf ettim gibi bişey oldu,iyi ki varsın iyi ki hayatımdasın dedim en son ,iyi geceler demek için aradım. orda kopmuş zaten,kapıya geldi akşam:-)

chemes süper olmuş okurken hemen canlandı kafamda çok güzel olmuş yaaaa umarım benim olayın sonuda böyle olur..:kedi:

aystea cim canım benimde arkadaşımdı,hatta kanka muhabbetimiz de çoktu yani
baştan bende çok korkmuştum ama dediğim gibi onun tavırları çok etkiliydi
özledim falan demişsin,şimdiye kadar geçirmemişse de bundan sonra geçirir artıkkaydirigubbakcemile3
bi müddet böyle hislerini ufak ufak belli ederek devam et bakalım
o neler yapacak...gerçi zaten konuşmalar böyle devam ederse de açık açık birşeyler demeye gerek kalmayacak,herşey kendiliğinden şekillenecekaklinialirimsmile

chemes süper olmuş okurken hemen canlandı kafamda çok güzel olmuş yaaaa umarım benim olayın sonuda böyle olur..:kedi:

inşallah canım , nasıl gerildim o ara. arkadaş gibi değil gibi. adı yok . saçmasapan bir durum. ne oluyor diyor insan. kapıma geldi ama konuşuncaya kadar içim içimi yedi. en kötüsü hep aklıma geldi,bak biz iyi arkadaşız diyecek diye ödüm patladı,ama öyle olmadı tabi:-) çok mutluluk verici şey,bir de ben 1.5 yıldır hışlanıyordum ama iş arkadaşıydık hem. olmadı,olamadı. kısmet bu zamanaymış.

ewet tatlım arıcak birazdan bakalım çoookk heyecanlıyım yazık bide askerde şok falan olur orda korkuom kaydirigubbakcemile3

inşallah canım , nasıl gerildim o ara. arkadaş gibi değil gibi. adı yok . saçmasapan bir durum. ne oluyor diyor insan. kapıma geldi ama konuşuncaya kadar içim içimi yedi. en kötüsü hep aklıma geldi,bak biz iyi arkadaşız diyecek diye ödüm patladı,ama öyle olmadı tabi:-) çok mutluluk verici şey,bir de ben 1.5 yıldır hışlanıyordum ama iş arkadaşıydık hem. olmadı,olamadı. kısmet bu zamanaymış.

aynı durumdayım şu an aynıı !! arkadaşız sözde,ama arkadaşımmış gibi davranmıyo bana... sevgili de değiliz,adını koyamıyoruz bi türlü... açılmak derseniz açılmam asla ! amaaa içim içimi acayip yiyo.. hoş,bende çocuğa çektiriyorm azcık amaa gelse nolur ki?
aystea özledim deyince ben de özledim de,karşılık ver bişiler yap gelir devamı merak etme...

kızlar aradı çok az konuşabildik sen gene neden durgunsun dedi bende yok bişi dedim..
sana önemli bişi sölicem dedim napıcak diye aslında hazır deildim sölemeye tepkisini ölçiyim dedim.
söyle hadi dedi..bende yarın dedim.peki bak yarın unutma dedi..kapadık.allamm napcam ben
:kedi:

konuştuk canım yaaaa bana seniii seviyorummm dediiiii çok mutluyumzemuszemus duygularıma karrşılık buldumm zaten anlıyodum onunda bana ilgisi olduğunu meğer oda söyleyemeyip içinde tutuyomuş.opuyorumnanaktan..izne geliceği günü sabırsızlıkla bekliyorum...canlarım çok teşekkür ederimm beni cesaretlendirdiğiniz için..darısı kavuşamayanların başına inşallah aminn:lepi:

konuştuk canım yaaaa bana seniii seviyorummm dediiiii çok mutluyumzemuszemus duygularıma karrşılık buldumm zaten anlıyodum onunda bana ilgisi olduğunu meğer oda söyleyemeyip içinde tutuyomuş.opuyorumnanaktan..izne geliceği günü sabırsızlıkla bekliyorum...canlarım çok teşekkür ederimm beni cesaretlendirdiğiniz için..darısı kavuşamayanların başına inşallah aminn:lepi:

:asigim: canım yaa nasıl sevindim anlatamam..çok güzel yaa..hayırlısı olsun inşallah çok mutlu olursunuz sevdiceğinle...opuyorumnanaktan

kuzum saolll darısı kavuşamayanların başına inş daha güzelini size yaşamak nasip etsin allahzemuszemus

Back
X