Hoşlandığınız çocuğu sosyal medyada ekler misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese tekrar merhaba 👐
Önceki konumu hatırlayanlar var mı bilmiyorum markette çalışan birinden hoşlanıyordum hala ondan hoşlanıyorum o zaman çok emin değildim duygularımdan geçici sandım ama geçmedi o çocuğu 50 güne yakındır görmüyorum başka bir markete gitmiştir yine gelir diye düşünüyorum inşallah işten çıkmamıştır. Neyse ne zaman markete gitsem onu belki görürüm diye heycanlanıyorum ama olmayınca üzülüyorum bu duygular çok saçma geliyor nasıl bağlandım bilmiyorum . Hiç sosyal medya hesabım yok onun için 1-2 hafta önce açtım bugün onun sosyal medya hesabını buldum hesabı açık sadece bir fotoğrafı var az takipçi ve takip sayısı var attığı fotoğraf aylar öncesine ait şimdi soruma gelirsek takip etsem tuhaf olmaz kesin ondan hoşlandığımı anlar buraya gelirse aynı markette akrabam da çalışıyor dedikodu çıkar diye korkuyorum bu kız benden hoşlanıyor derse arkadaşlarına bilmiyorum.
Bir yanım sürekli onu düşüneceğine birşeyler yap olumlu olumsuz önüne bak diyor . Bir yanım bekle ilk adımı o atsın diyor ama adam yok gitti işten çıktığından emin olunca mı yapsam acaba?. Onun beni bulması imkansız yeni hesap açtım ve ortak arkadaşımız yok iş yerinde de gelip konusamaz herhalde çünkü hiç belli etmedim hoşlanmadığımı belki de ettim emin değilim 😂
Lütfen yaş kaç ergen misin demeden bir arkadaş büyükler bir abla olarak siz olsaydınız ne yapardınız söyler misiniz şimdiden teşekkürler 🌹
Ekle gitsin saçma evhamlar yapma hep erkek mi gelicek 😂

Herkese tekrar merhaba 👐
Önceki konumu hatırlayanlar var mı bilmiyorum markette çalışan birinden hoşlanıyordum hala ondan hoşlanıyorum o zaman çok emin değildim duygularımdan geçici sandım ama geçmedi o çocuğu 50 güne yakındır görmüyorum başka bir markete gitmiştir yine gelir diye düşünüyorum inşallah işten çıkmamıştır. Neyse ne zaman markete gitsem onu belki görürüm diye heycanlanıyorum ama olmayınca üzülüyorum bu duygular çok saçma geliyor nasıl bağlandım bilmiyorum . Hiç sosyal medya hesabım yok onun için 1-2 hafta önce açtım bugün onun sosyal medya hesabını buldum hesabı açık sadece bir fotoğrafı var az takipçi ve takip sayısı var attığı fotoğraf aylar öncesine ait şimdi soruma gelirsek takip etsem tuhaf olmaz kesin ondan hoşlandığımı anlar buraya gelirse aynı markette akrabam da çalışıyor dedikodu çıkar diye korkuyorum bu kız benden hoşlanıyor derse arkadaşlarına bilmiyorum.
Bir yanım sürekli onu düşüneceğine birşeyler yap olumlu olumsuz önüne bak diyor . Bir yanım bekle ilk adımı o atsın diyor ama adam yok gitti işten çıktığından emin olunca mı yapsam acaba?. Onun beni bulması imkansız yeni hesap açtım ve ortak arkadaşımız yok iş yerinde de gelip konusamaz herhalde çünkü hiç belli etmedim hoşlanmadığımı belki de ettim emin değilim 😂
Lütfen yaş kaç ergen misin demeden bir arkadaş büyükler bir abla olarak siz olsaydınız ne yapardınız söyler misiniz şimdiden teşekkürler 🌹
Eklerim ama ilk adımı ondan beklerim hiç bişey yazmam fotosunuda begenmem...Sonucta onunda dikkatini cektiysem hemen yazar bana

Beklediğin hata :)
Gerçekten mi ben çok çekiniyorum şimdiye kadar hiç ilk adımı atmadım aynı markette akrabam da çalışmasa takip ederdim ama ya oraya gidersem arkadaşlarına bu kiz benden hoşlanıyor falan derse diye korkuyorum bir yandan da sadece takip etcem ne olacak ki normal diyorum ama kesin anlar yani bulup eklediğime göre önemsiyorum yani kafam çok karışık

Eklerim hatta açılırım. İlk adımı erkek atar diye düşünmeyen tek kadın benim heralde.

Eklesen ne olucak ki? 50 gündür görmüyorsun hissetiklerin belki de hafif bi hoşlantı. Aynı frekansta bike değilsiniz belki

Eklerim. Lisede aynı okulda okuduğum ama pek muhabbetimin olmadığı bir çocuk vardı. Niye konuşmamışız bilmiyorum ama arkadaşımın arkadaşıydı, beğeniyordum da bayağı. Ekledim sosyal medyadan. Arkadaş olduk sonra

Sizde ki cesaretin azıcığını bana yollar mısınız ben bakamıyorum bile 😂
Bunda cesaret edemeyecek ne var. Ekle biraz bekle farketmezse sen yaz oluru varsa olur olmazsa sen de yoluna bakarsın. Aylarca yıllarca karşı taraf açılsın diye günleri boşa geçirmek hiç bana göre değil

Bunda cesaret edemeyecek ne var. Ekle biraz bekle farketmezse sen yaz oluru varsa olur olmazsa sen de yoluna bakarsın. Aylarca yıllarca karşı taraf açılsın diye günleri boşa geçirmek hiç bana göre değilp
Öyle ama ne bilim sürekli gittiğim yer ya oradaki insanlar da öğrenirse utanırım yani akrabam da çalışıyor orda en büyük korkum bu zaten bir de benim onu takip etmem direk senden hoşlanıyorum demek gibi olacak yoksa ne alaka onu eklemem

Öyle ama ne bilim sürekli gittiğim yer ya oradaki insanlar da öğrenirse utanırım yani akrabam da çalışıyor orda en büyük korkum bu zaten bir de benim onu takip etmem direk senden hoşlanıyorum demek gibi olacak yoksa ne alaka onu eklemem
Farklı korkuların varsa bilemem tabi

Ya konusmucam sadece takip edim dedim birşey hissediyorsa o yazar en azından bir şey olsun artık aklım fikrim onda ama yapmaya cesaret edemiyorum kesin ondan hoşlandığımı anlar yani yoksa niye ekliyim ki
Ekle gitsin o zaman ne kaybedersin ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X