- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Lisedeki en yakın arkadaşımla farklı şehirlerde üniversite okuduğumuz için görüşemiyorduk uzun zamandır. Kısa bir süre önce kardeşimle karşılaşmış ondan numaramı almış, aynı gün buluştuk ve hasret giderdik. Bir daha hiç kopmayacağımıza söz verdik vs. Buluştuğumuzda şöyle bir rastlantı olduğunu farkettik; ben biriyle yeni tanışmıştım ve çok hoşlanmıştım. Arkadaşım da iş sebebiyle telefonda görüşmüş aynı kişiyle. Benim görüşme sebebim de resmi olduğu için aramızda bir samimiyet yoktu ama ilerletebileceğimi düşünüyordum. Arkadaşıma da belli ettim bunu, gizlemedim yani. Ama kız ben de çok beğendim her hesabına baktım falan dedi. Güldüm geçtim. Dünden beri adama alenen ilgi gösteriyormuş, mesajlaşmışlar ve adam bir gün kahve içelim demiş benim arkadaşıma. Sorun olur mu senden önemli değil falan diyor, ben de senin adına sevindim gibi şeyler söyledim. Ama öyle içime oturdu ki. Ne yapmalıyım? Arkadaşıma aynı yakınlığı hissedemiyorum. Adamın onda görüp bende göremediği şeyi de sorguladım ister istemez, bunun üzerine nasıl samimi olabilirim ki bu kızla. Çok uzun zaman sonra birine yoğun ilgi duymuştum, gerçekten üzüldüm.