Hoslanilan kisiyle sadece bakismak

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Kizlar okuldan bi cocuk var bolumumuz ayni ama sadece bakisiyoruz bikac haftadir zaten vbu hafta sadece 1 gun gorebildim :KK43: yani bana baktigini yakaliyorum hemen utanmis gibi kafasini ceviriyor ama gozgoze geliyoruz. Hala tanisamadik konusamadik ben baya taktim kafayi elimde degil :KK43: arkadaslarimda onun biraz sessiz biri oldugunu soyluyor. Banada sanki hoslanmis ama utaniyir givi geliyor.ki bende gozlemledim erkek arkadasi var bikac tane onlarla takiliyor. Ismini falan ogrendim facebook hesabi yok sadece twitteri var en azindan biraz daha beklemeliyim dimi?

allah aşkına canım benim ya sen hafta da kaç kişiden hoşlanıyorsun kaç kişiyle çıkıyorsun?

nedir bu illa biriyle bakışmak çıkmak mesajlaşmak sürekli bir erkeklerle çıkma bakışma gezme durumları konuların hep öyle ve hafta da iki konu açıyorsun ve hepsi ayrı ayrı kişiler.

:) gidip meraba bakislarinii yakaladim sanirim benden hoslaniyosun demek sana da mantikli gelmiyosa tabiki bekle:)

allah aşkına canım benim ya sen hafta da kaç kişiden hoşlanıyorsun kaç kişiyle çıkıyorsun?

nedir bu illa biriyle bakışmak çıkmak mesajlaşmak sürekli bir erkeklerle çıkma bakışma gezme durumları konuların hep öyle ve hafta da iki konu açıyorsun ve hepsi ayrı ayrı kişiler.
Bundsn once internetten tanistik diye bi konu acmistim ama sacma sapan biseydi siniri astigi icin konusmuyorum onunla zaten duygusal bi durumum olmadi, bu cocuk uzun zamandir var

Teletabis git not filan bahanesiyle bi konuş biraz muhabbet aç
Muhabbeti ilerletirse oldu bu iş göbeklerinizi tokuşturabilirsiniz

Bundsn once internetten tanistik diye bi konu acmistim ama sacma sapan biseydi siniri astigi icin konusmuyorum onunla zaten duygusal bi durumum olmadi, bu cocuk uzun zamandir var

bundan önce ki internetten tanıştın olmadı...daha önceki kişiler her hafat bir başkası var hayatın da ve hepside olmaycak şeyler

neden sürekli arayış içerisindesin ?

biriyle çıkmak mı istiyorsun sevmek sevilmek mi istiyorsun?

bunları öyle bana baktı bana mesaj attı yok süzdü ben beğendim faceden görüştükle olmaz...

olucaksa sen bir şey yaşıyacaksan o zaten senin karşına çıkar

böyle beklenti de olup her dakka birinden hoşlanma yaşar durusan üzülürsün...

buda hoş olmaz.bırak hayata kendini karşına çıksın o kişi sen arama herkesten hoşlanıyormuşun durumuna düşme

bak eski konularına hep aynı şeyler ama hep aynı

Teletabis git not filan bahanesiyle bi konuş biraz muhabbet aç
Muhabbeti ilerletirse oldu bu iş göbeklerinizi tokuşturabilirsiniz
Tyapamiyorum iste bende de cekingenlik var bir de okadar arkadasim var bolumden gidip ondan istemek hemde hic tanismadan ne biliyim :KK43: yalniz olmuyor zaten hep arkadasi var

Bakışmakla aşk olsaydı öküz trene aşık olurdu derim ,cesareti olsa yada beyeniyosa gelir konuşur fazla ümitlenmeye gerek yok belki siz bakıyosunuz diye o da size bakıodur.

Kizlar okuldan bi cocuk var bolumumuz ayni ama sadece bakisiyoruz bikac haftadir zaten vbu hafta sadece 1 gun gorebildim :KK43: yani bana baktigini yakaliyorum hemen utanmis gibi kafasini ceviriyor ama gozgoze geliyoruz. Hala tanisamadik konusamadik ben baya taktim kafayi elimde degil :KK43: arkadaslarimda onun biraz sessiz biri oldugunu soyluyor. Banada sanki hoslanmis ama utaniyir givi geliyor.ki bende gozlemledim erkek arkadasi var bikac tane onlarla takiliyor. Ismini falan ogrendim facebook hesabi yok sadece twitteri var en azindan biraz daha beklemeliyim dimi?

Acele etme

Bekle canım. Sakın açılayım deme. Ne olacağı hiç belli olmaz. Sonra üzülebilirsin

X