• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşlanıyo mu ne yapmalıyım....

demet83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
2
0
1
42
çok sacma belkı yazım kafam yerınde değil net olamıyorum bır turlu..iş yerımde biri var 6 yıldır tanırım soguk cıddı bırıdır iş yerınde nezaketen slm vermekten öteye gecmemıstır alakamız..3,5 aydır bakısıyoz benı gorunce gulumsuyo odasında işim varsa oturmam ve cay içmemi istıyo. bazen okadar hızlı konusuyo yetısemıyorum bazen elını kolunu nereye koycanı bılmıyo yanımda.yanı bakıstıgımızda bır sıcaklık var benımde gulumseme sebebım oluyo kendımı gulerken buluyorum uzak durmaya calısyorum ama her defasında onu görmek için iş cıkarıyorum.kapısını sureklı acık bırakıyo gıdıp gelirken görüyorum normalde bırakmazdı bana işte yardım etmeye calısıyo.biriyle konussa bile gözünü kacırmadan bakıyo ben bakamıyorum benle konusunca bıle saga bakıyorum sola bakıyorum tuhaflasıyorum.bir arkadasına anlatmıs onunda bana davranısı farklı bızı gorunce guluyo yada ıs ıcın benı ona yonlendırıyo.ben dulum o bekar ayrıca benden 2 yas kucuk eskı esımını de tanıyo benden hoslanıyomu bılmıyorum olmıycak bıseye sürüklenmek ıstemıyorum...ne yapmalıyım....

Esinden ne zaman bosandin. Belki daha evvel hoslaniyordu belli etmiyordu. Sen yine fazla kaptirma.

1,5 yıl oldu yanı o cok yıakısıklı ve benım kendı arkadasım da onunla ılgılenıyo yanı onla olması zaten cok zor ama hareketlerı benı cok dusunduruyo...nereye varcaz bılmıyorum sadece uzulmek ıstemıyorum....arkadaslarımda sadece bana sana farklı davranıyo dıyolar o kadar kendını bellı edıyo ama ne bılım ortada bısey de yok haklısın belkı...

Bana sorarsan simdiye kadar duygylarini frenlemis hoslaniyor.ama yine de temkinli olmakta fayda var

Back
X