• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanıyor mu?

Ben sizin konunuzu sevdim :))
Gecen hafta ben de biriyle karsilastim ve cok etkilendim.
Hakkinda hicbir sey bilmiyorum ama o heyecan ve etkilenme bile son bir haftami guzellestirdi.

Ya bu Ne ciddiyet 😀 bir heyecanım telaşım var yazıyorum buraya biraz rahatlayın 😀 size söyleyin bilmek istiyorum benden hoşlanıyor mu mu demişim🤷🏼‍♀️💆🏼‍♀️
Gayet ciddiyetsiz yazdım. Ben size sorayım. Kocam çukuru izliyor. Ondan birşey istedim. Yarın yapacak mı? Heyecanla soruyorum. Önemli benim için.

Gayet ciddiyetsiz yazdım. Ben size sorayım. Kocam çukuru izliyor. Ondan birşey istedim. Yarın yapacak mı? Heyecanla soruyorum. Önemli benim için.
Konu başlığı size böyle düşündürdü sanırım 😀 ben daha çok heyecanımı paylaşıp yorum almak istiyorum :))

Konu başlığı size böyle düşündürdü sanırım 😀 ben daha çok heyecanımı paylaşıp yorum almak istiyorum :))
O zaman tamam. Çünkü şöyle dedi. Kahveye çağırdı hiçbirşey yok. Hoşlanıyor mu bilemem demek istedim. İnşallah hoşlanıyordur o vakit.

O zaman tamam. Çünkü şöyle dedi. Kahveye çağırdı hiçbirşey yok. Hoşlanıyor mu bilemem demek istedim. İnşallah hoşlanıyordur o vakit.
Hayırlı ise inşallah :) aslında şu an elle tutulur birşey yok işyerime çok sık gelmesi dışında ki o da bambaşka bir sebepten olabilir. Beni heyecanlandırdı öyle olmasını istediğimden ona yoruyor olabilirim 😊

Back
X