Hoşlanıyormu anlıyamıyorum

defne-e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
167
35
98
32
Merhaba Kızlar,
Benim kendime dert ettiğim bi derdim var, konu şu ki aynı işyerinde çalıştığımız birinden hoşlanıyorum ilk görüşte vuruldum resmen ve o kişi benim patronum bende asistanlığını yapıyorum genç biri bazı hal ve hareketleri beni çok şüphelendirdi yani mesela ben üşümiyim diye kapıyı kapatmalar kahvaltı yaparken bile ince davranmalar ve sürekli göz göze geliyoruz her kapısından çıkınca masama mutluka bakar 2 kardesler 2 patronum var diğerinin hiç böle seyleri yok ama bu sabahları gelince bakar biyere gidince bakar bana bend baktığım için görüyorum tabı göz göze gelıyoruz ve gecenlerde bi başka calısan geldi onu masamın önünde görünce hayırdır dedi çocukta haliyle bisey yok dedi kimle konuşsam bakar inceler durur dinler bile bazen yalandan hediye almıştım masasında hala başka yere kaldırmamış mesela diğer patronum kaldırmıştı dolabına yani patronluk iç güdüsümü yoksa gercekten hoslanıyormu benden anlamıyorum nasıl anlayabılırım ya??

kıpırdamalar var diyelim, ama çokta gözünde büyültme. bende çok yaşadım sonra bi anda pıt diye gidenler oldu, kahroldum.. çokta şaapma yani..

Bence var yani bir şeyler. Hicbir erkek bir sey hissetmediği kadına bunları yapmaz.Hele üsümeyin diye kapıyı kapatması.Ama siz anladığınızı belli etmeyin saf salak ayağına yatın ters bir durumu öğrenirseniz ben zaten bir şey hissetmiyordum demeniz kolay olur bu patronlara güven olmaz :)

Var gibi hissettim ama zamanla daha net anlarsın hayırlısı olsun :D

Merhaba Kızlar,
Benim kendime dert ettiğim bi derdim var, konu şu ki aynı işyerinde çalıştığımız birinden hoşlanıyorum ilk görüşte vuruldum resmen ve o kişi benim patronum bende asistanlığını yapıyorum genç biri bazı hal ve hareketleri beni çok şüphelendirdi yani mesela ben üşümiyim diye kapıyı kapatmalar kahvaltı yaparken bile ince davranmalar ve sürekli göz göze geliyoruz her kapısından çıkınca masama mutluka bakar 2 kardesler 2 patronum var diğerinin hiç böle seyleri yok ama bu sabahları gelince bakar biyere gidince bakar bana bend baktığım için görüyorum tabı göz göze gelıyoruz ve gecenlerde bi başka calısan geldi onu masamın önünde görünce hayırdır dedi çocukta haliyle bisey yok dedi kimle konuşsam bakar inceler durur dinler bile bazen yalandan hediye almıştım masasında hala başka yere kaldırmamış mesela diğer patronum kaldırmıştı dolabına yani patronluk iç güdüsümü yoksa gercekten hoslanıyormu benden anlamıyorum nasıl anlayabılırım ya??
Bazı insanlar böyle hassas ve düşünceli olabiliyor bence diğer insanlara olan tavrınıda gözetleyin

Merhaba Kızlar,
Bence nazik biri diye gozunuzde biraz buyutmuste olabilirsiniz biraz bekleyin derim ilgisi var demek icin

Bazı insanlar böyle hassas ve düşünceli olabiliyor bence diğer insanlara olan tavrınıda gözetleyin
Yani kimseye bana sölediklerini dediğini duymadım tabi çalışanlara karşı çok kibar ama ben çok farklı bi enerji hissediyorum ya

Bunu sen zaten anlarsın, banada var gibi geldi bir şeyler. Biraz daha izle bakalım...

Yani kimseye bana sölediklerini dediğini duymadım tabi çalışanlara karşı çok kibar ama ben çok farklı bi enerji hissediyorum ya
ne kadar zamandır aranızda bu tarz şeyler var?

Evet olacağı varsada olmaz🤣
Sen çiçek al ve masana koy.Çiçekler kimden diye sorar.Sormazsada X bey çiçeklerim nasıl beğendiniz mi de.Kimse çiçek almayınca ben kendim aldım kış günü bahar havası getirmek istedim ofise falan de.Bakalım belki sonraki çiçekler ondan gelir.Zaten gelirse emin olmuş oluruz hep beraber :KK200:

Gelişmeleri merakla bekliyorum :))
Var gibi bişeyler. Hayırlısı olsun.
ne güzel duygular bee.
ne çok özlediğimi farkettim. 🤧

Back
X