Hoşlanıyormu anlıyamıyorum

Sen çiçek al ve masana koy.Çiçekler kimden diye sorar.Sormazsada X bey çiçeklerim nasıl beğendiniz mi de.Kimse çiçek almayınca ben kendim aldım kış günü bahar havası getirmek istedim ofise falan de.Bakalım belki sonraki çiçekler ondan gelir.Zaten gelirse emin olmuş oluruz hep beraber :KK200:
doğum günü geliyor hediye alıp tepkısını o denli ölçmek istiyorum aslında :))

Bence var yani bir şeyler. Hicbir erkek bir sey hissetmediği kadına bunları yapmaz.Hele üsümeyin diye kapıyı kapatması.Ama siz anladığınızı belli etmeyin saf salak ayağına yatın ters bir durumu öğrenirseniz ben zaten bir şey hissetmiyordum demeniz kolay olur bu patronlara güven olmaz :)
Evet hic guven olmaz oyuzden anliyamiyorum zaten :))

inşallah karşılıklıdır ama bunu anlamak için biraz zaman lazım

yaptığı inceliklere karşı siz saf davranıp aa neden ki gibi ufaktan sorgulayabilirsiniz
ciddi anlamda ilgisi varsa bi zaman sonra dayanamaz dökülür zaten

Kapıyı kendi usudugu ıcın kapamıs olabilir.
Kahvaltıda size tuz uzattıysa mesela bu incelik degıl gorgu kuralıdır. Tuz onundedır uzatmıstır. Ben patronum su tuzu uzatın diye, baska ıscıden yardım alacak degıl.

Bide toplum ıcınde ki insanlar hele de ısyerınde ofis ıcın dekiler mutlaka göz göze gelirler. Göz fıldır fıldır donen bir organ cunku.
Gayrı ihtiyarı herkese bakar.

Adam sizden hoslanmıyor.

Birşey yok diyen çocuğa demedi mi, İşin yoksa ne geziniyorsun buralarda.

Kapıyı kendi usudugu ıcın kapamıs olabilir.
Kahvaltıda size tuz uzattıysa mesela bu incelik degıl gorgu kuralıdır. Tuz onundedır uzatmıstır. Ben patronum su tuzu uzatın diye, baska ıscıden yardım alacak degıl.

Bide toplum ıcınde ki insanlar hele de ısyerınde ofis ıcın dekiler mutlaka göz göze gelirler. Göz fıldır fıldır donen bir organ cunku.
Gayrı ihtiyarı herkese bakar.

Adam sizden hoslanmıyor.
Evet haklısınız bu açıdanda düşünmek gerek telefonla konustugumda dışarda konuşma üşürsün içeride konuş kapımı kapatmalar kahvatıdaki incelikler sürekli göz göze gelmemiz Belkide ben büyüttüm

Evet haklısınız bu açıdanda düşünmek gerek telefonla konustugumda dışarda konuşma üşürsün içeride konuş kapımı kapatmalar kahvatıdaki incelikler sürekli göz göze gelmemiz Belkide ben büyüttüm
Kahvaltıdaki incelikleri merak ettim.

Back
X