Hoşlanıyorum ama aşık degilim diyen erkek

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Bayanlar 2 aya yakındır gorustugum biri var.Ayni yerde çalışıyoruz. Dün bana senden hoşlanıyorum ama aşık degilim y dedi . Zamanla ne olur bilemiyorum dedi.Ne yapacağımı şaşırdım bir erkek zamanla aşık olabilir mi, yoksa görüşmeyi kesmeli miyim ?

Evet erkekler de aşık olabiliyor. Siz aşık mı oldunuz 2 ayda. Eğer size daha önce aşık olduğunu söylediyse şimdi de gelip bunu diyorsa ya kafası çok karışıktır ya da yalan söylemiştir. Yalan söylemek sizin için kırmızı çizgiyse görüşmeyi kesin.

aslında söylediği mantıklı
2 ay kısa bir süre zamanla aşk yakalanabilir sizin için de geçerli

ama bu söylemin öncesinde muhabbet neydi? siz aşık oldugunuzumu söylediniz?

şöyle anlatayım sen umudunu kaybetme zamanla severim belki cümlesini bir kadının duyması bana göre hoş değil

seçilen değil seçen olun :)

Hayır daha once de hoşlanıyorum demişti sadece .ama artık zoruma gitmeye basladi

Ne yapacağımı sasirdim

Hayır daha once de hoşlanıyorum demişti sadece .ama artık zoruma gitmeye basladi
Bana sadece dürüst davranmış gibi geldi. Ama sizin ondan bir şeyler bekleyeceğinizi düşünüp tekrar tekrar söylüyor olabilir.

Arkadaşlar sanırım ben kavram karmaşası yaşıyorum. Aşk görür görmez mi olur yoksa insan zamanla mı aşık olur? Benim bildiğim sevgi zamanla oluşur,tanıdıkça seversin... Siz ne düşünüyorsunuz? Bende mi yanlışlık var acaba?

Bana göre aşık olmak için 2 ay yeterli bir zaman. Evet önce hoşlantı olur, sonra aşka dönüşmeli, en son aşk+sevgi olarak devam etmeli. Bir insan 2 ay da olmuyorsa sonra aşık olması çok zor oluyor . Genelleme yapmak istemiyorum ama bende böyle, en başında oldum oldum yani. Birde nasıl aşık etceğim demişsin. Genelde avucunda bilmezse oluyorlar. Avucunun içinden kaybolup gidivereceğini hissettir.. Sürekli kendimden örnek vermekten de sıkıldım aslında ama eski erkek arkadaşım sağolsun beni az süründürmedi. O başından beri bana aşık olduğunu söylüyordu ama ben inanmıyordum laftaydı davranışları ve sözleri birbirini tutmuyordu. Sonra bir gün böyle olmaz diye ayrıldım sonuç aradan 1,5 yıl geçti hala aşık. Ama ben bir başkasına aşığım artık. Kör düğüm:))

Son düzenleme:
Ben devam etmezdim, aşk öyle beklemeye ile olacak bir şey değil, onun için, belirsizlikle olmaz.... daha once sevdigim icin bırakamadım, ne oldu sonu hüsran oldu...

Soğuk davran.
Sonra ilgili davran.
Sonra tekrar soğuk.
Noluyor derse "hmmmm bilemiyorum sana karşı ne hissettiğimi çözemiyorum kafam karışık" de uzaklaş.
Kesin hoşlanmanın ötesine geçer hödük.

Her zaman dogrular lap diye de soylenmez ki yahu.. ask sonradanda olur fakat hoslanmak ta birlikte vakit gecirme istegi icin yeterli bir histir.. zaten herkes aşik olamaz bunu da atlamamak lazim.. sen duygularini belli ettigin icin o rehavete girdi ve ask mesk hissetmesi zor.. cool takilman lazim biraz..manipule et duygularini o zaman o da noluyoruz der belki kendi kendine

Adının ne olduğunun çok önemi yok, ilişki rayında gidiyorsa ve arada sizi bir arada tutacak kadar güçlü bir duygu varsa adı aşk veya hoşlantı veya sevgi, neyse devam edilir.
Yok bu sizin için yeterli değilse adına ne derseniz diyin ayrılın.

Iyi ne guzel diyin zaman birakin napacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…