Hoşlanıyorum ama?

randomlife

bu sefer olacak!! hedef55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.630
8
358
Ankara
Merhabalar,

Bu bir aşk hikayesi değil aslında, ufak bi konu ama aklıma takılıyo açıkçası...

Ben internet sözlüklerinden birinde yazarlık yapıyorum. Oradan biriyle tanıştım ben. Ama kendisi oldukça uzak benim yaşadığım yere.
İlk başta normal muhabbet ediyoduk ama yavaş yavaş konu değişti. Bana olan ilgisini belli etmeye başladı açıkçası.
Bu arada faceden falan da ekleştik, gördü beni. Muhabbetimiz baya ilerledi yani.
Ben ne zaman çevrim içi olsam yazıyodu ve uzun uzun muhabbet ediyoduk, hala da ediyoruz...

Bi akşam böyle birbirimiz hakkında konuşurken ortak bi özelliğimiz çıktı, bak işte ruh ikizimsin sen benim dedi. Gülen surat falan koydu.
Sonra bana şöyle dedi, aynen kopyalıyorum;

"evet ya ben zaten seni tanıdıkça daha bi bağlandım, çok hoşlandım kanımca."

böyle deyince ben de dedim ki: evet ben de seninle sohbet etmekten çok zevk alıyorum ve sürekli gülümsüyorum dedim. ve bunun üzerine şöyle dedi:

"ben de senle çok eğleniyorum cidden
hani sıktığımı falan düşünmesem gece gündüz yazıcam da"

yani bana açıkça ilgisini belli ediyo artık. ama buluşma görüşme imkanımız yok. çok uzağız.
aramızda bi şey olma ihtimali 0 gibi bi şey.. o hala okuyo zaten.
ben de hoşlanıyorum sanırım.

ama akşam konuşurken ben bir şey anlatıyodum.
eee? dedi bana.
ben de bu kadar işte devamı yok dedim. devamı var sanmış o. "ya insanın canı sıkılınca işte atraksiyonlu bi şey bekliyo" dedi.
onu sıkmışım gibi hissettim açıkçası. aman bu muydu anlattığın şey der gibi...
ama sürekli konuşurum seninle sıkılmam diyen de o...
sınavları var bu hafta onun için mi öyle bi şey dedi anlamadım...

neyse sonuç olarak ben tavrımı nasıl belirliycem bu çocuğa karşı ya?
hoşlanıyorum şu an bunu hissedebiliyorum.
ama birbirimize böyle güzel şeyler söylemek dışında da bi şey yapamıyoruz.
ucu açık sonu olmayan bi şey gibi..
bilmiyorum...
belki de hepsi birer saçmalık...

Son düzenleme:
cnm merhaba:3:
bu yazdıklarından şunu anladım ki bi kere o bence senin dert ettiğin şeye karşı daha buyuk bişey bekliyormuş ki biraz sana göre tepkisiz kalmış ama bunu sorun etme, bu onu sıktığın veya seni kaale almadığı için değil, olaylara farklı açılardan yaklaştıgınız için yani tamamen bakış açısı ile alakalı...
anladığım kadarıyla birbirinizi önemsiyorsunuz ve karşılıklı etkileşim halindesiniz
ben de bir ara sanal aşklarla ilgili internette yazılar okudum malum bu günümüzde sık rastlanan bir durum
bence işi akışına bırak, muhabbete devam et ama çok fazla kendini kaptırmamaya bak, hayat bu ne olacagımız belli değil
ama tamamen de boşla demiyorum sonucta olmaz diye bişey yok belki gün gelir reelde de tanışırsınız ve bu durum gerçek bir ilişkiye de dönebilir
şu an şahsi fikrim anın tadını çıkarmandan yana, tabii çok fazla da kaptırıp sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin o yüzden bunu bilerek devam et yoluna...
yazdıklarım karışık gibi gelebilir ama inan ki değil
sonucta güzel duygular hissediyorsun ve bence insan duygularını bastırmamalı sonuna kadar yaşamalı tabii olumsuzluklara karşı da gardını almalı, bilmem aktarabildim mi???
inşallah bu yazdıklarım, sana az da olsun katkı sağlar...
sevgiyi hayatından hiç çıkarmaman dileğiyle...:38:

cnm merhaba:3:
bu yazdıklarından şunu anladım ki bi kere o bence senin dert ettiğin şeye karşı daha buyuk bişey bekliyormuş ki biraz sana göre tepkisiz kalmış ama bunu sorun etme, bu onu sıktığın veya seni kaale almadığı için değil, olaylara farklı açılardan yaklaştıgınız için yani tamamen bakış açısı ile alakalı...
anladığım kadarıyla birbirinizi önemsiyorsunuz ve karşılıklı etkileşim halindesiniz
ben de bir ara sanal aşklarla ilgili internette yazılar okudum malum bu günümüzde sık rastlanan bir durum
bence işi akışına bırak, muhabbete devam et ama çok fazla kendini kaptırmamaya bak, hayat bu ne olacagımız belli değil
ama tamamen de boşla demiyorum sonucta olmaz diye bişey yok belki gün gelir reelde de tanışırsınız ve bu durum gerçek bir ilişkiye de dönebilir
şu an şahsi fikrim anın tadını çıkarmandan yana, tabii çok fazla da kaptırıp sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin o yüzden bunu bilerek devam et yoluna...
yazdıklarım karışık gibi gelebilir ama inan ki değil
sonucta güzel duygular hissediyorsun ve bence insan duygularını bastırmamalı sonuna kadar yaşamalı tabii olumsuzluklara karşı da gardını almalı, bilmem aktarabildim mi???
inşallah bu yazdıklarım, sana az da olsun katkı sağlar...
sevgiyi hayatından hiç çıkarmaman dileğiyle...:38:

lily'im benim bitanem ne güzel yazmışsın:38:
yazdıkların açık gayet, anladım ne demek istediğini...
akşam öyle sıkılma konusu olunca kendi kendime dedim ki artık ben yazmayayım ona, o bana yazarsa cvp veririm...
sınavları da var bu ara, pek de üstüne gitmek istemiyorum.
yani allah biliyo ya mutlu oluyorum onunla konuşurken.
çok komik biri.
ben de öyleyim :)
acayip eğleniyoruz yani.
o yüzden de muhabbeti birden kesmek anlamsız geliyo...
ama işte ben burda o orda.
görüşebilsek eminim bi şeyler olucaktı.
o da zaten mesafe olmasaydı deyip duruyo konusu olunca...

Merhabalar,

Bu bir aşk hikayesi değil aslında, ufak bi konu ama aklıma takılıyo açıkçası...

Ben internet sözlüklerinden birinde yazarlık yapıyorum. Oradan biriyle tanıştım ben. Ama kendisi oldukça uzak benim yaşadığım yere.
İlk başta normal muhabbet ediyoduk ama yavaş yavaş konu değişti. Bana olan ilgisini belli etmeye başladı açıkçası.
Bu arada faceden falan da ekleştik, gördü beni. Muhabbetimiz baya ilerledi yani.
Ben ne zaman çevrim içi olsam yazıyodu ve uzun uzun muhabbet ediyoduk, hala da ediyoruz...

Bi akşam böyle birbirimiz hakkında konuşurken ortak bi özelliğimiz çıktı, bak işte ruh ikizimsin sen benim dedi. Gülen surat falan koydu.
Sonra bana şöyle dedi, aynen kopyalıyorum;

"evet ya ben zaten seni tanıdıkça daha bi bağlandım, çok hoşlandım kanımca."

böyle deyince ben de dedim ki: evet ben de seninle sohbet etmekten çok zevk alıyorum ve sürekli gülümsüyorum dedim. ve bunun üzerine şöyle dedi:

"ben de senle çok eğleniyorum cidden
hani sıktığımı falan düşünmesem gece gündüz yazıcam da"

yani bana açıkça ilgisini belli ediyo artık. ama buluşma görüşme imkanımız yok. çok uzağız.
aramızda bi şey olma ihtimali 0 gibi bi şey.. o hala okuyo zaten.
ben de hoşlanıyorum sanırım.

ama akşam konuşurken ben bir şey anlatıyodum.
eee? dedi bana.
ben de bu kadar işte devamı yok dedim. devamı var sanmış o. "ya insanın canı sıkılınca işte atraksiyonlu bi şey bekliyo" dedi.
onu sıkmışım gibi hissettim açıkçası. aman bu muydu anlattığın şey der gibi...
ama sürekli konuşurum seninle sıkılmam diyen de o...
sınavları var bu hafta onun için mi öyle bi şey dedi anlamadım...

neyse sonuç olarak ben tavrımı nasıl belirliycem bu çocuğa karşı ya?
hoşlanıyorum şu an bunu hissedebiliyorum.
ama birbirimize böyle güzel şeyler söylemek dışında da bi şey yapamıyoruz.
ucu açık sonu olmayan bi şey gibi..
bilmiyorum...
belki de hepsi birer saçmalık...

Benim tavsiyem ilerde buluşup birşeyler yaşama ihtimalin olmayan aranızda birşeyler olma ihtimalinin 0 olduğunu düşündüğün, Onunla geleceğin olamayacak birine daha fazla bağlanmadan bu konuşmalara yazışmalara son vermen...

lily'im benim bitanem ne güzel yazmışsın:38:
yazdıkların açık gayet, anladım ne demek istediğini...
akşam öyle sıkılma konusu olunca kendi kendime dedim ki artık ben yazmayayım ona, o bana yazarsa cvp veririm...
sınavları da var bu ara, pek de üstüne gitmek istemiyorum.
yani allah biliyo ya mutlu oluyorum onunla konuşurken.
çok komik biri.
ben de öyleyim :)
acayip eğleniyoruz yani.
o yüzden de muhabbeti birden kesmek anlamsız geliyo...
ama işte ben burda o orda.
görüşebilsek eminim bi şeyler olucaktı.
o da zaten mesafe olmasaydı deyip duruyo konusu olunca...
cnm bnm...:38:bence şu an bu mesafeler sizi bağlıyor inan... eğer aynı yerde olsaydınız bu muhabbetiniz bu kadar değerli olmazdı...
yazışın bence sadece güzel şeylerden bahsedin madem sınavları var ama irtibatı kesme onunla biliyorum ki şu an daha çok morale ihtiyacı vardır malum biz de öğrenci olduk sınav zamanı insan destek arıyor...

cnm bnm...:38:bence şu an bu mesafeler sizi bağlıyor inan... eğer aynı yerde olsaydınız bu muhabbetiniz bu kadar değerli olmazdı...
yazışın bence sadece güzel şeylerden bahsedin madem sınavları var ama irtibatı kesme onunla biliyorum ki şu an daha çok morale ihtiyacı vardır malum biz de öğrenci olduk sınav zamanı insan destek arıyor...

bu konuda haklısın lily'im. belki de buluşup görüşsek olmayacaktı bi şekilde.. bilmiyorum.
belki ona da böylesi eğlenceli geliyodur..
bazen insan kendi çevresinden kopup tamamen farklı biriyle konuşmak isteyebiliyo..

zaten öyle pat diye sorunlu tipler gibi muhabbeti kesmeyi düşünmüyorum da..
yani napsam nasıl tavır takınsam bilemedim açıkçası..

Benim tavsiyem ilerde buluşup birşeyler yaşama ihtimalin olmayan aranızda birşeyler olma ihtimalinin 0 olduğunu düşündüğün, Onunla geleceğin olamayacak birine daha fazla bağlanmadan bu konuşmalara yazışmalara son vermen...

ben de bilemiyorum işte bu şartlar altında konuşsam mı napsam diye...
ama ortada bariz bi sorun yokken de muhabbeti kesmek içime sinmiyo..

Son düzenleme:
Yaşınız kaç ?
Bilemiyorum ama ben böyle int. üzerinden olan şeylere pek anlam veremiyorum
Ne kadar güvenebilirsiniz ki ?

aynı şehirde olsanız, belki..
ki ben yine de internetten tanışılan kişilere çok güvenme taraftarı değilim...
birde uzak yerlerdeymişsiniz, bence ikiniz içinde daha fazla büyümeden bişeyler, kontrolü elinize alın derim :34:

Randomum güzelim benim meleğim, güzelim :16:
Hissettiklerini şuan çok iyi anlıyorum.
Biraz uzakta olmasının büyüsü, biraz söyledikleri sözlerin cazibesi insan hoşlanmayıp da ne yapsın?
Belki yüzyüze gelseydiniz birbirinizden birşey alamayacaktınız, bunu şuan bilemeyiz.
Ama şu var ki yüzyüze gelemeyeceğiniz kadar uzak mı?
Yani bu kişi tr den değil mi?
Hani biraz görüştükten sonra seni görmeye gelmez mi demek istiyorum.
O söylediklerini de canı sıkılmış olmasına ver.
Son olarak fazla bağlanma gülüm.
Başı var, sonu yok...

Randomum güzelim benim meleğim, güzelim :16:
Hissettiklerini şuan çok iyi anlıyorum.
Biraz uzakta olmasının büyüsü, biraz söyledikleri sözlerin cazibesi insan hoşlanmayıp da ne yapsın?
Belki yüzyüze gelseydiniz birbirinizden birşey alamayacaktınız, bunu şuan bilemeyiz.
Ama şu var ki yüzyüze gelemeyeceğiniz kadar uzak mı?
Yani bu kişi tr den değil mi?
Hani biraz görüştükten sonra seni görmeye gelmez mi demek istiyorum.
O söylediklerini de canı sıkılmış olmasına ver.
Son olarak fazla bağlanma gülüm.
Başı var, sonu yok...

bi tanemmm meleğim benim sevgimmm :54::54:
tr'de bu insan canım.
ama ben tekirdağ'dayım o hatay'da öyle söyliyim.
hiç gelip görebilceği bi mesafe değil...
zaten öğrenci.
öyle de bi vakti yok.
dediğin gibi bağlanmamak lazım.
şu an çevrim içi mesela ama yazmıyor..

Back
X