• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanıyorum

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Birinden hoşlanıyorum kendisi şair aynı zamanda seslendirme de yapıyor. o kadar güzel sesi var ki dinlerken huzur buluyorum adeta. eskiden radyo programı yaparken kendisini dinlerdim hemen hemen lise 1 den beri yani 6 sene falan oluyor. Adamla muhabbet etmeye başladıkça hoşlandım. aynı şehirde yaşıyoruz ama hayatında biri varmış oysa ki öyle de durmuyor off :14:

güncel : hayatında kimse yokmuş ve şiir gibi sözlerle görüşmek istediğini söyledi :) kısmetse tatil dönüşü eylülde görüşeceğiz :)

Gel artık yanında olda gözlerime bakarak anlat dedi

Son düzenleme:
Birinden hoşlanıyorum kendisi şair aynı zamanda seslendirme de yapıyor. o kadar güzel sesi var ki dinlerken huzur buluyorum adeta. eskiden radyo programı yaparken kendisini dinlerdim hemen hemen lise 1 den beri yani 6 sene falan oluyor. Adamla muhabbet etmeye başladıkça hoşlandım. aynı şehirde yaşıyoruz ama hayatında biri varmış oysa ki öyle de durmuyor off :14:

hayatında biri varsa yapacak tek şey
bagrınıza taş basıp unutmak olacak

Bence bu hoslanmaktan cok begeni olsa gerek. Bir zamanlar bende deli gibi Izmirli bir radyocuyu dinlerdim ah cokta güzel bugulu bir sesi var.

unutmaya bakın...
ulaşamadıgınız için bence gözünüzde büyütmüşünüzdür:34:
ulaşamamk değil çok mütevazi biri muhabbet ediyoruz genelde hitap şekillerimiz bile sendir birbirimize karşı. Ama işte şiirlerini dinlerken çok farklı hissediyorum kendimi o ses tonu feci etkiliyor beni

hayatında biri varsa yapacak tek şey
bagrınıza taş basıp unutmak olacak

öyle olacak

Bence bu hoslanmaktan cok begeni olsa gerek. Bir zamanlar bende deli gibi Izmirli bir radyocuyu dinlerdim ah cokta güzel bugulu bir sesi var.

bende izmirliyim aynı kişi olablr mi isim alablr miyim :)

Hatırladıklarımdan yola çıkarak yorum yapıyorum, olmadık kişilere hisler besliyorsunuz hep. Biri hocanızdı, biri ailenizin onaylamayacağını düşündüğünüz bir tanıdığınızdı, şimdi de hayatında biri olan bir radyocu.

Hatırladıklarımdan yola çıkarak yorum yapıyorum, olmadık kişilere hisler besliyorsunuz hep. Biri hocanızdı, biri ailenizin onaylamayacağını düşündüğünüz bir tanıdığınızdı, şimdi de hayatında biri olan bir radyocu.
aşık değilim sadece hoşlanıyorum dedim ama araya eski konuları katan biri olmasa şaşardım

Omer koroglumuymus? Gencligimizde ne dinlerdikk be

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın ama daha öncede uni hocaniza aşiktiniz simdi de şair birinden hoşlanıyorsunuz farkinda misiniz nerde imkansız var siz ona takılıyorsunuZ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın ama daha öncede uni hocaniza aşiktiniz simdi de şair birinden hoşlanıyorsunuz farkinda misiniz nerde imkansız var siz ona takılıyorsunuZ..

aşığım demedim ben zaten hoşlantı beğeni hayranlık ki benim dediğim şair bence hiçte imkansız biri değil muhabbet edebiliyoruz sonuçta

aşığım demedim ben zaten hoşlantı beğeni hayranlık ki benim dediğim şair bence hiçte imkansız biri değil muhabbet edebiliyoruz sonuçta

İyi imkansız değilse sorun ne...Ayrıca ben aşıksiniz demedim ama sizdeki hoşlanmanin duygusal boyutta olduğunu hissettim...Sadece diğer konunuzu biliyorum bağlandiniz mı siz biraz zor kopuyorsunuz üzülmeyin istedim

Back
X