• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanıyorum

İmkansız biri değil mi? Hayatında biri var diyorsun dikkatini çekerim
Bence sen beğenileri hoşlantı olarak algılıyorsun ve zamanla da aşk zannediyorsun
Daha öncesini bilemem ama hocandan sonra birini seviyorum dedin sonra unutamamışım dedin, şimdide bu
Umarım hakkında hayırlısı olur

Birinden hoşlanıyorum kendisi şair aynı zamanda seslendirme de yapıyor. o kadar güzel sesi var ki dinlerken huzur buluyorum adeta. eskiden radyo programı yaparken kendisini dinlerdim hemen hemen lise 1 den beri yani 6 sene falan oluyor. Adamla muhabbet etmeye başladıkça hoşlandım. aynı şehirde yaşıyoruz ama hayatında biri varmış oysa ki öyle de durmuyor off :14:

Başlığı görünce verdiğim tepki ''yine mi ? '' oldu.

Hoşlanmaktan başka hobiniz yok mu sizin ? Eğer öyleyse edinmenizi tavsiye ederim.

İyi imkansız değilse sorun ne...Ayrıca ben aşıksiniz demedim ama sizdeki hoşlanmanin duygusal boyutta olduğunu hissettim...Sadece diğer konunuzu biliyorum bağlandiniz mı siz biraz zor kopuyorsunuz üzülmeyin istedim

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

hayatında biri olmasa etkileyebileceğim biri .

Hayır çok merak ediyorum şu an bu adamın sevgilisi de bu sitede olsa ve yazdıklarınızı görüp size tepkii verse ne olacak? Adama söylese adam sizi bir güzel benzetse ne de güzel olur. Hayatında biri varsa buraya yazmanız bile saçma. Bakın anlamadınız galiba SEVGİLİsi varmış. Sevdiği, saydığı, ilişkiye değer gördüğü bir insan varmış. Sizin gibi bayanlar yüzünden mesela ben deli gibi sevgilmin kız arkadaşlarından rahatsız oluyorum. Çünkü sizin gibiler ilişkisi olduğunu bildiğiniz halde saygı duymuyorsunuz. Yaptığınız ayıp sevgilisi olmasa etkilerdim diyorsunuz ya bu karakterle milletin ilişkisine göz dikmekle hiç sanmıyorum.

Elif ben bazen seni eskılerın çılgın bedişine benzetiyorum.O da hep hayallerdeydi...Şunu diyeyim ne zaman gelip kızlar ünide bölümden bir çocuk teklif etti.Bende hoşlanıyorum.sizce ne diyeyim diyeceksin ozaman tamam oldu diyeceğim.Hep bir olmazlar peşindesin ister istemez.

Kızmayın ama sizin başlığı görünce ben de 'yine mi' diyenlerdenim.
Tabiri caizse şıpsevdisiniz. Bunun altında yatan nedenin sevgi eksikliği olduğunu düşünüyorum.
Bence sizin sevilmeye çok ihtiyacınız var ve bu nedenle sürekli birilerine platonik birşeyler besliyorsunuz.
Umarım böyle platonik ve imkansız değil de size gerçekten değer verecek biri ile en kısa zamanda karşılaşırsınız.

Sevgilisi varsa zaten buraya konu açmanız dahi sacma yapacahiniz uzak durma sizinki bir beğeni elde etseniz ne olacak sizin hibi biri daha cikar oda elde eder sizde diger bayanin durumuna dusetsiniz

ben nickini görünce yine mi demedim, bu sefer kime dedim :27: keşke başka şeylere konsantre olsan, hep olmazların peşinden gidiyorsun..

Birinden hoşlanıyorum kendisi şair aynı zamanda seslendirme de yapıyor. o kadar güzel sesi var ki dinlerken huzur buluyorum adeta. eskiden radyo programı yaparken kendisini dinlerdim hemen hemen lise 1 den beri yani 6 sene falan oluyor. Adamla muhabbet etmeye başladıkça hoşlandım. aynı şehirde yaşıyoruz ama hayatında biri varmış oysa ki öyle de durmuyor off :14:

Siz de hep imkansızları buluyorsunuz be güzel kardeşim

Bunlar hep sevgi açlığı
Benim de ayila bayila takip ettiğim kişiler var 24 saat konussun ben dinlerim dediklerim yani ama çok hoşlanıyorum olayı abartılı bir durum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayatında kimse yokmuş ve şiir gibi sözlerle görüşmek istediğini söyledi :) kısmetse tatil dönüşü eylülde görüşeceğiz :)

Gel artık yanında olda gözlerime bakarak anlat dedi

Back
X