• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşlanma varmı

bu erkek benden hoşlandımı

• evet

• hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

sevil deniz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
33
5
6
mrb arkadaşlar bir erkek vardı benden hoşlandı sandım... sürekli hoşlanmış gibi imalı laflar attı hoşlanmış gibi içime düşüyomuş gibi baktı hoşlanmış gibi hareket yaptı sürekli kendinden geçiyodu beni görünce eli ayağınıa dolaşıyodu beni görünce heyecanlanıyo ne yapcağını bilemiyo bende dedim bu adam benden hoşlandı ama bide ne olsun adam telefonla konuşurken kafasını eğdi saklandı benden o şekilde konuştu bana göstermemeye çalıştı bende dedim bu adamın kesin sevgilisi var dedim arkadaşlar sizde benm gibimi düşünürdünüz yoksa benmi saçmalıyorum.yorum yaparsanız sevinirim çok düşünceliyim

mrb arkadaşlar bir erkek vardı benden hoşlandı sandım... sürekli hoşlanmış gibi imalı laflar attı hoşlanmış gibi içime düşüyomuş gibi baktı hoşlanmış gibi hareket yaptı sürekli kendinden geçiyodu beni görünce eli ayağınıa dolaşıyodu beni görünce heyecanlanıyo ne yapcağını bilemiyo bende dedim bu adam benden hoşlandı ama bide ne olsun adam telefonla konuşurken kafasını eğdi saklandı benden o şekilde konuştu bana göstermemeye çalıştı bende dedim bu adamın kesin sevgilisi var dedim arkadaşlar sizde benm gibimi düşünürdünüz yoksa benmi saçmalıyorum.yorum yaparsanız sevinirim çok düşünceliyim
kendinden geçtiyse çok daha fazlası:KK53:

kendinden geçmenin tarifini alabilir miyiz please

hyr öle değil anlatamıyom nese ilk önce hoşlandını düşündüm daha sonra telefonla konuştu benden sakladı bende dedim bunun hayatında başkası var dedim sizdemi böle düşünürdünüz ne hoşlandı diyebiliyorum nede hoşlanmadıda diyemiyorum kafam karışık

Benim önümde kimse kendinden geçmedi de o yüzden soruyorum

bayılırken olan durum gibi mi

gözlerde kayma şuur kaybı tarzı

Hayır themis şöyle kendinden geçiyormuş :KK45:

Seviyorsa, hoşlanıyorsa gider açılır bence :)
Öyle başını öne eğdi, dümdük baktı diye hoşlanma belirtisi olmaz.
Erkekler ne söyler kadınlar ne anlar diye bir film vardı sanırım. orda aynen şöyle diyordu '' Bir erkek seviyorsa, hoşlanıyorsa öyle davranışlarıyla belli etmez ne yapar eder konuşmanın,tanışmanın, açılmanın yolunu bulur. Eğer bulmadıysa boşa umutlanmayın '' tarzında bir cümle vardı. Doğru söylemişler :)

Back
X