Elif Onur Üyesi Pro Üye Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 35.167 Emoji Skoru 31.633 Puanlar 1.123 Yaş 62 Yer Konya 20 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #1 Bir tencere içinde peyniri çatalla ezilin ve tahta kaşık ile kanştırıp süt haline gelene dek kaynatın. Kaynamaya başladıktan beş dakika sonra un ve şekeri katıp, 3 dakika daha kaynatın. Kaşıkla şekil verip, ılık olrak servis yapın.
Bir tencere içinde peyniri çatalla ezilin ve tahta kaşık ile kanştırıp süt haline gelene dek kaynatın. Kaynamaya başladıktan beş dakika sonra un ve şekeri katıp, 3 dakika daha kaynatın. Kaşıkla şekil verip, ılık olrak servis yapın.
arzuco Biri Beni Durdursun Canım Kayıtlı Üye Katılım 21 Temmuz 2008 Mesajlar 2.304 Emoji Skoru 15 Puanlar 683 Yer İstanbul 16 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #2 özel olarak balıkesirden getirtip yediğimiz tatlının tarifi bu mudur yani? yapan varmı kızlar?