Hospitalium Çamlıca Dr.Mehmet Güçlü acilll

mervemin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
10
0
36
İstanbul
selam arkadaslar ben 18 haftalık hamileyim.suanda üsküdar anadolu hastanesi dr.yeşim timuroğlu na gidiyorum ama memnun deilim.o yusden baska doktor arayısına girdim ve hospitalium çamlıca hastanesindeki dr.mehmet güçlüyü düşünüyorum.bu doktora daha önce giden doğum yapan varmı?yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

ben ona gitmedim ama rkadasım gitmişti ilgisiz demişti.
ben tülay hanıma gittim oda orda 9 ay gittim 10 gün kala vazgectim ve alakasız biyerde doğum yaptım..nedeni bana senin canın tatlı normal doğuramazsın demesi.ki hiç alttan bakmamıstı..
orda bi tek bahar hanım tutuluyor ona gitmeni tavsiye ederim

evet arkadaslar bende merak ediyorum mehmet guclu hakkında cok yorum okudum hep iyi yorumlar yapılmıs. dogumada kendisi giriyomu acaba bilgisi olan yazarsa sevinirizzzz:49:

arkadaşlarım gitti.Çoğu memnun kaldı.Birçoğunun doğumuna girdi biliyorum.Muayene olup takip olursanız giriyor diye biliyorum.

suanda 27.haftamdayım ve 18.haftadan beri mehmet beye gidiorum.çok ilgili konuskan guleryuzlu bi doktor cok memnunum.eger bi aksilik cıkmazsa dogumada kendisi girecek söz verdi :)

Bayanlar bu yıl Mayıs ayında ikinci kez doğum yaptım ve şu an yedi aylık bir kızım var. Doktorum Mehmet Güçlü idi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Doğumumu da kendisi yaptırdı. Özellikle son bir hafta açılma olmasına rağmen bir türlü doğum sancıları gelmiyordu ve doğum başlamıyordu. Bir hafta boyunca kontrole gittim geldim. Sürekli suyumun bol olduğunu bebeğin güvende olduğunu söylüyordu. Çünkü normal doğum yapmak istediğimi biliyordu. Bu süreçte kötü niyetli bir doktor olsaydı çoktan sezaryene alırdı. Sonunda da normal doğumla kızıma kavuştum. Ancak yedi aylık süre zarfında tekrar kontrole gitme gereği duymamıştım. Şu aralar gitmeyi düşünüyordum ki Hospitalium'dan ayrıldığını öğrendim. Üstelik bir tanıdığımızda hamile ve ona gitmek istiyor. Şu an Mehmet Bey'in hangi hastanede görevli olduğunu bilen var mı acaba? Bilgi verirseniz sevinirim.

Mehmet Güçlü, Pendik teki Marmara Üniversitesi Hastanesinde çalışıyormuş artık. Bir yıl aradıktan sonra nihayet buldum, bilginize arkadaşlar :52::46:

Back
X