- 11 Şubat 2014
- 1.210
- 1.328
- 158
- Konu Sahibi asdefkymal
-
Bize dizi bile çekerler ahretlik, yapımcılar kapımızı aşındırır ama biz seçiciyiz Türkan Şoray kanunlarımız var der her senaryoya evet demeyiz
Doğrudur, yurtdışında da işler böyle yürümüyor mu zaten? Bugün dinlediğimiz yabancı popçuların bir kısmı önce YouTube'da köpürtüldü sonra biraz sansasyonel haberler biraz konser anlaşmaları derken şimdi dünya listelerinde isimleri dönüyor, tutuyor dediğiniz gibi ama müzik piyasasında da oyunculuk sektöründe de eğer diğerleriyle rekabet edecek bir artınız yoksa ömrünüz 10 yılı geçmez, yeni oyuncuları pek bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama gençlik yıllarımdan örnek vermem gerekirse 90'larda şarkıcılar arasında grup furyası vardı, bugün kaç tanesi hala sahnede ya da o dönem şarkıcılığa başlayanlardan kaç tanesi hala sahne alıyor? 90'larda onlarca şarkıcı türedi Türkiye'de ama sayalım dediğimizde en fazla 3 kişi gelir aklımıza onlarda hala devam etmeyi başarabildiği için, Tarkan, Kenan Doğulu, 3. aklıma gelemedi bile, keza oyuncularda öyle oyunculuğuyla 40-50 yıl bu sektörde var olmayı başarabilenler müstesna, 90'lı yılları yine örnek verecek olursam Nurgül Yeşilçay ve Ozan Güven gibi isimler dışında bugüne oyuncu olarak devam edebilen kimse kalmadı gibi.
Zira seyirci ve dinleyicinin beğenileri de değişiyor, çabuk tüketen bir sektör maalesef, Çağatay Ulusoy örneğinizden yola çıkarsam bugün genç kızların hayranlığının kaldığını sanmıyorum çünkü artık rekabet etmesi gereken daha çok beğenilen, ondan daha genç yeni erkek oyuncular var, zaten bu sektörlerin hedef kitlesi gençler, 14-25 yaş arası seyirci ve dinleyiciyi baz alıyorlar bence, ünlü yaptığınız genç jön daha sonraki seyirci jenerasyonunun ilgisini çekmemeye başlıyor, dizileri tutmuyor klipleri ilgi görmüyor, sonrası o popülerleştirilen kişi için acı sonuçlanıyor, bir zamanlar çok ünlüyken unutulmanın ağırlığını kaldıramıyorlar.
ingilizce ve almanca ana dil gibi ,tebrik ederimIngilizce seviyeniz nedir?
Emirates'e kabul edilmek sandığınız kadar kolay değil.
Ben Ingiliz Dili Ve Edebiyatı okudum. Haliyle İngilizceyi ana dilim gibi biliyorum. Almanca da ana dilim. Ben bile kendime bu kadar güvenmiyorum
Bu arada üniversiteden arkadaşlarımsan basvuranlar var hem Emirates'e hem Qatar'a fakat kabul edilmediler.
Cok tesekkur ederim. Almanya'da dogdum cocuklugum orada gecti o sebeple ana dilim.ingilizce ve almanca ana dil gibi ,tebrik ederim
33 yaşındayım 2 evladim var ama inanır misiniz hala gözüm kampüslerde bazen rüyamda görürüm ünv gittiğimi kesinlikle o ortamda olmak cok farklidir ben şimdi uzaktan eğitimle okuyorum ama içimde çok kaldı hala içim gidiyor üniversite kampüs görünce.Kesinlikle katılıyorum size. Üniversite mezunu olmak değil mesele. O havayı solmuş olmak o ortamda bulunmuş olmak çok iyidi.
Dışardan üni okmuş biri de üni diploması alıyor, ama önemli olan diploma değildir. Üniversite yılları bence en güzel yıllarımdı. Ozamanlar çok kiymetini bilemiyordum biran önce mezun olsam diye düşünüyordum ama şuan geriye bakınca kesinlikle eğitim hayatımın en iyi yıllarıydı. Bazen tekrar bir bölüm okusam diyorum, ama örgün tabiki. Açıktan okumak bana göre değil. Ama o eski zamanlar gibi olmaz artık diye vazgeçiyorum. Ozaman dert yok, tasa yok. Ders sonrası nereye gidelim, napalım laylay lom hayat vardı. Şimdi çoluk çocuk, iş güç arasında birde okula git gel gözümde büyüyor. Eskilerin deyimiyle herşey zamanında güzel.
Cok tesekkur ederim. Almanya'da dogdum cocuklugum orada gecti o sebeple ana dilim.
Universitede de İngilizce okudum. Ana dili İngilizce olan hocalarimiz vardi. Turk hocalarimizin derslerinde de Türkçe konusmamiz kesinlikle yasakti. O yuzden akici sekilde konusarak mezun olduk sagolsunlar.
Sunu da soylemeden gecemeyecegim. Konu sahibi hanim kızımız her ne kadar 6 ay kursla İngilizce öğrendiğini iddia etse de ben Universitede 4 yil boyunca ikinci dil olarak İtalyanca eğitimi aldım. Hocamiz da İtalyandi. 6 ayda orta seviye İngilizce öğreniliyorsa demek ki ben 4 senede yuksek seviyede İtalyanca öğrenmişim. Ancak bu dili biliyorum diye bile saymiyorum. O sebeple konu sahibinin yuksek egosunu ve tavan yapan ozguvenini biraz bos buldum.
Lalemmm tesekkur ederim ben de seni cok seviyorumHelal olsun,kocaman maşallah!
Çok tatlısın biliyorsun di mi?
Çok seviyorum seni ben!
Cok tesekkur ederim. Almanya'da dogdum cocuklugum orada gecti o sebeple ana dilim.
Universitede de İngilizce okudum. Ana dili İngilizce olan hocalarimiz vardi. Turk hocalarimizin derslerinde de Türkçe konusmamiz kesinlikle yasakti. O yuzden akici sekilde konusarak mezun olduk sagolsunlar.
Sunu da soylemeden gecemeyecegim. Konu sahibi hanim kızımız her ne kadar 6 ay kursla İngilizce öğrendiğini iddia etse de ben Universitede 4 yil boyunca ikinci dil olarak İtalyanca eğitimi aldım. Hocamiz da İtalyandi. 6 ayda orta seviye İngilizce öğreniliyorsa demek ki ben 4 senede yuksek seviyede İtalyanca öğrenmişim. Ancak bu dili biliyorum diye bile saymiyorum. O sebeple konu sahibinin yuksek egosunu ve tavan yapan ozguvenini biraz bos buldum.
O bazlama surat dedikleri kiz. Hande ercel miydi neydi? Asla oyunculuk yetenegi yok mesela. Neden surekli dizilerde karsimiza cikiyor anlayamiyorumZaten mankende aranan en büyük özellik yüz güzelliği değil vücut güzelliğidir. Kendinizi bir manken ile kıyaslarsanız siz zararlı çıkarsınız çünkü boyunuz mankenlik için yeterli değilmiş.
Ayrıca şahsi fikrim; oyunculuk için yüz göz güzelliği değil, oyunculuk bilgisi önemli. Yoksa nice güzel kadınlar, sadece partnerine bön bön bakarak oyunculuk yapabiliyor. TV, film sektörünü de en çok bu sebeple eleştiriyorum zaten. Güzel mi güzel, tamam oyuncu yapalım. Bu nasıl bir mantık?
Okuyarak 6 yılımı çürüttüm, kısmetse de 4 yılımı daha çürüteceğim. Siz oyuncu olursanız sizin kazandığınız paraları kazanamayacağım belki ama en azından öz güven ile kendini beğenmişliği ayırt edebileceğim. (Bu söylediğimi lütfen üniversite okumamış/okuyamamış insanlar üzerine alınmasın. Ben kendini geliştirmenin üniversiteye bağlı olduğunu düşünmüyorum. Kişisel bir yorumdur.)
Nasıl oyuncularımız, tiyatro sanatçılarımız varmış bence biraz araştırın. Ne büyük yeteneklerimiz var ama sizdeki kendini beğenmiş havası hiçbirinde yok. Ben bir örnekle başlayayım, araştırın biraz. "Haluk Bilginer."
O bazlama surat dedikleri kiz. Hande ercel miydi neydi? Asla oyunculuk yetenegi yok mesela. Neden surekli dizilerde karsimiza cikiyor anlayamiyorum
Ben mulakatlara girdigimde kilomuza boyumuza vicudumuzdaki yaralara dovmelere bile bakilmisti belirli boy ve kilo altindakiler alinmadi vucudunda gorunen yerde yara izi dovme olanlar alinmadi smdiki hostesler oyle degil bakiyorum kizlara boy kilo fizik sarti aranmiyor sanirim neredeye altin oran bakacaklardi tv de de oyle demekkiO bazlama surat dedikleri kiz. Hande ercel miydi neydi? Asla oyunculuk yetenegi yok mesela. Neden surekli dizilerde karsimiza cikiyor anlayamiyorum
Mesela Talat Bulut. Inanilmaz iyi bir oyuncu benim nezdimde. Ya da demet akbağ. Gercekten cok iyiler.
Yeni nesil oyuncularin cogunda is yok
Dogru soz valla yani. Bir de o can yaman denilen serseriyi de begenmiyorumŞunu ben yazacaktım o mesajımda ama linç yerim mazallah diye söylemedim. Ağzınıza sağlık valla. Bön bön bakmak tabirini onu düşünerek yazmıştım.
Dogru soz valla yani. Bir de o can yaman denilen serseriyi de begenmiyorumyuruyen ego resmen. Evlerden irak
Libidom yetmezCan Yaman... Nefretim... Bu konuyla ilgili konuşmak için isterseniz arka odaya geçebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?