Hotpoint ARISTON beyaz eşyalarımız aldık(Resimli)

grafiker17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
151
2
118
40
Çanakkale
Ariston'dan beyaz eşyalarımız aldık ankastre ocak - fırın - damlumbaz,
ve normal bulaşık makinası, ve çamaşır makinası... hihoyyyt
Geriye kaldı tv ve buzdolabı...

bunları 2008 Aralık ayında almıştık fiyatlar artar biran önce alın dediler... ama hala fiyatları aynı senağlama

Neyse birkaç taksidini ödemiş olduk evlenene kadar da biter ztn kaydirigubbakcemile5
Ocağımı büyük ihtimal değiştirecem kullanışsız geliyor bana tencereler birbirine değecekmiş gibi, ztn daha depoda duruyorlar satıcı üstüne para koyup değiştirebileceğimiz söylemişti...Çamaşır makinasının 6kg olanınıda annemler aldı daha birkaç ay önce sessiz çalışması beni cezvetti açıkcası annem şuan için çok memnun onun sayesinde denenmiş oldu sositososito

birde kızlar aradım çok ama bulamadım sitede fotoğrafı direk ekranda görünsün istiyorum onu nasıl yapıyoruz birtürlü beceremedim bana yardımcı olursanız memnun olurum...

Veeee beyaz eşyalarım için yorumlarınızı bekliyorum...

Eklentiler

• $bulaşık makinası.webp
    $bulaşık makinası.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 118
  • $çamaşır.webp
    $çamaşır.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 136
  • $dablumbaz.webp
    $dablumbaz.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 141
  • $fırın.webp
    $fırın.webp
    6 KB · Görüntüleme: 121
  • $ocak.webp
    $ocak.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 122
peki memnunmusun bende buzdolabıyla cmasır makinasını bide bulasık makinasını almayı düsünüorum temiz yıkıolarmı???

peki memnunmusun bende buzdolabıyla cmasır makinasını bide bulasık makinasını almayı düsünüorum temiz yıkıolarmı???

Çamaşır makinasının 6kg lığını annemler aldı annem bayağa memnun diğerlerini daha kullanmak nasip olmadı çünkü daha evimiz bitmedi...Önceden alıp ödüyoruz işte...

tatlım gule gule kullan esyalarını... nekadara aldın fıyatlarını teker teker yazabılırmısın...

tatlım gule gule kullan esyalarını... nekadara aldın fıyatlarını teker teker yazabılırmısın...
canım tam olarak hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla aşağa yukarı fiyatlarını yazayım çok birşeyde oynamaz heryerde aynı oluyor ztn :delphin:
Dambumbaz+Ocak+Fırın= 1.400 (ozamanlar kampanyadaydılar halada kampanya devam ediyor)
Bulaşık Makinası = 1.100
Çamaşır Makinası = 1.400

Çamaşır makinen çok hoşuma gitti. Rengi çok hoş duruyor. Ben gri ile beyaz arasında kalmıştım galiiba böyle bişey almak daha mantıklı :) benim için de güzel bi fikir oldu. Hayırlısıyla kullanman dileğiyle.. :3:

Back
X