Çamaşır ve Kurutma Makineleri Hotpoint/Ariston Çamaşır Bulaşık Makinası - Aqualtis AQ8L 092 U (TK)

pistacio

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
4
0
86
Arkadaşlar Merhaba,
Ben Ekim ayında evleniyorum. Evimiz olduğu için şimdiden eşyalarımızı almaya başladık. Diğer markalara göre teknik özelliklerle fiyat bakımından hesaplı olduğu için Hotpoint/Ariston Aqualtis tercih ettim.
Kullananlar var mı? Yorumlarınızı çoooook merak ediyorum.

Çok teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar Merhaba,
Ben Ekim ayında evleniyorum. Evimiz olduğu için şimdiden eşyalarımızı almaya başladık. Diğer markalara göre teknik özelliklerle fiyat bakımından hesaplı olduğu için Hotpoint/Ariston Aqualtis tercih ettim.
Kullananlar var mı? Yorumlarınızı çoooook merak ediyorum.

Çok teşekkürler şimdiden

cnm merhaba eyalarından memnun musun bende yenileyeceğim bu marka düünüyorum ne dersin

canımcım ben 3 aydır magaza magaza dolasıyorum kullananlarada danısıyorum satıcılar arıston tavsıye etmıyor samsung ve lg birde hoover markaları cok daha ıyı onları ıncele ıstersen

cnm merhaba eyalarından memnun musun bende yenileyeceğim bu marka düünüyorum ne dersin

Arkadaşlar ben hotpoint / ariston marka tüm eşyalarımdan memnunum. Beyaz Eşyalarımı ben ilk aldığım zaman herkes şans işi demişti, sanırım biraz haklılar. Kuzenim, ünlü bir beyazeşya firmasında çalışıyor, hepsinin belli bir ömrü var artık, annelerimizin zamanındaki o kaliteli makinalardan üretilse nasıl satış yapacaklar diyor.
Çamaşır makinem inanılmaz sessiz çalışıyor, sadece su alırken birde sıkarken anlıyorsun çalıştığını ben yalnız yıkamadan emin olamıyorum, sanırım deterjanla alakalı sıkıntılarım var.
Ben evleneli 6 ay oldu, şu an persil kullanıyorum, ama beyazlarım çok iyi temizlenmiyor onla ilgili araştırma yapıyorum. (40derece de falan da yıkamışım ama hata genel olarak bende sanıyorum)

Ben kendi kullandığım tüm ürünlerden memnunum, yenilersem ileride gene hotpoint ariston alırım.
Bir önemli tavsiyemde eğer sen ve eşin çalışıyorsanız, bence mutlaka kurutma makinalı bir ürün alın ya da yeriniz varsa ayrı kurutma makinası alın :)

Sevgilerimle

Arkadaşlar ben hotpoint / ariston marka tüm eşyalarımdan memnunum. Beyaz Eşyalarımı ben ilk aldığım zaman herkes şans işi demişti, sanırım biraz haklılar. Kuzenim, ünlü bir beyazeşya firmasında çalışıyor, hepsinin belli bir ömrü var artık, annelerimizin zamanındaki o kaliteli makinalardan üretilse nasıl satış yapacaklar diyor.
Çamaşır makinem inanılmaz sessiz çalışıyor, sadece su alırken birde sıkarken anlıyorsun çalıştığını ben yalnız yıkamadan emin olamıyorum, sanırım deterjanla alakalı sıkıntılarım var.
Ben evleneli 6 ay oldu, şu an persil kullanıyorum, ama beyazlarım çok iyi temizlenmiyor onla ilgili araştırma yapıyorum. (40derece de falan da yıkamışım ama hata genel olarak bende sanıyorum)

Ben kendi kullandığım tüm ürünlerden memnunum, yenilersem ileride gene hotpoint ariston alırım.
Bir önemli tavsiyemde eğer sen ve eşin çalışıyorsanız, bence mutlaka kurutma makinalı bir ürün alın ya da yeriniz varsa ayrı kurutma makinası alın :)

Sevgilerimle

canım ya çok saol içime su serptin valla :)))

Merhaba, benim buzdolabım hariç tüm beyaz eşyalarım hotpoint-ariston. bulaşık makinem LDF12314E, çamaşır makinem AQ9D 491X, fırınım CX65SP1 X I /HA modeli. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum hepsinden de olağanüstü memnunum. Gece 3'te bile gönül rahatlığıyla çamaşır yıkayabiliyorum. Bulaşık makinemle sadece 25 dk'da pırıl pırıl bulaşıklara sahip olabiliyorum.sessizliği ve 14 kişi kapasitesi de cabası. Fırınım her türlü pasta-börek-yemek için ideal pişirme programlarına ve uyarıcı saate sahip. Ben tüm eşyamı inox tercih ettim ve evlenmeden bir yıl önce aldım hepsini. Evlilik için hayli zamanımız olduğu için doya doya hatta suyunu çıkarırcasına :) araştırma yapabildim. Bu özelliklerde Siemens alsaydım 3000 tl, Bosch alsaydım 2000tlnin üzerinde fark ödeyecektim. Naçizane tavsiyem sağdan soldan kulağınıza çalınanlara itimat etmeyin,mutlaka deneyen-kullanan yorumlarını dikkate alın.Seçiminiz şimdiden hayırlı olsun. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Son düzenleme:
hotpoint :19: cok kalitesiz bir marka,vestel ayarında bir marka,görsel açıdan cazip geliyor insanlara ürünler,hele servisi desen o ayrı bir dert,umarım uzun süre kullanırsınz ve servisin eline düşmezsiniz,şikayet oranı en cok gelen markalar arsında vestel ve hotpoint geliyor Türkiyede,şikayetvar.com dan takip edin,samsung ve arcelik de arkasından gelir,madem şans işi diyorsanız bu işe,şansınız kalitesi yüksek olandan yana kullanın bence,paranızı cöpe atmayın sakın

annemin, anneannemin ve teyzemin buzdolabı ariston. en uzun süredir kullanan annem, 10 senedir 1 kere arıza vermedi, sadece annem sebzeliğin birisini yanlışlıkla kırdı, o kadar.

öyle olunca teyzem de aldı, o da sanırım 7-8 senedir kullanıyor arıza yok. en son anneannem aldı, onda da arıza olmadı.

başka ürünlerini bilemem ama buzdolabı iyi.

ben ariston aldıgıma bin pişmanım hiç güzel degil aşırı derecede gürültülü hem de en son modelini aldım süper silent yani süper sessz sıkmada gürültü yapabilir makine normaldir ama bu makine ilk yıkamadan beri yıkama sırasında ortalığı inletiyor. servis iki kere geldi normal bu böyle dedi defalarca müşteri hizmetlerini aradım hiç ilgilenmediler şimdi arkadaşların cok sessiz mesajlarını okudum agzım acık kaldı demekki benim makine de bir sorun vara ma servis kabul etmiyor işte.

Back
X