House

• Konu Sahibi Konu Sahibi eny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bu diziye bayılıyorum yaaa. hele o house var yaa o adam eğer gerçekte olsaydı kesinlikle yanında çalışırdımm

Hoooppp bu akşamm yeni bölüm yayınlanıyor fox ta......zemuszemus
çok özledim yaa....

house tnt de çıkmıyormu çok acayip bir dr benim drum olsa kesin çok kızardım insanın suratına lönk diye söylüyo sen ölcen kurtulamayacan diye

ben bu diziye bayılıyorum yaaa. hele o house var yaa o adam eğer gerçekte olsaydı kesinlikle yanında çalışırdımm

Ben çalışmazdım, bana her gün laf sokan ve beni aşağılayan bir patronum olsun istemem açıkçası.

bu diziden çok şey öğreniyorum.
çok güzel dizi ama azıcık hastalık hastası gibi ediyor insanı.

gıcık, kıl bir tip ama bir o kadar da karizmatik bence

house dizisi benimde çok hoşuma gidiyo bayılıyorum..bende 7. sezona kadar tüm bölümler var:) dönüp dönüp izliyorum..:D

Yazdan beridir bir House tutkusu başladı ben de 7. sezona kadar bitidim bütün bölümlerini şimdi de her hafta takip ediyorum ama önceki sezonlardan aldığım tadı 7. sezonda alamadım hiç size de öyle oldu mu?

evett sakinleşti sanırım konu bulmakta heyecan yaratmakta biraz zorlanıyorlarr..
yadaa hause istediğine ulaşınca bizdeki hırsta geçtii:1:

evett sakinleşti sanırım konu bulmakta heyecan yaratmakta biraz zorlanıyorlarr..
yadaa hause istediğine ulaşınca bizdeki hırsta geçtii:1:

Galiba öyle oldu her şey güllük gülistanlık olunca House da bir sakinleşti eskisi gibi ukela değil artık fazla.kaydirigubbakcemile3

ben 6.sezon dada pek alamamistim bazi bölümler disinda..
ama yinede güzel izliyorum

Sanırım ben aynı keyfi alıyorum 7. sezondan da ...
Ama aynı keyfi alamayan bir kaç yorum daha okudum netten.
Umarım ilerleyen bölümlerde fikriniz değişir..
House yine mücadele halinde kendiyle, her şeyle.
8 Kasım'ı iple çekiyorum .

bende çok seviyorum.tnt de perşembe ve bazende pazar günleri var.bende indirip izleyeceğim.çünkü kaçırdığım bölümler olmuştu.

dr. house o gıcık halleriyle nasıl bu kadar komik olabiliyor anlamıyorum gerçekten iyi bir yapım

7. sezonu izliyorum su anda ve diğer 6 sezonu neredeyse 1 ay gibi bir sürede izledim

cok sürükleyici farklı bir dizi :))

wilson ölmesin ya lütfen başkası ölsün foreman ölsün wilson ölmeee

Back
X