- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi LuckyCharm
-
Neden bu kadar geç tarihe veriyorlar?Yani daha erken vermeleri iyi olmaz mı?
Hastalıgın ilerlemesi açısından 6 ayda çok fazla bi değişiklik olmuyor ama 6 ayda negatife dönenler oluyor.6 ay ideal gibi geliyor.Yani daha erken vermeleri iyi olmaz mı?
Yani daha erken vermeleri iyi olmaz
Teşekkür ederim cevabınız içinHastalıgın ilerlemesi açısından 6 ayda çok fazla bi değişiklik olmuyor ama 6 ayda negatife dönenler oluyor.6 ay ideal gibi geliyor.
Teşekkür ederim canım anladım,korkudan,panikten hemen baksınlar istedim.Yani daha erken vermeleri iyi olmaz mı?
6 ayda bir Smear veriyorum sadece.. 2 kere kolposkopi ve Biyopsi yaptırdım.. cin yok çok şükür.. düzenli vitamin kullanıyorum sadece.. bu sürede
Sigara kullanıyor musunuz6 ayda bir Smear veriyorum sadece.. 2 kere kolposkopi ve Biyopsi yaptırdım.. cin yok çok şükür.. düzenli vitamin kullanıyorum sadece.. bu sürede çocuğum oldu..
Merhaba geçmiş olsun. hangi ahcc yi kullandınız acaba?Bende de 16 vardı gümüş suyu ile 16 gitti.
10 ay gibi sürede
Her üç ayda bir kan degerlerime baktırdım.Hastanenın referans aralıgının biraz üzerinde olmasına dikkat ettim.(d vit ,b12,b9,magnezyum,demir,çinko)
6 ay ahcc kullandım
İnmum44 kullandım 3 ay kadar
Cinsellik yaşamadım.
Merhaba geçmiş olsun. hangi ahcc yi kullandınız acaba?Bende de 16 vardı gümüş suyu ile 16 gitti.
10 ay gibi sürede
Her üç ayda bir kan degerlerime baktırdım.Hastanenın referans aralıgının biraz üzerinde olmasına dikkat ettim.(d vit ,b12,b9,magnezyum,demir,çinko)
6 ay ahcc kullandım
Cinsellik yaşamadım.
10 ay gibi sürede
6 ay ahcc kullandım
Cinsellik yaşamadım.
10 ay gibi sürede
6 ay ahcc kullandım
Cinsellik yaşamadım.