N nenze Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2025 67 1 1 34 8 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi doram39 #21 TifaTifa .!.: Merhaba hpv16 taşıyorum. Şuan aşı oldum birinci doz. Kolposkopi için hastaneden dönüş bekliyorum. Tavsiyelere açığım. Hiç atamamaktan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Naptin canim baya zaman olmuş ama merak ettim suan ne durumdasin
TifaTifa .!.: Merhaba hpv16 taşıyorum. Şuan aşı oldum birinci doz. Kolposkopi için hastaneden dönüş bekliyorum. Tavsiyelere açığım. Hiç atamamaktan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Naptin canim baya zaman olmuş ama merak ettim suan ne durumdasin
P papatyada Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Ekim 2024 323 130 23 41 8 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi doram39 #22 hndeb35 .!.: merhaba, negatife dönmenize çok sevindim. bu kadar kısa sürede nasıl başardınız ne güzel Genişletmek için tıkla... 6 yıl sonra negatif olmuş.Leep işleminden 3 ay sonrada negatıf.Daha yukarda detaylı yazmış
hndeb35 .!.: merhaba, negatife dönmenize çok sevindim. bu kadar kısa sürede nasıl başardınız ne güzel Genişletmek için tıkla... 6 yıl sonra negatif olmuş.Leep işleminden 3 ay sonrada negatıf.Daha yukarda detaylı yazmış
H hndeb35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2025 39 3 1 32 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi doram39 #23 papatyada .!.: 6 yıl sonra negatif olmuş.Leep işleminden 3 ay sonrada negatıf.Daha yukarda detaylı yazmış Genişletmek için tıkla... evet ben sonu okumuşum epey uzun bir süreç geçirmiş. allah hepimize şifa versin
papatyada .!.: 6 yıl sonra negatif olmuş.Leep işleminden 3 ay sonrada negatıf.Daha yukarda detaylı yazmış Genişletmek için tıkla... evet ben sonu okumuşum epey uzun bir süreç geçirmiş. allah hepimize şifa versin
TifaTifa Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2019 242 115 103 30 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi doram39 #24 nenze .!.: Naptin canim baya zaman olmuş ama merak ettim suan ne durumdasin Genişletmek için tıkla... Merhaba Haftaya doktor kontrolüne gideceğim. 3 ay degflagyn kullandım. Beta glukan d vitamini yeşil çay vs. Bakalım ne yapacak :/
nenze .!.: Naptin canim baya zaman olmuş ama merak ettim suan ne durumdasin Genişletmek için tıkla... Merhaba Haftaya doktor kontrolüne gideceğim. 3 ay degflagyn kullandım. Beta glukan d vitamini yeşil çay vs. Bakalım ne yapacak :/