hpv 16 cin 2 leep işlemi

handegg

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
8
0
1
Merhabalar, hpv 16 durumum var cin 2 denildi leep denildi hiç olmadım olanlar bilgi verebilirmi anestezi korkum var ama bütün hastaneler genel anestezi yapıyor bildiğim kadarıyla leep sürecini anlatabilirmisiniz anestezi yaptırmadan olsam dayanabilir miyim , özelliklede ankarada ki devlet hastanesi üniversite hastanelerinde leep işlemleri nasıl

Anestezi olmadan dayanabileceğin bişey değil sonucta ordan parça alıyorlar ben genel anestezi ile oldum baska sormak istediğin varsa yardımcı olmak isterim

Lokal anestezi ile de duymuştum doktorlar internette lokal anestezi ile yapıyoruz diye açıklama yapıyorlar genelde de özel de çalışan doktorlar

Anestezi olmadan dayanabileceğin bişey değil sonucta ordan parça alıyorlar ben genel anestezi ile oldum baska sormak istediğin varsa yardımcı olmak isterim
doktor anestezi olmadan yapabilirim dedi hatta bugün için 10 da gel yapalım dedi gitmedim lokal teklif ettim onuda kabul etmedi şimdi lokal yapan yerlere bakıyorum inanın psikolojim iyi değil artık

Lokal anestezi ile de duymuştum doktorlar internette lokal anestezi ile yapıyoruz diye açıklama yapıyorlar genelde de özel de çalışan doktorlar
işte benim gittiğim genel diyip durdu lokal yapan varsa ona bakıcam

Neden anestezi almak istemiyorsun? Bu sonuçta bir ameliyat, lokal anestezi olur mu bilemiyorum. Korkulacak bir işlem değil kısa sürüyor. Zaten hafif sedasyon veriyorlar aslında işlem sırasında. Rahim ağzı tıraşlanıyor bir alet ile, temizleniyor yani. Sonrasında kanama olabiliyor hafif. Ağrılı bir işlem değil. Hafif ağrı kesici ile geçirebilirsin, aynı gün taburcu olursun yüksek ihtimalle. Yürüme konusunda sorun olmuyor çünkü hissetmiyorsun. Onun dışında işlemden sonra 6 hafta en az ilişki yasağı oluyor. Daha az ya da daha çok olabilir onu doktor söyler. İşlem sonrası regl yoğunluğun artabilir, bu çok normal. Başka merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.

korkuyorum çok fazla uyutulmak istemiyorum genel anestezi denildi sedasyon demedi işte hatta anestezi hakkında bilgi vermedi ben irdeledim birazda doktora kalsa bir kaç gün içinde gel yapalım dedi uzatmadan

korkuyorum çok fazla uyutulmak istemiyorum genel anestezi denildi sedasyon demedi işte hatta anestezi hakkında bilgi vermedi ben irdeledim birazda doktora kalsa bir kaç gün içinde gel yapalım dedi uzatmadan
Korkulacak bir şey yok evet genel anestezi demiştir fakat 15-20 dakikada uyanıyorsun. O yüzden hafif sedasyon diye geçiyor. Ertelemeden ol bitsin gitsin.

Korkulacak bir şey yok evet genel anestezi demiştir fakat 15-20 dakikada uyanıyorsun. O yüzden hafif sedasyon diye geçiyor. Ertelemeden ol bitsin gitsin.
haklısınız kafam karışık sadece aynı yere gitmek istemiyorum psikolojimi bozdular tek artısı hemen gel yapalım demeleri araştırdım iyi bir doktor var anlayışlı olduğunu söylüyorlar ona görüncem sizinki leep değilmi

Evet leep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…