Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani bende bu ilaçtan kullanıcam kanamam mı olacak ?Normal, ilaç şirketliyle iletişime geçmiştim o da normal olduğunu zaten öyle olması gerektiğini söyledi bazen de kahverengi
Merhaba fayda gördünüz mi acaba. Bana da yazdılar ama kararsızım kullansam mıLeep islemi oldum ve deflagyn kullaniyorum baslayali 1 gun oldu ama devamli kirmizi lekeler geliyor tuvalete gitmedigim zaman bile devamli kan bazen pembe bazen kirmizi bu durum normal mi kullananlar cvplayabilir mi
benim kanama olmadı sadece çok çok açık bi pembemsi şeyler geliyor peceteye sildigim zaman hatta görünmüyor bile çok dikkatli bakmazsamNasıl yani bende bu ilaçtan kullanıcam kanamam mı olacak ?
Leep islemi oldum ve deflagyn kullaniyorum baslayali 1 gun oldu ama devamli kirmizi lekeler geliyor tuvalete gitmedigim zaman bile devamli kan bazen pembe bazen kirmizi bu durum normal mi kullananlar cvplayabilir mi
Merhaba ben hpv 16 cin1 dim düzenlı olarak 3 ay kullandım cin1 gitmiş şükürMerhaba fayda gördünüz mi acaba. Bana da yazdılar ama kararsızım kullansam mı
Geçmiş olsun. Şuan nasılsınız ? Hala kanama var mı?Doktırunuz bişey dedi mi kanama içinHanımefendi hemen başlamadım iyileşme süreci zaten 6 hafta . Sonrasında 3 ay kullandım doktorla birlikte iletiyoruz
Bu ilacı Leep işleminden önce kullanabilir miyimLeep islemi oldum ve deflagyn kullaniyorum baslayali 1 gun oldu ama devamli kirmizi lekeler geliyor tuvalete gitmedigim zaman bile devamli kan bazen pembe bazen kirmizi bu durum normal mi kullananlar cvplayabilir mi
ep işleminden önce kullanabilir miyim
Kolposkopi yapıldı mı?Bu ilacı Leep işleminden önce kullanabilir miyim
Evet cin 3 çıktıKolposkopi yapıldı mı?
Size leep işlemi yapılması gerekiyor diye biliyorum. Doktorunuz birşey dedi mi?Evet cin 3 çıktı
Leep yapcam para biriktiriyorum Leep işlemi pahalıSize leep işlemi yapılması gerekiyor diye biliyorum. Doktorunuz birşey dedi mi?