• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv 16 pozitif

papatyalayka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
29
4
1
41
Merhabalar HPV 16 pozitif c 2 teşhisi konuldu bunun için leep olmam gerekiyormuş ve ben bundan çok korkuyorum hamile kaldığında düşük riski var olduğu için ameliyat olmadan hpv16 cin 2'den kurtulan var mı varsa lütfen yazsın nasıl kurtuldu neler kullandı psikolojim çok kötü yardımına ihtiyacım var bir şey daha var fototrepi diye bir şey var bitkisel ürünlerle tedavi ediyorlar bağışıklığını güçlendiriyorlar ne kadar doğru bilmiyorum yarın onun için randevu aldım oraya gideceğim bilgisi olan varsa yazabilir bu konu hakkında Hakan Özkul diye bir doktor

Geçmiş olsun.Leep olup bebeği olan bi çok insan var.ilerlemeden leep olunursa daha yüzeysel parca cıkartılır gebelikde de hiç bi sorun olmaz.Önce sizin sağlıgınız

Merhabalar HPV 16 pozitif c 2 teşhisi konuldu bunun için leep olmam gerekiyormuş ve ben bundan çok korkuyorum hamile kaldığında düşük riski var olduğu için ameliyat olmadan hpv16 cin 2'den kurtulan var mı varsa lütfen yazsın nasıl kurtuldu neler kullandı psikolojim çok kötü yardımına ihtiyacım var bir şey daha var fototrepi diye bir şey var bitkisel ürünlerle tedavi ediyorlar bağışıklığını güçlendiriyorlar ne kadar doğru bilmiyorum yarın onun için randevu aldım oraya gideceğim bilgisi olan varsa yazabilir bu konu hakkında Hakan Özkul diye bir doktor
Merhaba fitoterapiyi ben de merak ediyorum. Gorusebildiniz mi? Neler onerdi? Ben de hpv 17 pozitifim maalesef

Merhaba evet görüştüm bitkisel ürünler verdi 3 ay kulanmam gerktigini söyledi aktardan da bazı bitki çayları önerdi ısıran otu Melisa çayı gibi
Hpv 17 yazmisim klavye hatasi pardon. 16 pozitifim 🥺
Peki kullanicak misiniz? Yorumlari ne oldu hpv konusunda merak ediyorum da.

Hpv 17 yazmisim klavye hatasi pardon. 16 pozitifim 🥺
Peki kullanicak misiniz? Yorumlari ne oldu hpv konusunda merak ediyorum da.
Evet kulaniyorum şuan onların yorum iylesicegime inanmam urunleri kulanmam amlyat son nokta olması gerek diyor fototerapi doktoru Ozan tedavi yakma işlemi oncelik olması gerek diyor Kadindoguma gidip bunları arastrmami söyledi simdilik gitmedik netten araştırdım kadarıyla Ozan işlemi biraz pahalı bir işlem sanrim sigorta da karşılamıyor devlette

Evet kulaniyorum şuan onların yorum iylesicegime inanmam urunleri kulanmam amlyat son nokta olması gerek diyor fototerapi doktoru Ozan tedavi yakma işlemi oncelik olması gerek diyor Kadindoguma gidip bunları arastrmami söyledi simdilik gitmedik netten araştırdım kadarıyla Ozan işlemi biraz pahalı bir işlem sanrim sigorta da karşılamıyor devlette
Siz neler yaptınız nereye başvurdunuz ne yapmayai dusuniyirsunuz

Siz neler yaptınız nereye başvurdunuz ne yapmayai dusuniyirsunuz
Benim hpv 16 cin 1
Su an beklemeyi onerdi doktor, dolayisiyla bagisikligimi destekleyerek 6 ay beklicem. Sonrasinda umarim cin1 geriler. Ozon ve yakma dediniz ama onlar sigiller icin degil mi? 16 da sigil olmuyor diye biliyorum. Sizde sigil mi var?

Benim hpv 16 cin 1
Su an beklemeyi onerdi doktor, dolayisiyla bagisikligimi destekleyerek 6 ay beklicem. Sonrasinda umarim cin1 geriler. Ozon ve yakma dediniz ama onlar sigiller icin degil mi? 16 da sigil olmuyor diye biliyorum. Sizde sigil mi var?
Yok sigil fototerapi doktoro öyle söyledi ozon siğil olunca mi veriliyor detaylı araştırmadım bi kadın doğuma gitmem lazım bilgi almak için

Benim hpv 16 cin 1
Size jel vermedi mi defnegil cin 1 kere o Jeli veroyorlar banda verdi aşi verdi mi size oldunuz mu

Ben cin3 den amliyt oldum korkmayın gebe kalabiliyorsunuz. :)) düşük riski doğum riski ne alaka ya duyulanlara inanmayın. Çevremzden doğan çocuklar neyin nesi.

Merhaba. Fitoterapi için nereye gittiniz acaba? Hpv 52 ve 66 değerlerim pozitif smear testim de ascus olunca kolposkopi yapıldı raporumu bugün aldım ama doktorum olmadığı için gösteremedim raporda da 3 biyopsi örneğine HSIL yani yüksek dereceli intraepitelyal lezyon yazılmış bir biyopsi için de düşük dereceli yazılmış yeni evli sayılırım ve çocuğum yok süreç gözümü korkutuyor

Merhaba. Fitoterapi için nereye gittiniz acaba? Hpv 52 ve 66 değerlerim pozitif smear testim de ascus olunca kolposkopi yapıldı raporumu bugün aldım ama doktorum olmadığı için gösteremedim raporda da 3 biyopsi örneğine HSIL yani yüksek dereceli intraepitelyal lezyon yazılmış bir biyopsi için de düşük dereceli yazılmış yeni evli sayılırım ve çocuğum yok süreç gözümü korkutuyor
Merhaba ben Hakan ozkula gittim istabul Florya da yeri siz nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama biraz pahalı onu da soylim ben gittim umarım verdim paraya değer 3 ay kullanacim insan çaresiz kalınca nereye bas vuracağını şaşırıyor cok geçmiş olsun 🌼

Leep dediği ince bir sıyırma ve doku kendini yeniliyor. Düşünün dizimiz yara olduğunda kendş yüzeyini tamamlıyor ama izi kalıyor. Leepte böyle bir işlem. İzi olacak ama Epitel hücreler kendini tamamlayacak büyük ölçüde. Zaten hamilelikte sıkıntı olacak olursa doktor kontrol edip onu engelliyorlar.

Kızım cin 3 tü ve iki kere leep oldu. İkinci leep te cerrahi sınırları negatif geldi. Şimdi takip olucak. Mutlaka leep olmalısınız. Biz hiç tereddüt etmedik. O lezyonlar ordan alınmadıkça hiç.bir bitkisel tedavi onları yok edemez. Gebelikte de leep sorun oluşturmaz. Geçmiş olsun🙏

Kızım cin 3 tü ve iki kere leep oldu. İkinci leep te cerrahi sınırları negatif geldi. Şimdi takip olucak. Mutlaka leep olmalısınız. Biz hiç tereddüt etmedik. O lezyonlar ordan alınmadıkça hiç.bir bitkisel tedavi onları yok edemez. Gebelikte de leep sorun oluşturmaz. Geçmiş olsun🙏
Tesekkur ederim 🙏cvp yazdığınız için çok sağolun gerçekten kafayı yemek üzereyim artık

Tesekkur ederim 🙏cvp yazdığınız için çok sağolun gerçekten kafayı yemek üzereyim artık
Merhaba yeni leep oldum. Doktor cin3 olan kısmı çıkardı ve cin 1 olan iki küçük bölgeyide yakmış. Şimdi sınırların temiz gelmesini bekliyorum. Sizde bence biran önce tedaviyi olun, ben çok sağlıklı ve dengeli yaşayan biriyim ama süreç bende ilerlemiş.

Merhaba yeni leep oldum. Doktor cin3 olan kısmı çıkardı ve cin 1 olan iki küçük bölgeyide yakmış. Şimdi sınırların temiz gelmesini bekliyorum. Sizde bence biran önce tedaviyi olun, ben çok sağlıklı ve dengeli yaşayan biriyim ama süreç bende ilerlemiş.

Çok teşekkür ederim evet beslenmeyle filan olacak gibi değil fitoterapi Dr gittim bazı bitkisel takviye ilaçları kulaniyorum ama olucak gibi degil gözüküyor

Back
X