- 20 Mart 2016
- 51
- 4
- 86
- 38
Selam arkadaşlar,
rutin kontrollerimde hpv 16 pozitif oldugumu ögrendim kolposkopi ve patoloji sonucu cin 1 tanısı kondu ayrıca rahimde enfeksiyon ve rahin duvarı kalınlaşması da varmıs. Velp diye bir ilaca başladım doktorum yazdı bagısıklığıda takviyeler ile desteklemeye calısıyorum. Sizlerin fikrini alacağım asıl konu sol kasıgımda bir sertlik var küçük misket gibi arada sancı yapıyor yada ufacık sızlıyor , lenf bezi olabilir diye düşünüyorum ama daha önce lenf bezim şişmişti havuzdan mantar kapmıstım şimdiki ise daha farklı sert ve rahatsız edici bir sızlaması var acaba böyle bir durum yaşayan varmı.Doktora gideceğim tekrar fakat artık cok sıkıldım bu sene vajınamın başına gelmeyen kalmadı gerçekten ruhen ve bedenen yoruldum
 gerçekten ruhen ve bedenen yoruldum

rutin kontrollerimde hpv 16 pozitif oldugumu ögrendim kolposkopi ve patoloji sonucu cin 1 tanısı kondu ayrıca rahimde enfeksiyon ve rahin duvarı kalınlaşması da varmıs. Velp diye bir ilaca başladım doktorum yazdı bagısıklığıda takviyeler ile desteklemeye calısıyorum. Sizlerin fikrini alacağım asıl konu sol kasıgımda bir sertlik var küçük misket gibi arada sancı yapıyor yada ufacık sızlıyor , lenf bezi olabilir diye düşünüyorum ama daha önce lenf bezim şişmişti havuzdan mantar kapmıstım şimdiki ise daha farklı sert ve rahatsız edici bir sızlaması var acaba böyle bir durum yaşayan varmı.Doktora gideceğim tekrar fakat artık cok sıkıldım bu sene vajınamın başına gelmeyen kalmadı

kronik serviks var (  kolkoskopi biyopsi sonucu çıkmıştı ) cuma günü bende doktora gideceğim, size bugün ultrason ile baktı mı peki doktorunuz? Ve Antibiyotik tedavisi mi verdi?
 kronik serviks var (  kolkoskopi biyopsi sonucu çıkmıştı ) cuma günü bende doktora gideceğim, size bugün ultrason ile baktı mı peki doktorunuz? Ve Antibiyotik tedavisi mi verdi? 

sonuc olarak bacımsu ben bır hafta bekleyecegım sonra devam eden bir agrı olursa başka bir hastaneye gidecegim
 sonuc olarak bacımsu ben bır hafta bekleyecegım sonra devam eden bir agrı olursa başka bir hastaneye gidecegim