Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben smear da öğrendim. Senelik smear veriyorum. Dr bu gecmese de takibi önemli dedi. Üstüne 2 doğum yaptım. Sıkıntım yok çok şükür. Sizin belirtiniz neydiki
Şu alı olayını bende oldum ama ilk çıktıgında olmustum ben. Daha denemeleri yapılıyordu. Sonra patolojik yaptı bende. Kitle olusturdu Ben öyle düşünüyorum. Çünkü arastırdıgımda aşı yan etkilerinde yazdığını okudum. Ama o zaman sene 2010 Suan aşıyı deseler olmazdım.
Kızlar merhaba bu konu bugün canım annemin başına geldi annem 46 yaşında hpv tip 16 doktor kanser riski düşük bi bakalm dedi ama bizi rahatlatmak için dedini düşünüyorum çünkü internette hpvnin en yüksek tipi ve %70 civarda kansere yol açtığıni okudum iki gözüm iki çeşme ağlıyorum annemi kaybetmek dünyanın en kotü düşüncesi bu 16 tipin gerçekten kanser yapma olasılığı bu kadar yüksek mi nolur cevaplarınızı esirgemeyin Allah rızası için
Tekrar merhaba herkese Allaha şükür herşey temiz çıktı kanser taraması smear negatif geldi hpv 16 pozitif hala umarım onuda atlatcaz :) herkese teşekkür ederim çok güzel morel verdiniz
Ben geçirdim atlattım üstüne hamile kaldım bebeğimi sağsalim normal doğumla doğurdum . Çok sağlıklı .en önemlisi iyi bir doktor bulmak bir kerede temizlerse annenizde multivitamin multimineral desteğine başlAyın ben öyle yaptım. Bir daha geri gelmiyor. Allahım yardımcınız olsun. Gelse bile yine aynı işlemyapılıyor. İhmal etmez yılda bir kontrolünü yaptırır negatif olana kadar.