• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV 16

dfne22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2025
14
2
1
32
Merhaba Hpv 16 kolposkopi biyopsi yapıldı sonuç kronik aktif servisit 1 sene sonra kontrol dedi doktor yaşayanlar varsa böyle bir durum tedavi süreci nasıl ilerliyor?

kızlar kronik servisit için ne yapmak gerekiyor. bende hpv 16 cın1 ve kronik servisit çıktı. dr takip dedi 6 ay sonra ama kronik servisit için ne yapmam gerekiyor birşey demedi.

Bu durumu sıkıntılı görmüyor sanırım drlar
kronik servisit olunca hpv ilerliyor gibi birşeyler okumuştum korkuyorum
Genelde hpvsi ilerleyenlerin hepsinde kronık servisit var.Ama dün özellikle sordum hpv den kaynaklı tedavi uygulamıyoruz dedi.Bende cin1 ken yoktu servisit cin gidince servisit çıkmasıda ayrı tuhaf .Arkadasın biri özele gitmiş onun servisitine ilac yazmıs ordaki doktor.Anlamıyorum sistemi

Genelde hpvsi ilerleyenlerin hepsinde kronık servisit var.Ama dün özellikle sordum hpv den kaynaklı tedavi uygulamıyoruz dedi.Bende cin1 ken yoktu servisit cin gidince servisit çıkmasıda ayrı tuhaf .Arkadasın biri özele gitmiş onun servisitine ilac yazmıs ordaki doktor.Anlamıyorum sistemi
Buda risk o zaman. c1 diye sevinemiyorum bende ilerleme olur diye . servisit için çözüm lazım o zaman :(

Merhaba Hpv 16 kolposkopi biyopsi yapıldı sonuç kronik aktif servisit 1 sene sonra kontrol dedi doktor yaşayanlar varsa böyle bir durum tedavi süreci nasıl ilerliyor?
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun.Bende Hpv 16 tanısı aldım 2 ay önce.Jinekolog onkologa gittim kolposkopi yapıldı ve parça alındı hücresel bozulmam vardı maalesef.Sonuçlarım 1 hafta sonra temiz dedi doktorum ve raporda şöyle yazıyordu.kronik endoservisit sizin yazdığınızla aynı mı bilmiyorum ama bana da doktor normal dedi ve 6 ay sonra kontrol dedi.İlk doz aşımı oldum.1 tane hap ve fitil vermişti sadece 1 hafta kullan dedi

Back
X