döner tabiiMerhabalar,
HPV 16+ pozitif olanlar, zamanla bu negatife döner mi?
Öncelikle merhaba bende hpv16+ hastlağına sahibim kolposkopi yaptırdınız mı?yaptırmadıysanız da lütfen en yakın zamanda yaptırırın cok önemli cin seviyesi için ve negatif oluyor evet birçok şey okudım ben leep ameliyatı da oldum haftaya test vermeye tekrar gidicem lütfen sağlığınıza yediğinizie içtiğinize dikkat edin çok geçmiş olsunMerhabalar,
HPV 16+ pozitif olanlar, zamanla bu negatife döner mi?
merhaba kolposkopi yaptırdım. orda temiz bir sonuç çıkmadı biyopsi yapılacakmışÖncelikle merhaba bende hpv16+ hastlağına sahibim kolposkopi yaptırdınız mı?yaptırmadıysanız da lütfen en yakın zamanda yaptırırın cok önemli cin seviyesi için ve negatif oluyor evet birçok şey okudım ben leep ameliyatı da oldum haftaya test vermeye tekrar gidicem lütfen sağlığınıza yediğinizie içtiğinize dikkat edin çok geçmiş olsun
aşını olmuş muydun ? önemli olan bir çok tiplere karşı koruma sağlıyorMerhabalar bende ekim sonunda Hpv 18 olduğumu öğrendim smearım da ascustu. Hemen doktor arayışına girdim özelde kolposkopi oldum. Doktor işlem esnasında direk cin2 leep yapalım dedi ve yapıldı patolojide cin2 yle uyumlu geldi ve cerrahi sınırlar negatifti. 6 ay sonra kontrol önerdi mayısta smearım temiz geldi ama Hpv bakılmadı. Evli değilim bu süreçte hiç cinsellik yaşamadım. Şuan yeni bi ilişkim var ve ne yapmam gerekli hiç bilmiyorum. Tekrar aynı şeyin olmasından korkuyorum.
Evet ben öğrenir öğrenmez ilk dozumu leepten sonra 2.dozumu oldum 3.cünün xamanını bekliyorumaşını olmuş muydun ? önemli olan bir çok tiplere karşı koruma sağlıyor
Aşı oldunuz mu?korunarak iliski yapmanızı öneriyorlar doktorlar aşı da oldukça koruyor zatenMerhabalar bende ekim sonunda Hpv 18 olduğumu öğrendim smearım da ascustu. Hemen doktor arayışına girdim özelde kolposkopi oldum. Doktor işlem esnasında direk cin2 leep yapalım dedi ve yapıldı patolojide cin2 yle uyumlu geldi ve cerrahi sınırlar negatifti. 6 ay sonra kontrol önerdi mayısta smearım temiz geldi ama Hpv bakılmadı. Evli değilim bu süreçte hiç cinsellik yaşamadım. Şuan yeni bi ilişkim var ve ne yapmam gerekli hiç bilmiyorum. Tekrar aynı şeyin olmasından korkuyorum.
Bence tamamen sorunların geçene kadar cinsel birliktelik yaşamamalısın. Kondomun yüzde yüz koruyuculuğu yok. Kendini tekrar tehlikeye atmamalısın :)aşını olmuş muydun ? önemli olan bir çok tiplere karşı koruma sağlıyor
Merhaba,Aşı oldunuz mu?korunarak iliski yapmanızı öneriyorlar doktorlar aşı da oldukça koruyor zaten
Evet 3 dozumu da tamamladımaşını olmuş muydun ? önemli olan bir çok tiplere karşı koruma sağlıyor
Aşınız varmıydı pekiMerhaba,
Prezervatifsiz asla 1 kere bile ilişkim olmamasına rağmen hpv 16 pozitifim :)
Lütfen güvenmeyin prezervatife..
Malesef hiç bilgim yoktuAşınız varmıydı peki
Şuan sürecin nasıl ilerliyor? Biyopsi yapıldı mıMalesef hiç bilgim yoktu
Gözünüz aydın olsun. Hangi vitaminleri kullandınız ve kolposkopi sonucunuz neydi ?Hpv 16,31 le pozitiften negatife döndüm.
Kolposkopim yapıldı.Aşımıı oldum verilen vitaminleri kullandım.Bir yıl sonraki kontrolümde bütün tetkiklerim negatifdi.Gergin başladığım bu süreçte Doktorum Hülya Toklucunun çok büyük desteğini
Pap max deflagyn ve omepa vm kullandım aşımı oldum sigara bıraktım prezervatif kullandım diyetime çok dikkat ettim uykumu düzenledim ve haftada en az 3 gün yürüyüş yaptım kolposkopi sonucum cın 1 geldiGözünüz aydın olsun. Hangi vitaminleri kullandınız ve kolposkopi sonucunuz neydi ?
Ne kadar sürede negatife dondunuz acaba kolposkopi sonucumda şüpheli alanların olduğu için biyopsi yapılacak. Evli değilim çocuk sahibş olmak istiyorum bu durum ben çok tedirgin ediyorHpv 16,31 le pozitiften negatife döndüm.
Kolposkopim yapıldı.Aşımıı oldum verilen vitaminleri kullandım.Bir yıl sonraki kontrolümde bütün tetkiklerim negatifdi.Gergin başladığım bu süreçte Doktorum Hülya Toklucunun çok büyük desteğini gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?