Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Geçmiş olsun.Benzer durum yaşayan birçok kişi var. özellikle 20’li yaşlarda, ileride çocuk sahibi olmayı düşünen kadınlarda bazı doktorlar, lezyonun yeri ve kolposkopi bulguları uygunsa LEEP yerine kriyoterapiyi tercih edebiliyor.çünkü leep işleminde rahim ağzından doku alınıyor ve bu doku gebelikle önem taşıdığı için hassasiyet gösteriliyor. Yani bu öneri alışılmadık bir durum değil. Ancak bu karar sadece yaşa göre verilmiyor; CIN’in derecesi, lezyonun rahim ağzındaki yaygınlığı, tamamının görülebilmesi ve doktorun değerlendirmesi de çok önemli. Bu nedenle başka bir hastaya LEEP önerilirken, sana kriyoterapi önerilmiş olması tek başına yanlış olduğu anlamına gelmez. İçin rahat etmiyorsa, jinekolojik onkoloji alanında ikinci bir görüş alman da faydalı olabilir.merhaba 26 yaşındayım. hpv 16 pozitif cin 1 cin 2 çıktım. doktorum yaşımdan ötürü leep değil kriyoterapi uygularım dedi. benim yaşlarımda olup böyle bir öneri ile gelen doktorlar oldu mu size karşı.benzer durum yaşayanlar yazarsa çok sevinirim
teşekkür ederim, araştırdım leepte doğumla alakalı olabilecek şeyleri biliyorum. fakat leepte başarı oranı kriyoterapi ye göre daha yüksekmiş. leepte cerrahi sınırların temizlenip temizlenmediğini tekrar biyopside görebilirken kriyoterapide böyle bir şey mümkün olmuyormuş. leep olan kadınların da iyileşmesi yüzdelik oranla daha fazla yabancı bir makalede araştırıp okudum. yârın doktora gideceğim zaten ona da söyleyeceğim soru işaretlerimi. kendisi izmir ege üniversitesi bölüm başkanı profesör doktoru alanında uzman olduğunu düşündüğüm için ona gidiyorum. ama 23 24 yaşlarındaki kadınlara bile leep yapıldığını okudum bu platformda. bu yüzden kafam karıştı. aynı şeyleri yaşayan varsa görüşlerini duymak iyi olurdu diye bu konuyu açtım. size de teşekkür ederimMerhaba. Geçmiş olsun.Benzer durum yaşayan birçok kişi var. özellikle 20’li yaşlarda, ileride çocuk sahibi olmayı düşünen kadınlarda bazı doktorlar, lezyonun yeri ve kolposkopi bulguları uygunsa LEEP yerine kriyoterapiyi tercih edebiliyor.çünkü leep işleminde rahim ağzından doku alınıyor ve bu doku gebelikle önem taşıdığı için hassasiyet gösteriliyor. Yani bu öneri alışılmadık bir durum değil. Ancak bu karar sadece yaşa göre verilmiyor; CIN’in derecesi, lezyonun rahim ağzındaki yaygınlığı, tamamının görülebilmesi ve doktorun değerlendirmesi de çok önemli. Bu nedenle başka bir hastaya LEEP önerilirken, sana kriyoterapi önerilmiş olması tek başına yanlış olduğu anlamına gelmez. İçin rahat etmiyorsa, jinekolojik onkoloji alanında ikinci bir görüş alman da faydalı olabilir.
Gittiğiniz hastane ve doktorunuz gayet iyi, umarım tez zamanda güzel haberlerinizi alırız.teşekkür ederim, araştırdım leepte doğumla alakalı olabilecek şeyleri biliyorum. fakat leepte başarı oranı kriyoterapi ye göre daha yüksekmiş. leepte cerrahi sınırların temizlenip temizlenmediğini tekrar biyopside görebilirken kriyoterapide böyle bir şey mümkün olmuyormuş. leep olan kadınların da iyileşmesi yüzdelik oranla daha fazla yabancı bir makalede araştırıp okudum. yârın doktora gideceğim zaten ona da söyleyeceğim soru işaretlerimi. kendisi izmir ege üniversitesi bölüm başkanı profesör doktoru alanında uzman olduğunu düşündüğüm için ona gidiyorum. ama 23 24 yaşlarındaki kadınlara bile leep yapıldığını okudum bu platformda. bu yüzden kafam karıştı. aynı şeyleri yaşayan varsa görüşlerini duymak iyi olurdu diye bu konuyu açtım. size de teşekkür ederim
Smeeriniz temiz mi cıktımerhaba 26 yaşındayım. hpv 16 pozitif cin 1 cin 2 çıktım. doktorum yaşımdan ötürü leep değil kriyoterapi uygularım dedi. benim yaşlarımda olup böyle bir öneri ile gelen doktorlar oldu mu size karşı.benzer durum yaşayanlar yazarsa çok sevinirim
smear her zaman temizdiSmeeriniz temiz mi cıktı
Benimde aynı temiz hpv pozitif kolposkopi oldm bende cin1 nerde cıktı sizde kolposkopide mismear her zaman temizdi
Sizin tip kaç ve yaşınız ? Sigara kullanıyor musunuz, düzenli kontrol oluyor muydunuzBenimde aynı temiz hpv pozitif kolposkopi oldm bende cin1 nerde cıktı sizde kolposkopide mi
Tip yazmıyo bende yüksek risklilerden biri diyor tip yapmamıslar 32 yaşındaym sigara hiç kullanmadımSizin tip kaç ve yaşınız ? Sigara kullanıyor musunuz, düzenli kontrol oluyor muydunuz
Benimde aynı temiz hpv pozitif kolposkopi oldm bende cin1 nerde cıktı sizde kolposkopide mi
kolposkopi tabiiBenimde aynı temiz hpv pozitif kolposkopi oldm bende cin1 nerde cıktı sizde kolposkopide mi