• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV 18

Altan8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba 27 yaşındayım 2 ay önce Hpv tip 18 olduğumu öğrendim. Bu süreçte yalnız kalmak istemiyorum o yüzden benim ile aynı durumda olan yada bu durumu yaşamış ve edindiği tecrübeleri paylaşmak isteyenlere bu konuya davet ediyorum. Birlikten kuvvet doğar hanımlar neler yapabiliriz.

Merhaba 27 yaşındayım 2 ay önce Hpv tip 18 olduğumu öğrendim. Bu süreçte yalnız kalmak istemiyorum o yüzden benim ile aynı durumda olan yada bu durumu yaşamış ve edindiği tecrübeleri paylaşmak isteyenlere bu konuya davet ediyorum. Birlikten kuvvet doğar hanımlar neler yapabiliriz.
Çok geçmiş olsunnnn. Bende 1 ay önce öğrendim. Bu süreçte sigara kullanıyorsanız bırakmak çok önemli imiş. Sağlıklı beslenme ve spor. Uyku düzeni. kesinlikle bağışıklık güçlendirme ile ilgili aslında. Ahcc kullanmayı da düşünebilirsiniz.

Nasıl belirti oldu acaba sizde? ben de geçirdim ama ne sigarayı bıraktım ne uykuyu düzene soktum böyle yorumlar görünce ben çok mu rahat davranıyorum diyorum
Çok geçmiş olsunnnn. Bende 1 ay önce öğrendim. Bu süreçte sigara kullanıyorsanız bırakmak çok önemli imiş. Sağlıklı beslenme ve spor. Uyku düzeni. kesinlikle bağışıklık güçlendirme ile ilgili aslında. Ahcc kullanmayı da düşünebilirsiniz.

Sizin nasıl belirtisi oldu acaba nasıl öğrendiniz

Nasıl belirti oldu acaba sizde? ben de geçirdim ama ne sigarayı bıraktım ne uykuyu düzene soktum böyle yorumlar görünce ben çok mu rahat davranıyorum diyorum
Çok fazla akıntım vardı geçmek bilmeyen kokulu kokusuz vs. Aslında bunun için gitmiştim gitmişken diğer testleride yaptırınca tesadüfen öğrendim diyebilirim. Arkadaşım olan deneyimli bir doktor hiç yokmuş gibi stres yapmadan yaşıcaksın dedi. Aslında bende çok üstünde düşmüyorum ama her sabah kefir içiyorum, gün içinde yeşil çay, alkol kesinlikle bıraktım. Sigara içmiyorum iqos iciyorum maaledef. Spora basladım ve Ahcc aldım ona başladım açıkcası.

Çok fazla akıntım vardı geçmek bilmeyen kokulu kokusuz vs. Aslında bunun için gitmiştim gitmişken diğer testleride yaptırınca tesadüfen öğrendim diyebilirim. Arkadaşım olan deneyimli bir doktor hiç yokmuş gibi stres yapmadan yaşıcaksın dedi. Aslında bende çok üstünde düşmüyorum ama her sabah kefir içiyorum, gün içinde yeşil çay, alkol kesinlikle bıraktım. Sigara içmiyorum iqos iciyorum maaledef. Spora basladım ve Ahcc aldım ona başladım açıkcası.
Benimki biraz negatife döndürme takıntısı oldu:)))

ben de ahcc kullandım akbinde negatife döndü şimdi her yıl veriyorum test yakın zamanda tekrar vereceğim. Yapay zekaya sorduğumda sigaradan farkı olmadığını söylemişti o tip ürünlerin ben tamamen bırakmak istiyorum aslında ama nasıl olacak bilmiyorum hepimize geçmiş olsun

ben de ahcc kullandım akbinde negatife döndü şimdi her yıl veriyorum test yakın zamanda tekrar vereceğim. Yapay zekaya sorduğumda sigaradan farkı olmadığını söylemişti o tip ürünlerin ben tamamen bırakmak istiyorum aslında ama nasıl olacak bilmiyorum hepimize geçmiş olsun
Hangi marka kullandınız

Benim 3 yıl oldu o yüzden hatırlayamadım markasını
Merhaba,3 yıldır negatif olduğunuzu okudum yorumunuzda, Bu 3 yıllık süreçte kaçıncı hpv testinizi oldunuz?
Evlimisiniz,cinsellik konusunda nasıl dikkat ettiniz?
3 yıllık süreçte hâlâ bağışıklığınız için dikkat ediyormusunuz beslenmenize?
Hpv kaptığınız kişiylemi berabersiniz şuan?
Cinsellik olup olmadığını bilmiyorum ama olduğunu varsayarak sordum bunları,Kondom + boxerlamı korundunuz?

Benim 3 yıl oldu o yüzden hatırlayamadım markasını
siteye hala girmeniz güzel ama hpv o kadar psikolojimi bozmuşki,3 yıldır negatif ama neden burda acaba problem mi yaşıyor kurtuluş yokmu diye huzursuz oldum

Merhaba,3 yıldır negatif olduğunuzu okudum yorumunuzda, Bu 3 yıllık süreçte kaçıncı hpv testinizi oldunuz?
Evlimisiniz,cinsellik konusunda nasıl dikkat ettiniz?
3 yıllık süreçte hâlâ bağışıklığınız için dikkat ediyormusunuz beslenmenize?
Hpv kaptığınız kişiylemi berabersiniz şuan?
Cinsellik olup olmadığını bilmiyorum ama olduğunu varsayarak sordum bunları,Kondom + boxerlamı korundunuz?
Evet evlendiğim eşimden kaptım malesef. Bende siğil çıktı siğiller yakıldı bu sırada doktorun verdiği ilacı kullandım tekrar test verdiğimde negatife dönmüştü. Doktorlar cinsellik konusunda hiç bir yasak koymadı her yıl düzenli smear ve hpv testi yaptırıyorum takviyeler kullnıyorum c vitamini omega 3 gibi bunları genel sağlığım için alıyorım bu yıl yakın zamanda tekrar test vereceğim.

Evet evlendiğim eşimden kaptım malesef. Bende siğil çıktı siğiller yakıldı bu sırada doktorun verdiği ilacı kullandım tekrar test verdiğimde negatife dönmüştü. Doktorlar cinsellik konusunda hiç bir yasak koymadı her yıl düzenli smear ve hpv testi yaptırıyorum takviyeler kullnıyorum c vitamini omega 3 gibi bunları genel sağlığım için alıyorım bu yıl yakın zamanda tekrar test vereceğim.
Eşiniz siğil yaktırdımı hiç?
Sizin siğilleriniz yakıldıktan sonra tekrar ettimi?
Pozitifken ve siğil yakıldıktan sonra cinsellik yaşadınızmı?
Hpv yi öğrendiniz ve ne kadar süre sonra negatif oldunuz?
Kusura bakmayın oral ilişki yaşanıyormu eşinizle aranızda?

Teşekkür ederğm cevap verdiğiniz için

Eşiniz siğil yaktırdımı hiç?
Sizin siğilleriniz yakıldıktan sonra tekrar ettimi?
Pozitifken ve siğil yakıldıktan sonra cinsellik yaşadınızmı?
Hpv yi öğrendiniz ve ne kadar süre sonra negatif oldunuz?
Kusura bakmayın oral ilişki yaşanıyormu eşinizle aranızda?
evet ikimizde de synı anda çıktı ve yakıldı tekrar da etmedi çok şükür. Doktor hiç bir yasak getirmedi oral ilişkide dahil. Ne kadsr süre olduğunu hatırlamıyorum şu an ama 2. Testim negatifti.

Ahcc nasıl bir şey her tip hpv kulannablir mi?

Ben tesadüf öğrendim. Genital akıntım için gitmiştim o sırada test yaptırmıştım orada öğrendim. Doktor tavsiye verdi. Şuan ilaçlarımı kullanıyorum tedavimi görüyorum. Bu süreçte benim gibi olan kadınlardan destek ve yorum almak istiyorum

Merhaba bende de aynı tip ve başka yüksek tipler var . Doktor size ecc yani rahim ağzından biyopsi önerdi mi acaba

Hpv nin hangi türüyrdü sadece siğil mi cıktı

Back
X