hpv 45 pozitif

Okuduklarıma dayanarak söyleyebilirim hsv-2 virüsü kan tathlili

çalışıyorum istanbulda yaşıyorum ve bunlar karşılansa bile bilmiyorum nasıl olucak,hpv uyuyup canlanacak,uyuyup canlanacak her seferinde,negatif olduğumuzda sevinmemin ne anlamı varki
Hayır öyle bir durum yok, benim halam 20 yıl önce yakalanmıştı, bir daha tekrarlamadı.

Hayır öyle bir durum yok, benim halam 20 yıl önce yakalanmıştı, bir daha tekrarlamadı.
Bir üye bu soruma evet demişti,her seferinde rahım ağzı kesilecek,biyopsi vs 😞
Bilgehan bilge diye bir doktor var,instagramda denk geldim videosuna,hpv yüzde yüz tedavisi olan bir hastalık,hpv aşısı yaptırmayın vs diyordu,hpv aşısı ile ilgili çok olumsuz şeylerde okudum ama mecbur yaptırıcam,eğer ölmez sağ kalırsam,tedavisi olduğunu sanmıyorum ama bir ümit, görüşme imkanım olursa kendisine sormam istiyorum tedavisini,

Halanız kolkoskopi,hpv testi yaptırmışmıydı,hpv tipi kaçtı,biyopsi,leep,konizasyon işlemi,operasyon geçirdimi acaba? Çok soru soruyorum farkındayım üzgünüm
20 yıl önce tiplendirme testi yokmuş, sadece pozitif olduğunu belirleyebilmişler, zaten siğil ile belirti verince doktora gitmişti hemen.
Hayır leep konizasyon işlemi olmadı, şimdi bir oğlu var.

20 yıl önce tiplendirme testi yokmuş, sadece pozitif olduğunu belirleyebilmişler, zaten siğil ile belirti verince doktora gitmişti hemen.
Şuan canımın derdine düştüm aslında çocuğum olmasada olur diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış düşünüyor olabilirim,beni korkutan şey sürekli ameliyatmı olucaz,leep,konizasyon,siğil vajina dışına çıktı yaktırdık diyelim,vajina içindeki siğil yada siğiller için ne yapıcaz,en etkili yöntem yakmakmış,vajina içi nasıl yakılacak nasıl iyileşecek,krem etkili değilmiş,vajina içindekileri nasıl geçirecek,farkında olup olmadığımız siğiller çıkacaktır illaki,aşı olsak bile bu karşı tarafa bulaşacakmı,doktorların her kadın yada erkek hayatlarının bir döneminde hpv ye yakalanacak derken kastettiği hpv türü basit olan elde ayakta çıkanlarmıdır yoksa genital hpv yi kastediyorlar anlamadım,hpv de hiv gibi tehlikeli bir hastalıkmıdır,hivin çözümü yok hpv ninde yok aynı anlama gelmiyormu bu,kaç insan hpv olmuştur,ne kadar yaygındır,normal karşılanmalı mı bu durum bir sürü soru var kafamda,benim hivli aids li insanlardan ne farkım var şimdi sürekli bunu düşünüyorum

Sürekli genital kısma iğne vurdurup lokal anesteziyle yaktırmak ne kadar acılıdır,anüse doğru çıktı diyelim iğne ne kadar acılıdır düşündükçe kahroluyorum,cüzzam olsam bu kadar üzülmezdim herhalde en azından cinsel yolla bulaşan hastalık değil,şimdi damgalanmış gibi hissediyorum

Şunu merak ettim eşinden bulaşmıştı,halanıza,bu durumda önlem aldılarmı,siville nasıl mücadele ettiler

Şunu merak ettim eşinden bulaşmıştı,halanıza,bu durumda önlem aldılarmı,siville nasıl mücadele ettiler
Siğiller çıktıkça yaktırdılar, uzun süre cinsel ilişki yaşamadılar. Ama siz halamı baz almayın, 20 yıl önce ki tedavi şekli daha farklıydı, güncele bakın.

Sürekli genital kısma iğne vurdurup lokal anesteziyle yaktırmak ne kadar acılıdır,anüse doğru çıktı diyelim iğne ne kadar acılıdır düşündükçe kahroluyorum,cüzzam olsam bu kadar üzülmezdim herhalde en azından cinsel yolla bulaşan hastalık değil,şimdi damgalanmış gibi hissediyorum
O siğilleri yaktırmazssınız içinde varolan virüs hastalığın ilerlemesine sebebiyet verir, o nedenle acil yaktırın lütfen. Hangi ildeydiniz siz?

Şuan canımın derdine düştüm aslında çocuğum olmasada olur diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış düşünüyor olabilirim,beni korkutan şey sürekli ameliyatmı olucaz,leep,konizasyon,siğil vajina dışına çıktı yaktırdık diyelim,vajina içindeki siğil yada siğiller için ne yapıcaz,en etkili yöntem yakmakmış,vajina içi nasıl yakılacak nasıl iyileşecek,krem etkili değilmiş,vajina içindekileri nasıl geçirecek,farkında olup olmadığımız siğiller çıkacaktır illaki,aşı olsak bile bu karşı tarafa bulaşacakmı,doktorların her kadın yada erkek hayatlarının bir döneminde hpv ye yakalanacak derken kastettiği hpv türü basit olan elde ayakta çıkanlarmıdır yoksa genital hpv yi kastediyorlar anlamadım,hpv de hiv gibi tehlikeli bir hastalıkmıdır,hivin çözümü yok hpv ninde yok aynı anlama gelmiyormu bu,kaç insan hpv olmuştur,ne kadar yaygındır,normal karşılanmalı mı bu durum bir sürü soru var kafamda,benim hivli aids li insanlardan ne farkım var şimdi sürekli bunu düşünüyorum
Ameliyat dediğiniz kolposkopi ile inceleyip rahim ağzından biyopsi alma işlemi ise, hayır sürekli biyopsi alınmaz, hekim sadece kolposkopi cihazı ile içeriyi inceler veya biyopsi veya smear alır, yani 6 ayda bir rahim ağzınızdan biyopsi alınacak diye bir kaide yok, sağlıklı da değil, ama 6 ayda bir muayene olmanız gerekli.

Leep işlemi için ise; cın2- cın3 seviyesine gelirse yine hekiminizin kararı ile leep konizasyon yapılabilir.

Hpv pozitiseniz aşıda olsanız, partnerinize bulaşır.

Hpv, hıv kadar tehlikeli bir hastalık değil, korkmayın.

Siğilleri hekim gördükçe yakar zaten, binlerce insan sürekli yaktırıyor, kafanız karışmasın.

Elde ve ayakta çıkan siğiller farklıdır, siğilin bir çok çeşidi mevcut, bizim burada bahsettiğimiz hpv virüsü ile gelip bulaşan içleri de hpv virüsü ile dolu olan genital siğillerdir.

Öncelikle sakin olun hiv ile lütfen kıyaslamayın ki onun bile çaresi var artık sürekli bunu düşünerek bulaştı mı bulaşacak mı siğil çıktı mı ilerledi mi ilerlemedi mi yaşayamazsınız hayat size zehir olur bu çaresi olan bir hastalık doktorlar inanın bunu önemsemiyorlar bile Jin onkoloji bölümüne gittiğinizde oradaki insanları görünce benimki dert mi diyorsunuz bir şekilde bunu vücudumuzdan atacağız bir yıl iki yıl ya da üç yıl bu süreçte kendimize iyi bakacağız cinsel hayatımızı düzenleyeceğiz HPV olup çocuk sahibi olan bir sürü insan var HPV taşıyan bir sürü insan var çoğu insan farkında değil ve farkında olmadan vücutlarından açıyorlar belki etrafınızda bir sürü HPV arkadaşınız var ama sizin haberiniz yok kimse kimseyle bir şey paylaşmıyor çok da utanılacak bir şey değil

Leep işleminden de korkmayın lütfen çok basit bir işlem hatta leep olanlar rahim ağzındaki virüs yükünü azalttıkları için daha hızlı negatif oluyor negatif olduktan sonra aşınızda varsa tehlikeli türlerin size bulaşma olasılığı yok evliyseniz bu süreçte eşinizle negatif olursa artık hiçbir risk kalmaz

Leep işleminden de korkmayın lütfen çok basit bir işlem hatta leep olanlar rahim ağzındaki virüs yükünü azalttıkları için daha hızlı negatif oluyor negatif olduktan sonra aşınızda varsa tehlikeli türlerin size bulaşma olasılığı yok evliyseniz bu süreçte eşinizle negatif olursa artık hiçbir risk kalma
Öncelikle sakin olun hiv ile lütfen kıyaslamayın ki onun bile çaresi var artık sürekli bunu düşünerek bulaştı mı bulaşacak mı siğil çıktı mı ilerledi mi ilerlemedi mi yaşayamazsınız hayat size zehir olur bu çaresi olan bir hastalık doktorlar inanın bunu önemsemiyorlar bile Jin onkoloji bölümüne gittiğinizde oradaki insanları görünce benimki dert mi diyorsunuz bir şekilde bunu vücudumuzdan atacağız bir yıl iki yıl ya da üç yıl bu süreçte kendimize iyi bakacağız cinsel hayatımızı düzenleyeceğiz HPV olup çocuk sahibi olan bir sürü insan var HPV taşıyan bir sürü insan var çoğu insan farkında değil ve farkında olmadan vücutlarından açıyorlar belki etrafınızda bir sürü HPV arkadaşınız var ama sizin haberiniz yok kimse kimseyle bir şey paylaşmıyor çok da utanılacak bir şey değil
Çpk teşekkür ederim,negatif olsak bile virüsün uyandığı zamanlar olacak o zaman her halükarda eşimizede geçecek ama

Merhaba benimde moralim çok. Bozuk çok ümitsizim,umutlu olamıyorum,bu virüs dudaktaki uçuk gibi sürekli çıkacak olması sürekli lokal anesteziyle yaktırma işlemi yaptırmak,rahim ağzına işlem yaptırmak bunlara nasıl dayanılır bilmiyorum,maddi ve manevi bununla baş edilebileceğini sanmıyorum,bağışıklığı güçlendirip negatif olsak bile daha sonra tekrar tekrar pozitif olmak tedaviler tabi yaptırabilirsek o tedavileri yani en ufak bir ümidim yok,yılda kaç kez dudağa uçuk çıkıyorsa oda o kadar kez pozitif olacak,moralini bozmak kesinlikle istemem ama psikolojik olarak çok kötüyüm şuan
Merhaba. Sizin hangi tip ve yenimi öğrendin. Tipi söylersen ona göre yorumlar daha net gelir.

Aslında dilimde kabarmalar oldu dalgalı dile benzedi sonra geçti,dilimin yüzeyinde balık pulu gibi minik deriye yapışık olmayan şeyler gördüm internette araştırırken hpv hiv verem gibi şeyler okuyunca dilimde hpv mi var diye doktor Murat Enöz gittim,gdolu gıdalardan olabiliyor dedi,dilimin önceki halini hiç hatırlamıyorum,insan ömründe kaç kere diline bakmıştır ki,benim gibi dili olan hastanız varmıydı dedim evet dedi,diş izi görüyorum kenarlarda,ağız boğaz temiz,gırtlakta ülser var dedi,ama kabarıklık hiç gitmedi kıllı dil sendromu bunuda yeni öğrendim internetten ona benziyor benim dil,devletede gittim aft var dedi,içime sinmeyince Murat enöze gittim

Back
X