hpv 45 pozitif

siğil ne onu bile bilmezdim,sonra vajinada kabarıklık farkettim 2 aydır,daha öncede vajinam öylemiydi bilmiyorum,2 tane,vajina girişine baktım aynadan baktığımda farketmedim telefonla çekince net sanki küçük kabarıklıklar var girişte

Canım dil için hiç korkma benim dilimde öyle. Kaç Dr gittim bilemezsin. Senelerdir bu şekilde ben kendi haline bıraktım. Vajina içinde kendi kendine nasıl teşhis koyuyorsun anlayamadım. Onun içinde doktora gitmedin mi. Seni çok evhamlı gördüm.

siğil ne onu bile bilmezdim,sonra vajinada kabarıklık farkettim 2 aydır,daha öncede vajinam öylemiydi bilmiyorum,2 tane,vajina girişine baktım aynadan baktığımda farketmedim telefonla çekince net sanki küçük kabarıklıklar var girişte yada daha önce öylemiydi vajinam anlamadım gidicem yakın zamanda doktora,eğer varsa hpv yada cin1-2-3 iyileşsin pozitifi duymayım,hergün çörek otu yiyip üstüne su sabahları 2-3 diş sarımsak yoğurt zerdeçal,karabiber sumak karıştırıp yiyorum, andız otu kaynatıp içiyorum varsada gitsin bitsin diye

Canım dil için hiç korkma benim dilimde öyle. Kaç Dr gittim bilemezsin. Senelerdir bu şekilde ben kendi haline bıraktım. Vajina içinde kendi kendine nasıl teşhis koyuyorsun anlayamadım. Onun içinde doktora gitmedin mi. Seni çok evhamlı gördüm.
Doktor ne dedi peki diliniz için

Doktor ne dedi peki diliniz için
Maalesef çok yaygınmış hpv. Doktorum her 2 kişiden birinde testler pozitif çıkıyor dedi. Eğer aşını olmadıysan olmanı tavsiye ederim.
Dilim için gittiğim doktorlar, vitaminsizlikten, diş çürüğü falan dediler. Ben artık uğraşmak istemediğim için bıraktım çözüm bulamadım çünkü.

Maalesef çok yaygınmış hpv. Doktorum her 2 kişiden birinde testler pozitif çıkıyor dedi. Eğer aşını olmadıysan olmanı tavsiye ederim.
Dilim için gittiğim doktorlar, vitaminsizlikten, diş çürüğü falan dediler. Ben artık uğraşmak istemediğim için bıraktım çözüm bulamadım çünkü.
Aşı olucam,bilgehan bilge var aşı olmayın yüzde yüz tedavisi var diye bir videosu vardı,o doktor istanbulda değil ama Online görüşme şansım olursa görüşmek istiyorum,Canan karatay da hpv aşısı olmayın diyor onunlada görüşmek istiyorum nasıl olucak bilmiyorum bakalım ama aşı kesin,siğillerden koruyacaksa aşı olurum,Biryandan korkuyorum aşıdan o ayrı,Canan karatay bu aşıdan felç olan bayan hastalarım oldu yurtdışından gelen diye okudum yada izledim yalan olmasın hatırladığım bu

Korkuyorum heran dilimizdede çıkacakmı,çıktıkça ameliyata mı yatıcaz nedir çok zor ben kimsede rastlamadım hpv konuşan bilinçli bir insan,yada genitalde siğil çıkan bahseden bir Allahın kulu olmadı çevremde,inşallah dedikleri gibidir vitaminsizlik,diş çürüğü,dili bizim gibi olan varsa zaten kafaya takmayız,

Korkuyorum heran dilimizdede çıkacakmı,çıktıkça ameliyata mı yatıcaz nedir çok zor ben kimsede rastlamadım hpv konuşan bilinçli bir insan,yada genitalde siğil çıkan bahseden bir Allahın kulu olmadı çevremde,inşallah dedikleri gibidir vitaminsizlik,diş çürüğü,dili bizim gibi olan varsa zaten kafaya takmayız,
İnan bu bahsedilecek bişey değil ki senşn kolay kolay söyleyeceğini düşünmüyorum bende hpv var siğil var diyecek. Maalesef toplumumuzda hala yadırganıyor.. Herkes kendi bir şekilde tedavisini olup kimseye duyurmadan çözmeye çalışıyor. Aşı konusuna gelirsem doktorlar tavsiye ediyor koruyucu diyorlar, biz onların üstüne söz söyleyemeyiz bence.
Özel bir soru olacak ama sen biriyle beraber olup bu rahatsızlığa yakalandığını mı düşünüyorsun. Önce Bi doktora gitmelisin ona göre çözümüne bakarsın.

İnan bu bahsedilecek bişey değil ki senşn kolay kolay söyleyeceğini düşünmüyorum bende hpv var siğil var diyecek. Maalesef toplumumuzda hala yadırganıyor.. Herkes kendi bir şekilde tedavisini olup kimseye duyurmadan çözmeye çalışıyor. Aşı konusuna gelirsem doktorlar tavsiye ediyor koruyucu diyorlar, biz onların üstüne söz söyleyemeyiz bence.
Özel bir soru olacak ama sen biriyle beraber olup bu rahatsızlığa yakalandığını mı düşünüyorsun. Önce Bi doktora gitmelisin ona göre çözümüne bakarsın.
İlk beraber olduğum erkek arkadaşımda hiçbir sorun yaşamadım vücudumda,bu benim ikinci birlikteliğimdi bir kez beraber oldum 1 hafta sonra problemler çıkmaya başladı,mantar oldum hayatımda ilk kez,geçti tekrarlamadı ama çok zordu,biraz öncede lavaboda farkettim makat çevresinde küçük birşey büyük ihtimal siğil inşallah değildir ama benim bu psikolojiyle sayılı günüm kaldı gibi hissediyorum

Hpv negatif olunca siğil oluşumuda olmaz değilmi?

Hpv negatif olunca siğil oluşumuda olmaz değilmi?
Aynen öyle hpv negatif olunca siğil oluşumu olmaz. Bir an önce doktora gidip Bi baktırın isterseniz. Korkma emin ol korkacak bişey değil. Doktor gerekli testleri yapar, siğil çıkması da iyi bişey ya sinsi sinsi ilerlese. Siğil yapan türleri zararsız oluyor. Eğer siğilse yaktırıyorsun belki Bi kaç sefer daha çıkabilir yine yaktırırsın. Ama bir an önce gidip bir muayene olun bakalım Dr ne diyecek.

Geçmiş olsun cnm sende hangi tipi var ki bukadar evhamlısı ? Bu kadınların çoğunda var

Aynen öyle hpv negatif olunca siğil oluşumu olmaz. Bir an önce doktora gidip Bi baktırın isterseniz. Korkma emin ol korkacak bişey değil. Doktor gerekli testleri yapar, siğil çıkması da iyi bişey ya sinsi sinsi ilerlese. Siğil yapan türleri zararsız oluyor. Eğer siğilse yaktırıyorsun belki Bi kaç sefer daha çıkabilir yine yaktırırsın. Ama bir an önce gidip bir muayene olun bakalım Dr ne diyecek.
Hergün bir yemek kaşığı çörekotu,sarımsak yoğurt sumak zerdeçal karabiber,andız otu kaynatıp içiyorum ama bunlara rağmen siğil çıkıyorsa bilmiyorum,10 kadından 8i böyleyse vahim durum,kimseninde birşeyi yok ağızlarından hpv kelimesi çıkmıyor,ben bu platform dışındaki bayanların sizler kadar endişelendiğini,bilgi sahibi olduklarını düşünmüyorum,kimsede bir sorun yaşamıyor sanki herkesin sağlığı yerinde,

Herkes aynı tipi aynı virüs yükünü taşımıyor sğil yapan var yapmayan var test yaptıran var yaptırmayan var lütfen sakin olun testinizi verin ondan sonra kaygılqnmanız gerekirse kaygı yapın kaç gündür burdasınız ilk test vermiş olsaydınız şimdiye çıkmış onu yorumluyor olurduk

Herkes aynı tipi aynı virüs yükünü taşımıyor sğil yapan var yapmayan var test yaptıran var yaptırmayan var lütfen sakin olun testinizi verin ondan sonra kaygılqnmanız gerekirse kaygı yapın kaç gündür burdasınız ilk test vermiş olsaydınız şimdiye çıkmış onu yorumluyor olurduk

Herkes aynı tipi aynı virüs yükünü taşımıyor sğil yapan var yapmayan var test yaptıran var yaptırmayan var lütfen sakin olun testinizi verin ondan sonra kaygılqnmanız gerekirse kaygı yapın kaç gündür burdasınız ilk test vermiş olsaydınız şimdiye çıkmış onu yorumluyor olurdu

Haklısın,teste gidicem ama bunun için maddi yönden yetersizim şuan,kolkoskopi çok pahalı olduğunu söylüyorlar yani burda bir yorumda okuduğum kadarıyla biliyorum,

Geçmiş olsun cnm sende hangi tipi var ki bukadar evhamlısı ? Bu kadınların çoğunda

Geçmiş olsun cnm sende hangi tipi var ki bukadar evhamlısı ? Bu kadınların çoğunda var
Hpv varmı yokmu bilmiyorum yoksa bile ömür boyu şüphe içinde olucam,kadınların çoğu problem yaşamıyor,ve dilde yada ağız içi siğil onların ağzına nasıl çıkmıyor ben anlamadım,çıkmasınıda istemem tabiki o ayrı,Allah kimsenin başına vermesin,evlenip boşanan aldatılan aldatan,ayrılan yeni ilişkisi olan çok insan vardır,cinsellik yaşarken illaki genital hpv ağızada bulaşıyordur,kimsenin birşeyi yok sanırım herkes sakin

Hergün bir yemek kaşığı çörekotu,sarımsak yoğurt sumak zerdeçal karabiber,andız otu kaynatıp içiyorum ama bunlara rağmen siğil çıkıyorsa bilmiyorum,10 kadından 8i böyleyse vahim durum,kimseninde birşeyi yok ağızlarından hpv kelimesi çıkmıyor,ben bu platform dışındaki bayanların sizler kadar endişelendiğini,bilgi sahibi olduklarını düşünmüyorum,kimsede bir sorun yaşamıyor sanki herkesin sağlığı yerinde,
Beslenme çok önemli bağışıklık için. Bu hastalıkta bağışıklığı güçlü tutmak gerekiyor. Ve kadınlardan böyle birşey duymadım dedin ya emin ol çoğu farkında bile değil. Maalesef biraz bilinçsiz bir toplumuz 😔

Back
X