hpv 45 pozitif

Canım özele gitmene gerek yok bir devlet hastanesine gidip durumuuu anlatıp Hpv ve Smear testi isteyebilirsin Kolposkopi özel de olmak zorunda değil doktorun iyi olsun yeter şehir hastanelerinde iyi jineonkologlar var önce bir kadın doğumcuya gidip test yaptııın ama testin içinde siğil yapan türlere de baksın lütfen sakin ol herkes yaşıyor bu durumu insanlar üzülüyor ama panik olacak bir durum yok çözümü var Allah dermansız dert vermesin insanlar nelerle uğraşıyor doktorlar inanın pozitif çıkınca ve takip yapınca çok önemsemiyor çünkü çözümü var ve kolay

Beslenme çok önemli bağışıklık için. Bu hastalıkta bağışıklığı güçlü tutmak gerekiyor. Ve kadınlardan böyle birşey duymadım dedin ya emin ol çoğu farkında bile değil. Maalesef biraz bilinçsiz bir toplumuz 😔
Ben o insanların farkında olsa bile,tedavi olacaklarını düşünmüyorum,çünkü çoğu insanın bunun tedavisine maddi olarak gücü yetmez,devlet hastanesi var tabi ama kaçı tedavi ediliyor ki hiç sanmam,doktorlar hpv nin hsini bile ağıza almıyorlardır Allah bilir,teşekkür ederim buarada yalnız olmadığımı bilmek biraz olsun iyi hissettiriyor

Ben o insanların farkında olsa bile,tedavi olacaklarını düşünmüyorum,çünkü çoğu insanın bunun tedavisine maddi olarak gücü yetmez,devlet hastanesi var tabi ama kaçı tedavi ediliyor ki hiç sanmam,doktorlar hpv nin hsini bile ağıza almıyorlardır Allah bilir,teşekkür ederim buarada yalnız olmadığımı bilmek biraz olsun iyi hissettiriyor
Bende çok maliyetli olduğunu duydum. Ne diyelim Allah herkese kolaylık versin. Rica ederim Bi nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu🌹

Bir kaç gündür yorumlarınızı okuyorum ama niye hep bu olayı yaşayan kişilere olumsuzluk içeren yorumlar yapıyorsunuz çoğu doktor vücuttan atıldığını söylerken siz bir çok başlık altına atılmadığını ömür boyu devam ettiğini yazıp psikolojik olarak etkiliyorsunuz. Ben hep sürecimi devlet hastanesinde devam ettirdim ve aşı takviye dışında aman aman paralar hiç vermedim ve küçümsediğiniz devlet hastanesinde negatif sonuç aldım psikolojik çok önemli insanlara negatif enerji vermeyin lütfen

merhaba ben de hpv pozitifim ama siğil yapmayan türünden. cin 1 ascusum var az önce de kolposkopi verdim. benim de dudak kenarlarımda yaralar çıkıyor sürekli uçuk gibi değil ama kırmızı acıtan ve çok kuruyan bi şey. sizce ilgisi var mi virüsle
Herpes virusu olabilirHpv siğil ve rahim agzında degısıklık yapar.

Merhaba benimde moralim çok. Bozuk çok ümitsizim,umutlu olamıyorum,bu virüs dudaktaki uçuk gibi sürekli çıkacak olması sürekli lokal anesteziyle yaktırma işlemi yaptırmak,rahim ağzına işlem yaptırmak bunlara nasıl dayanılır bilmiyorum,maddi ve manevi bununla baş edilebileceğini sanmıyorum,bağışıklığı güçlendirip negatif olsak bile daha sonra tekrar tekrar pozitif olmak tedaviler tabi yaptırabilirsek o tedavileri yani en ufak bir ümidim yok,yılda kaç kez dudağa uçuk çıkıyorsa oda o kadar kez pozitif olacak,moralini bozmak kesinlikle istemem ama psikolojik olarak çok kötüyüm şuan
Neden olumsuz mesaj yazarak moral bozuyorsunuz? Hpv negatife döndükden sonra tekrar pozitiflik başka bi bulaş sayesinde oluyor.Sizin yazdıgınız gıbı negatıf oldum hopp gerı pozitiflik bi durum yok hiçde okumadık .Maddi gücün yetmeyebılır ama devlette eksik vitaminlerını yazdırıp,beslenmene dikkat ederek bağısıklıgını güçlendırebılırsın.Güzel düşün güzel olsun.Unutma kanser değiliz ki kansere bile tedavi var artık

Hpv varmı yokmu bilmiyorum yoksa bile ömür boyu şüphe içinde olucam,kadınların çoğu problem yaşamıyor,ve dilde yada ağız içi siğil onların ağzına nasıl çıkmıyor ben anlamadım,çıkmasınıda istemem tabiki o ayrı,Allah kimsenin başına vermesin,evlenip boşanan aldatılan aldatan,ayrılan yeni ilişkisi olan çok insan vardır,cinsellik yaşarken illaki genital hpv ağızada bulaşıyordur,kimsenin birşeyi yok sanırım herkes sakin
Hpv varmı yokmu öğrenmen lazm benim bir arkadaşta hpv var ağzında bir lezyon vardı aldırdı patoloji sonucu temiz çıktı yani hpv değildi .mesela bende de hpv vardı ama hiç siğilim olmadı.

Back
X